Siker az, ha jól érzed magad a bőrödben. Ha szereted azt, aki vagy, szereted azt, amit csinálsz és azokat is, akik körülvesznek. 

Családunk 2010

Amiről álmodtunk

 • Otthoni online munka anyaként
 • Havi 200-300 ezer Ft jövedelem
 • Rugalmas időbeosztás
 • Új barátok
 • Személyes fejlődés
 • Online marketing tanulás
 • Utazások családdal
 • Gyémánt szint
 • Egészséges élet
 • Online munka
 • Honlapkészítés
 • Egy szuper csapatban dolgozni
 • Idő a családra, barátokra

Ami megvalósult

 • Kötetlen munka mindkét szülőnek helyben és időben egyaránt
 • A vállalkozásunkból él a családunk
 • Európa TOP 10 vezetői közé tartozunk
 • 20.000 fős nemzetközi csapat 141 országból
 • Nagyszerű emberi kapcsolatok, barátok (DXN-en belül és kívül, csapaton belül és kívül)
 • Fejlődés szakmai területeken: Online marketing szakértelem, kommunikáció
 • Évente csodás jutalomutak kettesben vagy a gyerekekkel
 • Egészséges, sportos élet
 • Kiteljesedés, személyiségfejlődés

Családunk 2019

Faragóné Keserű Judit,
DXN üzletépítők online szakértője vagyok.

A csapattársaimat segítem és tanítom meg arra, hogyan tudnak sikeresek lenni ezen a területen, és egészségben és valódi gazdagságra hangolódva egy jobb életet élni.

Nagyon sok eszköz, módszer áll rendelkezésünkre és egy kiváló cég adja a hátteret.

De ami igazán fontos, hogy legyen egy miért-ed, így képességeid kibontakoztatásával el tudod érni azt, amit igazán megérdemelsz.

A DXN már több, mint 9 éve része az életünknek.

Ez az időszak igazán különleges számunkra.
Amellett, hogy folyamatosan fejlődünk Network Marketing, DXN, kommunikáció, vezetés (coaching) és online marketing területén, létrehoztunk több oldalt, és blogot, folyamatosan növekszik a bónuszunk és haladunk előre az úton.

A legjobban mégis annak örülök, hogy nagyon sok új barátunk lett: szponzoraink, más DXN-esek és a csapattársaink. Jó látni, részese lenni, és hozzásegíteni őket a sikerekhez.
Csak így tovább! Hajrá! 🙂

Hogyan kezdődött?

Ez volt a mi történetünk, ami 2010. júniusában indult.
Olvasd el, hogy milyen célokkal és gondolatokkal indultunk el ezen az úton. >>>

Hogyan folytatódott?

Nézd meg a videót lentebb, amiben 2 éve elmeséltük 7 év tanulságait és történetét.

t

Hol tartunk most?

9 év alatt annyi minden történt velünk.
A legmeghatározóbb az, hogy milyen emberekké váltunk ezen idő alatt, hogyan éljük a mindennapjainkat, és milyen emberi kapcsolataink vannak.
Lentebb olvashatsz még erről. >>>

DXN Sikertörténetünk 2017. november 25-én

 • Faragóné Keserű Judit és Faragó István DXN Triple Diamond házaspár.
  7 évvel ezelőtt, Judit kétgyermekes anyaként, teljesen kezdő MLM-ezőként kezdte el felépíteni saját DXN vállalkozását elsősorban online módszerekkel, mert fő célja az volt, hogy otthonról dolgozzon, az internet segítségével.
 • Kitartó és szenvedélyes munkával nem csak ezt sikerült elérnie, hanem azt is, hogy 2 éve már a férje is főállású DXN hálózatépítő, és az egész család élvezi ennek a szabad életnek az előnyeit.
 • Több ezer fős nemzetközi hálózat vezetői, és a DXN-nek köszönhetően már számos utazáson is részt vettek.
 • A csapatukkal nem csak online tartják a kapcsolatot, hanem a magyarországi és külföldi rendezvényeken is rendszeresen találkoznak, mert ez segíti az összetartozást.
 • Az elmúlt 7 év nagyon sok izgalmas élményt, barátokat, nagyszerű emberi kapcsolatokat, sikereket, de épp úgy tanulságos helyzeteket, és kudarcokat is hozott, ami mind segítette őket a fejlődésben.
 • Ezeket osztják meg velünk, hogy te is tudd más nézőpontból látni a DXN üzletet, ami hozzásegíthet téged is a sikerhez.

Hol tartunk most? – Faragó István

Több évvel ezelőtt egy könyvben olvastam, hogy az MLM sok mindent megadhat az életünkben, szabad életet, rugalmas munkaidőt, de ugródeszka is lehet egy saját önálló vállalkozáshoz, vagy biztosíthatja a hátteret ahhoz, hogy azt csináld, ami a legnagyobb álmod.

Így történt ez a férjemmel is.
14 éves korától ejtőernyőzött, majd háti motoros siklóernyőzött, aztán pilóta lett, és most már ez lett a hivatása is.
Gyerekkori példaképe lett a kollégája, és a pécsi repülőgépgyár pilótájaként állandóan a “fellegekben jár”.

A 2 középső videó egy kicsit visszaadja, hogy mit lehet ebben is annyira szeretni.

 

Magnus eFusion - Kötelék

Egy gyönyörű nap, néhány csodálatos géppel! Az alábbi képen egy nagyszerű kötelékrepülést láthattok Fusion 212 és eFusion gépeinkkel. A Magnus Aircraft számára fontos a környezettudatosság, a fejlődés szelleme, eFusion gépünkkel pedig megvalósítottuk egy rég kitűzött célunk: tisztán elektromos meghajtású, kétüléses, oktatásra is alkalmas gép született. Te már találkoztál repülőnkkel?#magnus #magnusaircraft #fusion212 #magnusefusionA beautiful day with wonderful aircrafts. You can see a great formation flight with our Fusion 212 and eFusion planes. Environmental awareness was always an important factor for Magnus Aircraft, and with eFusion we achieved a remarkable goal: a two seated aircraft with electric propulsion, which is also suitable for aviation training. Have you already encountered our airplane?#magnus #magnusaircraft #fusion212 #magnusefusion

Közzétette: Magnus Aircraft – 2018. május 16., szerda

A sok utazás, és új emberekkel való ismerkedés során a DXN is fontos szerepet kap, hiszen így sokszor lehetőség van egy közös kávét meginni és beszélgetni az életmódváltásról vagy az élet élvezeteiről.

A DXN rendezvényeken és találkozókon azért a legtöbbször közösen tudunk részt venni.

Életmódváltás a DXN-nel

Az első “szabad évek” alatt István elkezdett edzőterembe járni, majd egy kedves új barátja támogatásával elkezdett rendszeresen futni. Nem volt könnyű egyre nagyobb távokat futni, de kitartó edzéssel és folyamatos rákészüléssel fél év után lefutotta az első maratonját Prágában.
Azóta még 5 maratont lefutott: Drezda, Bécs, Kecskeméten a születésnapján: 42 év – 42 km, Athén és Debrecen.

Részt vett még félmaratonokon, jótékonysági futásokon, és az Ultrabalatont is lefutotta csapatban, néhol szakadó esőben, az éjszakában.

Azóta is fut általában minden másnap 12 km-t, amit néha félmaratonokkal színesít. Így a rendszeres tesmozgás is az élete részéve vált, ahogy a DXN termékek napi fogyasztása is, amik nagyban segítik az edzések, és a rendkívüli sportteljesítmények során is.

Ez a kép is nagyon jól mutatja, hogy honnan – hová lehet eljutni. Bár az igazat megvallva én soha nem láttam abban az időszakban kövérnek, de utólag visszanézve a képeket, tényleg jelentős a változás.

A helytelen életmód hatása volt még, hogy magas vérnyomással és reflux-szal is küzdött.

Bár minden apró változtatás számít, de ha igazi változást akarunk, fittek, egészségesek akarunk lenni, akkor életmódot kell váltani, amelyikből egyik sem hiányozhat:

 • Megfelelő étkezés
 • Rendszeres testmozgás
 • Megfelelő vitaminok, ásványi anyagok biztosítása a testüknek
 • Kikapcsolódás, feltöltődés

Nekünk mindezekben segített a DXN. Így, ha egy férj azt látja, hogy a felesége egy MLM-ben kezdett el tevékenykedni, akkor gondoljon arra is, hogy támogassa ebben, mert annyi sok jót tud hozni az ő életébe is.

Hol tartunk most? – Faragóné Keserű Judit

Ahogy a kezdetektől fogva, most is rendkívül hangsúlyos az üzletépítésem során az online kommunikáció.
Még mindig szenvedélyesen szeretek WordPress honlapokat készíteni és kezelni, angol nyelvű és csapat weboldal is van készülőben.
Emellett a különböző közösségi média felületeken is aktív vagyok, különösen a Facebookon, az Instagramon és a Youtubeon.

Intenzíven dolgozok az új online rendszerünk kiépítésén, amit egyszerűen, hatékonyan, és jól másolhatóan tudnak használni a csapattársaink is. Mert ahogy, a profi online network marketing szakértők is mondják, nem az számít, hogy mi működik, hanem hogy mi másolható.

A jobb oldali kép hűen mutatja hogyan dolgozok nyáron a gyerekek mellől, és bármilyen idilli is a kép, óriási kihívások vannak benne, mert nagyon sok egyéb tennivaló is van, és nem könnyű csak a munkára fókuszálni. De nagyon hálás vagyok, hogy ilyen életet élhetek.

9 év tanulságai a DXN Siker útján

Az évek alatt már sokszor, sokakkal megosztottuk DXN sikertörténetünk. Ahogy fentebb is írtam, folyamatosan vannak változások az életünkben, amellett, hogy mennyi állandó része is van. (Házasságunk, otthonunk, DXN…)
Ezért örömmel mutatom nektek a legfrissebb beszámolómat.

Kedves csapattársaim szervezésében minden szerdán van egy online találkozónk, amit Dobbantó Zoomináriumnak nevezünk.
Itt meghallgatunk vagy közösen összerakunk egy-egy előadást.
Itt tudsz csatlakozni a Facebook csoportunkhoz, ahol megtalálod a többi előadást is.: https://www.facebook.com/groups/363376764580718/

Nézd meg a jobb oldali videómat, ha érdekel hol tartunk most. >>>>

Szeretnél te is csapatunk tagja lenni?

Tájékozódj a regisztrációs lehetőségekről
vagy keress meg bátran kérdéseiddel!

Regisztrációs InfókKapcsolat
error: A tartalom jogvédett. Ne másold!