Már 15 éve, hogy a DXN elindult Európában és egyúttal Magyarországon.

Az anyacég már 30 éves, és pont most elmondhatjuk, hogy fele annyi időtől már mi is a részesei vagyunk. Mármint mi magyarok, mert mi a férjemmel, a piacnyitás után csaknem 1,5 évvel csatlakoztunk.

Nagyon sok mindent megéltünk ezekben az években. Csodás, lélekemelő dolgokat és komoly kihívásokat is. Minden nehézség ellenére jó érzés idetartozni. Valójában nem csak az az egy választásunk számított, hogy csatlakoztunk, hanem azóta is minden nap, hogy mit választunk és mit teszünk. Ezért is tudtunk ennyi jót kihozni ezekből az évekből, de valójában lehet ennél sokkal nagyobbat is álmodni, és még meg is teremteni.

Most pedig egy különleges rendezvényre hívunk benneteket,  ahol nem csak a múltat, hanem a jövőt is ünnepeljük, és megismerhetjük az előttünk álló lehetőségeket.

Boldog 15. születésnapot DXN Magyarország!

DXN Magyarország
15. születésnapi rendezvény

Időpont: 2024. március 9. szombat 11:00-18:00

Helyszín: Hotel Novotel Budapest Centrum, Rákóczi út 43-45, 1088

Az eseményen számos kiváló előadóktól tanulhatunk, akik területük kiváló szakértői. A tudás, amit átadnak nekünk segíti a fejlődésünket, és a hétköznapokban is hasznosíthatunk.

Néhány gondolat a 2 hölgy előadóról:

  • Egyetemi adjunktusként és kutatóként dolgozó Dr. Dergez Tímea elhozza nekünk a gyógynövények és gyógygombák jótékony hatásairól szóló legfrissebb ismereteket.
  • Csábi Boróka, az énmárka építés egyik legbefolyásosabb szakértője, megosztja velünk a sikeres online jelenlét és személyes márkaépítés titkait.
15 éves a DXN Magyarországon - előadók
15 éves a DXN Magyarországon - előadók

Nagyon örülünk, hogy a 15. születésnapon Kócsó László és felesége, Anikó is részt vesznek, sőt Laci előadást is fog tartani nekünk.

Ők európa első és egyetlen Crown Ambassadorai, és az ő nevükhöz köthető az európai és magyar piac indulása.
Igazi példaképek!

Lacit a DXN-en belül a legkreatívabb DXN vezető jelzővel illetik, mert számtalan ötlettel, projekttel segíti a világ DXN hálózatépítőinek a munkáját.

Népszerű előadó, a világ 5 kontinensének, 39 országában és több mint 150 városában tartott már előadásokat.

Mr. Morinzhinek is hívják, mert több mint 6 éve minden nap megiszik egy üveg noni italt. Ezzel népszerűsítve a terméket, a noni gyümölcs anti-aging hatását és az online térben való napi, rendszeres és következetes munkát. Erről itt írtam korábban >>>

Bár Kecskeméten élnek, ahogy mi is, Laci a hamarosan bemutatásra kerülő újabb projektjei miatt az év nagy részét Malajziában tölti.
A DXN Magyarország következő 15 évéről, a saját víziójáról és arról beszél majd nekünk, hogy ő ennek a megvalósításáért mit tesz meg.

A három fő előadón túl még számos új minősültet, gyémántbeszédet is meghallgathatunk.
A csapatunkból 6 új gyémánt minősülést fogunk a színpadon megünnepelni, és hetedikként mi is átvesszük a legmagasabb, Executive Crown Diamond szintért járó kitüzőt és üvegplakettet.

Jegyvásárlás:
2024. február 12-29. kedvezményesen 3500 Ft
2024. március 1-9-ig: 5000 Ft

15 éves a DXN Magyarországon - belépőjegy

További meglepetések, ajándékok, elismerések és élmények várnak bennünket ezen a napon.

Tarts velünk te is!

Faragóné Keserű Judit és Faragó István EGD Kapcsolat

Legyél te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeinken!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!