Tegnap ünnepelte a Napi Morinzhi (Daily Morinzhi) projekt 2. szériája az 1000. napot.

Ennek örömére egy különleges helyszínen, a szentbékkállai kőtengernél, drónnal készült el az 1000. nap felvétele, amit a jobb oldali videóban meg tudtok nézni.

 

Az 1000. napra nem csak ez a videó készült el, hanem 21 országból csatlakoztak Kócsó Lászlóhoz DXN tagok, és így jelképesen együtt ünnepeltük meg egy-egy üveg Morinzhivel ezt a különleges napot.
Nézzétek meg a videóban:

Kicsoda Mr. Morinzhi és mikor indult el ez a projekt?

Kócsó László, az első európai Crown Ambassador eldöntötte, hogy még inkább tenni fog az egészségéért és a fiatalságáért, ezért meg fog inni egy üveg Morinzhit minden nap, és hogy inspiráljon másokat is ezzel, rögzíteni fogja ezt videóra és megosztja másokkal is.

 

Az első 100 nap gyorsított összefoglalóját meg tudjátok nézni a jobb oldali videóban.

Egy rövid szünet után, az 50. születésnapján elindult a 2. széria is, és az immáron 1001 napja tart.

Mi a Morinzhi?

A DXN Morinzhi egy gyümölcslé, ami az egyre ismertebb Noniból (Morinda citrifolia – 85%) és szudáni hibiszkuszból (Hibiscus sabdariffa) készül.

Szigorú felügyelet és irányítás mellett dolgozzák fel, hogy 100%-osan tiszta és természetes legyen, és egyben a jótékony tápanyagokat is megtartsa.

A noniról nagyon sok értékes cikket és információt találtam én is, amikor a Googleben rákerestem. Sok értékes összetevője, hatóanyaga jó hatással van a szervezetünkre.

Én már több előadást is hallgattam róla, nemzetközi előadóktól is, és sok jó terméktapasztalattal is találkoztam. Ezeket szívesen megosztom veled, ha érdekel, bátran keress meg az elérhetőségeimen.

DXN Morinzhi

Hogyan fogyasztom én a Morinzhit?

  • Nos, általában nem egy hajtásra.
  • Vannak, akik feszültségoldónak néha egy-egy feleshez nyúlnak… Én is így vagyok ezzel, de nálam Morinzhi kerül a pohárba. Egyes vélemények és tapasztalatok (a saját is), hogy feszültségoldó és hangulatjavító hatása is van.
  • Másik változat, ahogy szívesen fogyasztom, hogy összekeverem gombaporral pl. Poria S és Cordyceps porral, de GL Ganoderma porral is keverhető, és annyi Morinzhit adok hozzá, hogy ilyen pépes, puding állagú lesz. Ezeknek így együtt különösen jó élettani hatása van.
  • Vannak, akik kanállal veszik be, és elszopogatják. Ez azért is jó, mert a nyálkahártyán keresztül is jól felszívódnak a hatóanyagok.
  • Végül pedig vannak, akik vízzel hígítva fogyasztják.

Természetesen azért nekem is többször lehetőségem nyílt Kócsó Lászlóval együtt fogyasztanom egy hajtásra a Morinzhit, sőt még egy gyors interjút is készítettem vele, hogyan lehet a leginkább élvezni.

Ez volt az első közös alkalom:

Ez pedig az interjú:

Azóta még számos alkalommal fogyasztottuk együtt:

Volt, hogy csak néztük:

Volt, hogy sokan ittuk, párokban:

A „maradj otthon” idején ZOOM Meeting keretében ittuk meg együtt:

Volt, hogy egészen feldobódtunk és bevállalósak lettünk:

Egy téli képzés szünetében sem hagyhattuk ki a közös Morinzhi ivást.

Vagy egy előre nem megtervezett író-olvasói találkozó során Kócsó László új könyvével

Azóta ez már igazi mozgalom lett, és sokakkal ivott Kócsó László együtt Morinzhit világszerte, akár különböző DXN rendezvényeken is. Sokan követik a példáját, és már a személyes jelenléte nélkül is fogyasztják így, akár egy egész üveggel is. Az első 2 év összefoglaló videóiban is szép, emlékezetes események és helyszínek jönnek át.

Ha szeretnéd te is követni Mr. Morinzhi napi videót, itt teheted meg:

Youtube csatorna:
https://www.youtube.com/c/DailyMorinzhi/videos

Facebook oldal: https://www.facebook.com/dailymorinzhi

Facebook csoport:
https://www.facebook.com/groups/372966113594422

Ahogy a videókban is látszik Magyarországon 2 kiszerelésben kapható: 285 ml és 700 ml kiszerelésben

Online vásárlás információk

Kedvezmények

Elérhetőség 

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!