Új gyémánt érett be a csapatunkban, és neki köszönhetően mi is új, az Executive Crown Diamond szintre léptünk, azaz megvan a 11. gyémántunk.

Elkezdtem visszakeresni a képeket, videókat, és összegyűjteni a közös történeteket, és elképesztően jó, szívmelengető érzés visszanézni, hogy mi mindent éltünk át együtt.

Eszterrel online ismerkedtünk meg, a Gazdagmami és más üzleti csoportban is „összefutottunk”. Végül az Üzletanyu Konferencián tartott előadásom gondolkodtatta el, majd hozta meg néhány héttel később a döntést, hogy ő is elindul a DXN-ben.

Itt meg tudod nézni a 2015. május 22-én tartott előadásom az Üzletanyu Konferencián:

Érdekesség, hogy abban az évben, amikor a DXN-hez csatlakozott Eszter, 2015-ben, megjelent egy könyve is.

Németh Eszter Beszerzésfejlesztési tanácsadó
Segítség! Hova tűnik a pénz a cégemből? (Beszerzési 1×1 KKV-knak)
2015

A kis-és középvállalkozók nagy része az értékesítés és a marketing bűvöletében él. Megtesz mindent, hogy megvalósítsa a nagy marketing guruk által ajánlott ötleteket módszereket. Az erőfeszítéseknek hála, nő is a bevételük, csakhogy elkerüli a figyelmüket egy fontos szempont a cégvezetésben.

Nem elég megkeresni a pénzt, jól is kell azt tudni elkölteni, hiszen a focit a profik is gólra játsszák, nem csak a játék öröméért.

A vállalkozásnak is a növekvő profit a célja, nem az árbevétel növekedés! Ha Te azok közé a nyitott gondolkodású cégvezetők közé tartozol, akik nem félnek új dolgokat megtanulni, és érzik már, hogy a marketing-, és értékesítés-központú szemléletből azért hiányzik a mérleg másik serpenyője, érdemes ezt a könyvet elolvasnod!

Az a megtiszteltetés ért, hogy kaptam tőle egy dedikált példányt, amit el is olvastam, és valóban nagyon jól érthetően, logikusan, és befogadhatóan adta át a tudásanyagot.

Online kapcsolódások

Nagyszerű élmény volt vele együtt dolgozni, a kezdetektől fogva rendszeresen konzultáltunk, és sokat tanultunk és inspirálódtunk egymástól.

Nem csak privátban, hanem a csapatunk zárt Facebook csoportjában is aktív volt.
Ott osztotta meg ezt a kedves visszajelzést, amit mind meghatódottan olvastunk:

Sziasztok!
Nemrég kaptam ezt a levelet! Szeretném veletek megosztani megerősítésképpen. Nagyon jól esett olvasnom, mert egy számomra nagyon kedves ember írta, anélkül, hogy erőltettük volna neki a termékeket. Elhatározta, hogy kipróbálja, és mivel gyerekkorom óta ismerem, tudom, hogy sosem írna ilyet, ha nem meggyőződésből írná. Na ezért érdemes ezt az üzletet csinálni.

Kedves Eszti!

Nem voltak nagy reményeim a gyógygombás készítmények tekintetében, de a kíváncsiság, és a tájékoztatókban leírtak, valamint a hallottak alapján mégis úgy gondoltam, nekem ezt mindenképpen ki kell próbálni.

Végül is a 75 évem során összeszedett mindenféle külső fizikai, és belső szervi problémáim megérnek egy kísérletet. Ezért rendeltem meg a csomagot, és lelkesen megkezdtem ezt a kiadós kúrát. Még mindig csak az első tablettacsomagnál tartok, pedig egytől nyolcig növelve a spirulina napi adagját követve, most négyesével szedem minden reggel felkelés után. Megzörgettem a dobozt, úgy érzem már nem sok van benne.

Utána a másik két dobozzal fogom szedni, úgy ahogy javasoltad. Szintén fogyasztom a gyógygombás kávét általában naponta kettő tasakkal, bőséges meleg vízben oldom fel. Előtte nagyon sok kávét fogyasztottam, de azt teljesen elhagytam, és nem hiányzik.

Lassan egy hónapja éltetnek a gyógygombás termékek, és már bizonyos következtetéseket le tudok vonni.

Mi is volt az én problémám? Magas vérnyomás, kissé elmeszesedett érrendszer, és főleg elmeszesedett ízületek. Gyógyszert csak a vérnyomásom miatt szedtem, értágító kiegészítéssel.
A fájó vállaimat pedig családi balzsammal, és Diclac zselével enyhítettem. Főleg esténként volt erre szükség, mert fájdalomtól nem tudtam elaludni. Én nagyon sokat álmodok, legtöbbször mindenféle rossz álmok kínoztak, vitatkoztam, veszekedtem álmomban. Ezek elmúltak, és gyakran kellemes álmaim vannak. Régebben óránként felébredtem, most két részben végig alszom az éjszakát. Minden este megmérem a vérnyomásomat, ami korábban a megengedett értékhatárok között erősen ingadozott. Az utóbbi héten a vérnyomásom felső értéke 142, alsó értéke 71, pulzusom 60, legfeljebb 1 pont eltéréssel. Vállaim most is fájnak kissé, de lefekvés után 20 mély lélegzés után nyugodtan el tudok aludni, nem kell fájdalmat csillapítani Algopyrinnel és kenőcsökkel.

Használom a fogkrémet. Érdekesség, hogy nem volt itthon sebkenőcsöm, a lesérült kezemet a gyógygombás fogkrémmel kentem be. Hihetetlen gyorsasággal begyógyult. Használom a szappant is. Azóta nem használtam kézkrémet. Nem repedt ki a hüvelyk ujjam hajlatában. Pedig a talicskázás, villázás, lapátolás, ami a mindennapi fizikai munkám alapja, nagyon próbára teszi a tenyeremet.

Általánosságba javult a közérzetem, és minden időskorú embernek bátram ajánlom ezt a gyógygombás kúrát. Még messze vagyok a végéhez, ha befejeződik, akkor tudom igazán, biztonságosan a véleményemet kialakítani.
Üdvözlettel: E. bácsi”

Nem csak online kapcsolódtunk, hanem több rendezvényen is együtt vettünk részt.

A családjával együtt eljött a DXN Családi napra 2015. augusztus 9-én Lajosmizsén a Geréby Kúriába.
Mert hogy Eszter 3 gyermek édesanyja is.
A videóban is látszik, hogy Jane épp az ő általuk készített pogácsás tállal fotózkodik 0:28-nál.

Utána természetesen készítettünk közös képet is, Eszter Jane Yauval, a csupaszív maláj ganoterapeutánkkal, és az aznap reggel Győrben frissen kisült pogácsával.

Eszter 2016. augusztus 17-én lett Star Agent és szeptember 10-én vette át a kitűzőjét a budapesti nagy rendezvényen Kócsó László és Kócsó-Fodor Anikó Crown Ambassadoroktól.
A szünetben feltűztem neki és átadtam az ajándék könyvet, és közös fotó is készült.

A könyv szerzőjével, Nyíri Zolival, és a másik főelőadóval, Szombati Orsival is készült közös kép.

2016. őszén rendeztem egy online DXN Siker pontversenyt, ahol különböző feladatokat adtam fel a csapattársaknak igazán értékes nyereményekért (3 sétarepülés, 3 kecskeméti konzultáció ebéddel, könyvek, ajándékok). Ezen Eszter is részt vett, és a 2016. december 10-i budapesti rendezvény egyik szünetében megtartottuk a díjátadót is.  Erre a rendezvényre anyukája is elkísérte, aki az egyik Star Agentje lett.

2017-ben 2 hölgy is csatlakozott hozzá, akik nagyon megszerették a DXN termékeket és rendszeres fogyasztóvá váltak. Az egyikük Győrből, a másik pedig Angliából. Mindketten Star Agentté váltak néhány év alatt fogyasztóként is.

2017-ben 2 különleges eseményen is együtt vettünk részt.

Az egyik, 2017. május 14-én az I. Európai DXN Csúcstalálkozó, Budapesten

Majd utána az 5. Európai Vezetőképző Táborban Siófokon.

Itt a képen is a tábor jeles nemzetközi előadóival látható. A kommunikáció köztük, illetve Fatemi Ghani angol nyelvű könyvének olvasása nem jelentett gondot, hiszen Eszter angol nyelvtanár is, és kiválóan beszél angolul.

Család, 3 gyermek, háztartás és angol tanítás mellett Eszter bevállalt egy óriási dolgot és a Károli Gáspár Egyetem angol tanári mesterképzésére kezdett járni 2017. őszétől, hogy újabb diplomát szerezzen.

Elképesztő nagy kihívás volt minden területen helytállni, jól beosztani az időt, és a sok nehézség ellenére egy csodaként élte meg a  tudást, amit megszerzett kiváló oktatóktól az egyetemen.

Eszter jelenleg is angol tanárnő, emberileg és szakmailag is a legjobb kezekben kerülnek tanítványai. Sok történetet megosztott már velem ezzel kapcsolatban, és mindig megerősödök abban, hogy mekkora kincs ő. Igazán nagy szükség van ilyen tanárokra, mert a fiatalok életét meghatározza nem csak a nyelvtudás, hanem, hogy az iskolában milyen élmények érik, és hogy van egy olyan felnőtt, aki tudja őket támogatni útjuk során.

Nem véletlenül kapta ezeket a képen látható ajándékokat tanítványaitól.

S bár egy időre a rengeteg egyéb tennivaló mellett a DXN háttérbe szorult, de az aktív évek munkájának köszönhetően üzlete növekedése nem állt le.

2022. áprilisában egy nagyon jót beszélgettünk az elmúlt évekről, és arról is, hogy már nem is kell olyan sokat tenni azért, hogy az a gyémánt szint beérjen.

2023 végén pedig átbeszéltük a stratégiát, hogy mit kell tenni azért, hogy 2024. januárjában ez a gyémánt beérjen, és hogyan tudjuk az ASP lehetőségeit legjobban kihasználni ehhez.

Ahogy látjátok ti is, ezt sikerült közösen végigvinni. Megvan az új gyémánt szint!

S hogy hogyan tovább erről a gyémánt szintről? Bármi lehetséges. Itt a DXN-ben és az életben is. Bármikor eljöhet az az idő, belépési pont, amikor még többet ki tudunk hozni a DXN üzletünkből és az életünkből.

Igazán szívmelengető volt visszaemlékezni erre a sok szép közös emlékre, és gazdagítani néhány újabbal is.

Szívesen járnád te is végig a gyémántos utad?

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!