A mi történetünk: Faragóné Keserű Judit és Faragó István

30 év körüli fiatal házaspár, 2 kisgyerekkel, sok-sok megvalósult és még megvalósulandó álommal, vágyakkal és célokkal.

2010. januárjában Férjem elvégezte az agykontroll tanfolyamot, (én még 9 éve), majd ezután megnéztük a Titok címû filmet. Ezután nagyon sok pozitív gondolkodásos, gazdagságra, jólétre, boldogságra  hangolós hanganyagokat hallgattunk és könyveket olvastunk, ami megváltoztatta gondolkodásmódunkat.

Én így gondolom: A jólét az, hogy elegendő időnk, energiánk és pénzünk van mind arra, amire vágyunk.

„Ahhoz, hogy jólétben élj, teljesen elegendő, hogy pontosan tudd, hogyan akarsz élni. A pontosant úgy értem, hogy végiggondolod, hogyan akarod tölteni a napodat, hónapodat, évedet, mivel akarsz foglalkozni vagy mivel akarod berendezni az időt. Ha ezt pontosan tudod, akkor az, amit ilyen módon kigondoltál, előbb-utóbb bizonyosan elérkezik hozzád.”

Idézet Villlányi Péter – A Jólét kútja című könyvéből

Hihetelen? Próbáljuk ki! Magamba néztem, hogy mit szeretnék igazán csinálni.

Szeretnék a gyerekeimmel, a Férjemmel, a családdal minél több hasznos időt együtt tölteni, szeretném ha jutna idő önmagamra (testi-lelki-szellemi karbantartás, fejlődés) a háztartásra, bevásárlásra… Két kicsi gyereket nevelõ Anyukaként mondhatom, ez nem könnyű feladat. Szeretnék egy olyan munkát, amit otthon is végezhetek, és viszonylag kevés ráfordítással (tehát nem napi 8-10 munkaórával, és főleg nem hétvégi! munkával), rugalmas időbeosztással is jó jövedelmet eredményez. Arra hamar rájöttem, hogy az internet lehetőségei jelenthetik számomra a megoldást. Be is iratkoztam egy kismamáknak szóló online tanfolyamra, ami lépésről-lépésre segít egy saját online vállalkozás létrehozásban és működésben.

Készítettem egy listát: Mivel szeretek/szeretnék foglalkozni?

 • szeretnék otthonról, az internet segítségével dolgozni
 • szeretnék egy saját honlapot
 • szívesen forgalmaznék olyan egészséges termékeket, amivel javíthatok saját és mások életminőségén. Az egészség a legnagyobb kincs!
 • szeretném a marketingben és értékesítésben szerzett tudásomat és tapasztalatimat kamatoztatni,
 • szeretnék embereknek segíteni a pozitív hozzáállásban és gondolkodásmódban, kinyitni a szemüket, hogy az életet másképp is lehet élni
 • szeretnék embereket hozzásegíteni ahhoz, hogy rádöbbenjenek, hogy gazdagságuk és jólétük csupán gondolkodásmódjukon és ahhoz kapcsolódó cselekedeteinken múlik.
 • szeretném az arra fogékony embereket pl. coach-ként, motiválni, ösztönözni  a jobb eredményre
 • szeretném a kreativitásom megélni, nagyon szeretek képeket és videókat szerkeszteni – Nekem ez az alkotás egyik öröme.
 • szeretnék tanulni, új ismeretekre szert tenni,
 • szeretnék fejlődni: tudásban, lelkiekben, anyagiakban egyaránt,
 • szeretnék elérni egy passzív jövedelmet, ami akkor is dolgozik helyettem, amikor életem más területein is  helyt kell állnom. (Gyerekek, tanulás vagy kirándulás, …).

Ez mind szép és jó, de létezik ilyen? Tudatosan nehéz volt elhinni, de annyira mélyen vágytam rá, és tudat alatt hittem benne, hogy egyszer csak…

Egyik szememmel a Személyes hatékonyság címû könyvet olvastam (szeretnék jó „Időzsonglőr” lenni, jól beosztani az időmet), másik szememmel a gyerekek játékát figyeltem, amikor Férjem szólt, hogy nézzem meg ezt a honlapot, az egyik ismerőse ezzel foglalkozik. Odaültem, olvastam, végig néztem az oldalakat. Nagyon tetszik, nagyon szimpatikus, és elmentettem könyvjelzőnek. Aztán a következő napokban nagyon sokat olvasgattam, utána néztem, információkat gyűjtöttem. Végül írtam egy e-mailt, hogy érdekel a dolog, csak egy fenntartásom van még, a honlap havi díja.

A válasz talán hihetetlen, de az volt benne, hogy a honlap az e-mailem elküldése előtt 3 nappal vált ingyenessé, ezzel is támogatva az online hálózatépítőket!

Így már nem lehetett több kifogás, belevágtunk. Férjemmel együtt, közösen, egymást segítve, támogatva, a közös sikerekért, a családunkért!

Az információgyűjtés hete kezdődött, és mi egyre több mindent tudtunk meg a termékekről, a rendszerről, a lehetőségekről, egyre jobban tetszett minden, egyre jobban megbizonyosodtunk abban, hogy jó döntést hoztunk.

Épp a blogunkat (stefcoffee.blogspot.com – Cél és Motiváció) írtam, amikor rám zúdult az a nagyon erős érzés, hiszen én ezt kerestem! Előkerestem a listát és pontosan minden egyes kívánságom teljesült, az ideális munkával kapcsolatban. Ez volt a „Hoppá! Aha” érzés, amikor tudtam, hogy az iránytűnk jó irányba fordult.

Az, hogy hová tartasz fontosabb, mint az, hogy milyen gyorsan haladsz!

Most már rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki belőle. A ganodermás, egészséges kávé jótékony hatásait nap, mint nap tapasztaljuk. Nem csak érezzük, hanem tudjuk is, hogy döntésünkkel egy hosszútávra szóló jólétet biztosítunk a családunk számára minden téren. Igen, érdemes álmodozni, célokat kitűzni, mert ha igazán akarod, és megteszel érte mindent, akkor minden álom valóra válik!

Ez most már a cselekvés ideje, és jó példánkkal, sikereinkkel bebizonyítjuk, hogy mennyire jó döntést hoztunk.

Ha úgy érzed a Te utad is erre tart, csatlakozz hozzánk, segítsük egymást! Együtt minden könnyebb!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!