Már olyan régóta vártuk, hogy több időt is együtt tölthessünk, hiszen 2019. november óta, több, mint 2,5 év után most nyílt erre alkalom ismét.

2022. június 18-19-én került megrendezésre a DXN PRO vezetői hétvége Balatonvilágoson.

Helyszín: Hotel Világos Balatonvilágos

Balatonparti hotel, ezért bármikor tudtunk hódolni a balatoni élményeknek: SUP, úszkálás, beszélgetés és reggeli Sunya a parton, valamint csodás naplementék.

Többen érkeztek már pénteken, de mi a kisfiam osztálykirándulása miatt csak szombat reggel tudtunk elindulni. Szerencsére jó volt a forgalom, és időben odaértünk. Amíg én a programokon vettem részt, a család balatonozott.

A szombati napot kedves csapattársunk, a DXN PRO Csapat oszlopos tagja, Bojtos-Sváb Csilla vezényelte le, ami a hajózás témakörére épült.
Először papírhajókat hajtogattunk és elhelyeztük a „tengeren” aszerint, hogy mekkora épp most a motivációnk.

A hétvége célja az is volt, hogy ezt növeljük, és sikerüljön beállítani a helyes irányt.

DXN PRO Vezetői hétvége
DXN PRO Vezetői hétvége

Majd kisebb, 5-6 fős csapatokba rendeződve különböző feladatokat dolgoztunk ki:

  • Mitől megy a hajó? Téged mi motivál? Mivel tudsz motiválni másokat?
  • Töltsük meg a hajót! Célcsoportok vizsgálata és hogyan kommunikáljunk velük.
  • Brainstorming, majd a kiválasztott téma bővebb kidolgozása és ezek prezentálása…

Este csapatépítő játékokon vehettünk részt.
Bár nagy dilemma volt számomra, hogy válasszam-e inkább a Balatont, de nem bántam meg, hogy mégis csatlakoztam. Nagyon jó kis feladatokat kaptunk és sokat nevettünk.
Egyes játékokban első helyen végeztünk, máskor kevésbé jól sikerült, de végül nem lett eredményhirdetés, hanem mindannyian megnyertük a vidám játékok élményét.

DXN PRO Vezetői hétvége

Ezt követően vacsora, családi pingpongozás, a fiúknak horgászat, naplemente nézés, majd biliárdozás, családi csocsó, és csapatos beszélgetés következett.

DXN PRO Vezetői hétvége
DXN PRO Vezetői hétvége
DXN PRO Vezetői hétvége

Sunya a Balaton parton

Mivel mi viszonylag időben lefeküdtünk, és a napsugarak korán ébresztettek, ezért könnyű volt felkelni a reggel 7 órai Sunya gyakorlatra.

Csodás érzést adott a Balatonból áradó nyugalommal ellazulni. Egészen felszabadult hangulatban folytatódott a nap számomra.

Mire végeztem, a férjem is megjelent a SUP-pal, ezért elmentem vele egy körre.

 

DXN PRO Vezetői hétvége
DXN PRO Vezetői hétvége
DXN PRO Vezetői hétvége
DXN PRO Vezetői hétvége

Györffy Kinga előadása

Vasárnap megkértem a családot, hogy erre az előadásra feltételenül jöjjenek be, mert mindannyiunk előnyére válhat: Győrffy Kinga – A történetmesélés ereje a magával ragadó kommunikációban.

A korábban nekünk tartott webináriumhoz hasonlóan itt is egy nagyon lendületes, tanulságos, vidám előadás részesei lehettünk, amibe mi is aktívan be lettünk vonva.

Szeptemberben megjelenik Győrffy Kinga Add elő magad könyvének új, átdolgozott, kibővített változata, de most még felajánlott egyet a korábbi kiadásból dedikálva annak, aki a legjobb válaszokat adja. Bár sokan ügyesek voltak, de nehéz lett volna egyértelműen kijelölni, hogy ki volt a legjobb. Így én örülhettem a legjobban, mert a könyvet végül lányomnak, Izabellának ajánlotta fel, amit a végén kedves gondolatokkal dedikált is neki.

Elég volt elolvasnom a könyv hátulját, hogy miért is történt így, mert a könyvet neki is írta:
„Ez a könyv bátorítás. Azok számára, akik eddig úgy érezték, hogy nem született előadók, hogy vérmérsékletük és személyiségük -például halkságuk, szelídségük, szerénységük – alkalmatlanná teszi őket arra, hogy közönség elé álljanak. Nekik üzeni ez a könyv, hogy merjenek elindulni a retorikai, előadás-technikai és storytelling fejlődés útján! Ez nem a személyiségük megváltoztatásának útja lesz, hanem éppen ellenkezőleg: a saját hangjuk, stílusuk megtalálásának és finomításának útja. Ehhez kapnak a könyvben segítséget: szemléletet, elveket és eszközöket. „

A vasárnapi záróprogram, pedig dr. Dergez Tímea PhD, biokémikus, egyetemi adjunktus, kutató előadása volt a ganodermáról és a cordycepsről, nagyon értékes tudományos információkkal és egyéni tapasztalatokkal fűszerezve.
Igazán élvezetes és hasznos előadás volt. Bízok benne, hogy lesz róla használható felvétel is.

DXN PRO Vezetői hétvége

Annyi minden volt ebben a hétvégében: az együttlét öröme, tanulás-fejlődés, kikapcsolódás, töltődés, színes programok és élmények – családosan, a csapatunk és a magyar DXN közösség révén is.

Faragóné Keserű Judit és Faragó István EGD Kapcsolat

Legyél te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeinken!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!