Még mindig sokan keresnek rá erre a 3 szóra: DXN kávé átverés – lehet, hogy te is épp így találtál rá erre az oldalra.

Hiteles információval szeretném kielégíteni a kíváncsiságod.

Először is vizsgáljuk meg, hogy melyik terület érdekel téged:

DXN termékek

Valóban annyira jók a DXN termékek?

 • Megéri az árát?
 • Nekem is használni fog?
 • Tényleg ennyi jó tapasztalat van?
 • Ezek „csodaszerek”?
 • Tényleg finom?
 • Valóban egészséges a DXN kávé?

Lehet a DXN üzlettel pénzt keresni?

 • Van vásárlási kényszer?
 • Rá tudnak venni olyanra, amit én nem is akarok?
 • Olyan dolgokat kell csinálnom, amit én nem szeretnék?
 • Nem lesz hiábavaló a befeketett idő, munka és pénz?
 • Ugye nem fognak átverni?

A DXN termékek érdekelnek: valóban annyira jók?

Miért szeretnéd ezt tudni?

 • Van valami egészségügyi problémád, amire megoldást keresel?
 • Ég a gyomrod a kávétól, nagyon megdobogtatja a szíved, de nem akarsz lemondani róla?
 • Szeretnél egészségesen élni és a megfelelő élelmiszereket, étrend-kiegészítőket keresed ehhez?
 • Lehet, hogy üzletileg szeretnél vele foglalkozni, és tudod, hogy az üzlet alapja a termék, ezért tudni akarod, hogy az embereknek valóban szükségük van-e rá, és szívesen használnák-e rendszeresen.

Saját tapasztalataink a DXN termékekről:

12 éve fogyasztjuk a DXN termékeket, az egész család.

A gyerekek is 2-3 éves koruk óta isszák a Cocozhit és több DXN étrend-kiegészítőt is fogyasztanak reggel-este, az életkoruknak megfelelően.

Vannak termékek, amiket minden nap használunk – már nem tudnánk elképzelni az életünk néküle, és vannak, amiket alkalomszerűen.

Emellett pedig nagyon sok visszajelzést, tapasztalatot hallottunk másoktól is.
Fantasztikus érzés látni, hogy milyen pozitív változást hozott sokak életébe.

Tehát nem az ad örömöt, hogy egyszer rávegyünk valakit a vásárlásra, hanem hogy valóban megtapasztalja a pozitív változást, és azt érezze, hogy megéri rendszeresen fogyasztani.

A DXN kávé átverés?

 • Ezt mikor gondolnád?
  Ha nem működik mindenkinek, ha senkinek sem működik? Ha neked nem lenne jó tapasztalatod vele?

Az első és legfontosabb a te saját terméktapasztalatod.

Mert tényleg jó megerősítés ad, hogy másoknak működött, de a legfontosabb akkor is az, hogy nálad fog-e. Ezt csak egyetlen módon lehet kideríteni – hogyha kipróbálod.

Ezek a termékek nem gyógyszerek, nem adott betegségre, inkább a szervezetünkre, testünkre hatnak és annak öngyógyító képességét támogatják. Lehet néhány nap alatt is megtapasztalni pozitív változást, de leginkább hetek, hónapok múlva.

Ahogy sok betegség sem egyik napról a másikra alakul ki, úgy az egyensúly visszaállítása, a kiváltó ok megszüntetése is hosszabb időt vehet igénybe.

Az egészségünk megőrzésért tenni pedig minden nap a mi felelősségünk.

Sokan a vérképük változásán keresztül kaptak bizonyítékot arra, hogy mennyivel jobb állapotban került a testük.

Egy több év alatt kialakult betegséget nem lehet megszüntetni rövid idő alatt. Ráadásul a betegségek hátterében a helytelen életmód és lelki folyamatok is állhatnak. Az biztos, hogy több mindenen változtatni kell, ha gyógyulni szeretnénk.

Ha az egészségünket szeretnénk megőrizni, akkor nem rombolhatjuk azt – ezért nagyon sok múlik azon hogyan táplálkozunk, mennyi tiszta vizet fogyasztunk, mennyit mozgunk, és a pihenésre, feltöltődésre is nagy szükségünk van.

Számomra ezt jelenti a DXN termékek fogyasztása: szeretem a testem és gondoskodok róla.

A DXN kávé átverés?

Ezt mikor gondolnád?

 • Ha nem lenne minden igaz, amit más mondott neked? És miből gondolod, hogy a negatív lehúzás minden része hiteles? 
 • A téves információk átadása lehet tudatlanságból, rosszindulatból, vagy ha valaki azt hiszi a tények elferdítésvel tud csak eredményt elérni, vagy ha túl nagyot mond.

Én azt gondolnom, hogy nem kell kifényeznünk a dolgokat, az igazság épp elég.
Tájékozódj az alább összeállított anyagokból, amit a legjobb tudásom szerint állítottam össze:

Bővebb információt itt találsz:

Illetve ha személyesen is szeretnél tőlem kérdezni, akkor bátran vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeimen: https://dxnsiker.hu/kapcsolat

Szívesen küldök szakértői (orvos, természetgyógyász, ganoterapueta) előadásokat adott, téged érdeklő témával kapcsolatban, és terméktapasztalatos Facebook csoportban is elolvashatod, hogy mások mit tapasztaltak saját magukon. Ehhez kérd bátran a segítségem.

Azért ide is beteszem ezt a figyelmeztetést, mert nagyon szigorúan szabályozzák, hogy bármilyen termékről mit lehet elmondani. Amit én sok szempontból jónak is tartok, hiszen sajnos annyiféle termék, ember és módszer van, és egy beteg ember gyógyulási vágyával sajnos történtek már visszaélések. Ezért fontos a korrekt tájékoztatás, a megfelelő információk átadása, és ha szükséges szakember megkeresése.

Fontos figyelmeztetés

Az itt közölt információkat ismeretbővítés céljából közöljük.

Azok nem tekinthetők a részünkről semmilyen egészségre vonatkozó állításnak, és nem tekinthetők semmilyen étrend-kiegészítő termék vagy hatóanyag reklámjának.
Az ismeretbővítés nem helyettesíti az orvosi kezelést, betegség esetén forduljon orvoshoz.

Orvosi kutatásokra, vagy a hagyományos keleti gyógyítás tapasztalataira történő hivatkozások nem tekinthetők a részünkről tett semmilyen egészségre vonatkozó állításnak, és nem tekinthetők semmilyen étrend-kiegészítő, termék vagy hatóanyag reklámjának.

Az itt közölt tartalom nem tekinthető öngyógyításra való felhívásnak. Az öndiagnózis és az öngyógyítás kockázatokat rejt magában.

A helyes táplálkozásról, követendő életmódról, étrend-kiegészítők szedéséről orvosával, táplálkozási szakértővel konzultáljon.

Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesítheti az egészséges életmódot, a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozást, és a rendszeres testmozgást.

A termékek minősége teljesen megbízható és kimagaslóan magas, azokat az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet notifikálta, és zöldpipával látta el.

Mi jelent mégis sokaknak problémát ezekkel a termékekkel kapcsolatban, és miért keresik benne az átverést?

1. Ami sokakban ellenérzést kelt, hogy a termékek értékesítése Network Marketing rendszerben történik.
De mit is jelent ez a termékekre nézve?

Nem tudod multikban, nagyobb boltokban megvásárolni, hanem csak egy másik személytől, DXN tagtól.

Ezt személyesen is megteheted, vagy a DXN tag webáruházából.

Ekkor is a központi cég gondoskodik a kiszállításról, számlázásról, a termék minőségéről. De az adott tag adhat neked egy jó vásárlói élményt, további segítséget, általános vagy személyre szabott, téged érdeklő információt.

Sokan attól félnek, hogy az ismerősök csak azért ajánlgatják a termékeket, hogy jól pénzt keressenek rajta. Hidd el, egyszer átverni valakit, azzal nem lehet nagy bevételt szerezni, de egy elégedett ügyféllel annál inkább, aki visszatérő vásárló lesz.

Sokszor láttam, és én magam is támogatom, hogy helyi vállalkozókat, kézműveseket, szolgáltatókat segítsük, és tőlük vásároljunk.

Tényleg úgy érzed, hogy szívesebben vásárolsz egy multitól, nagy cégtől, gyógyszertárból vitaminokat és étrend-kiegészítőket, minthogy segíts egy kisvállalkozót, aki ezen termékek értékesítésével szeretne plusz jövedelemre szert tenni, és szívvel-lélekkel mindent megtesz azért, hogy segítsen neked és elégedett legyél?

Én is teljesen kezdő voltam. A gyerekek alvás idejében kezdtem el arról álmodni, hogy nekem is lehet egy működő webáruházam, értékesíthetek minőségi termékeket, és segíthetem a hozzám fordulókat megfelelő infókkal. Soha nem felejtem el azt a boldogságot, mint amikor megérkezett az első megrendelésem.

Sokszor találkoztam már azzal, hogy amikor valaki ajánl valamit, akkor bizonygatja, hogy nyugodtan elhihetjük, neki, ehhez nem fűződik anyagi érdeke.
Én pedig úgy vagyok vele, hogy én azt ajánlom, ami szerintem tényleg jó, és hasznos, és a másik félnek megoldás lehet. Tehát ez független attól, hogy fűződik hozzá anyagi érdekem vagy sem. Attól hogy fűződik, még nem lesz kevésbé hatékony a számára.

Hiszen gondolj csak bele, bármit vásárolsz, azon valaki keresni fog. De vajon bánni fogod-e ezt, ha jó a termék, elégedett vagy vele, és a vásárlói élmény is megfelelő számodra? Miért ne támogathatnál egy személyt, kisvállakozást ezzel, aki segít neked a termékhezjutásban?

Azzal én is tisztában vagyok, hogy nem minden cég, termék, és azzal foglalkozó személy megbízható. Valóban körültekintőnek kell lenni hova adjuk a pénzünket, és mit vagyunk hajlandóak bejuttatni a szervezetünkbe.

Van sok jó termék, de a DXN termékekkel 12 éves tapasztalatom van. A világ minden táján élő embertől hallottam már sok-sok terméktapasztalatot, egészen elképesztőeket is. Az évek alatt számtalan előadásban hallgattam meg nem csak laikusok és fogyasztók tapasztalait, hanem szakemberek tudását is. Ezért könnyű nekem benne hinni, és szabadon, jó szívvel továbbajánlani.

2. Sokan tartanak attól, hogy a Network Marketing rendszerben forgalmazott termékek túlárazottak és drágák.
Ez valóban igaz a legtöbb esetben, hogy nem az olcsó kategóriába tartoznak az ilyen termékek, bár elnézve a mai élelmiszer árakat, már mi számít olcsónak.

 

Amit érdemes ilyenkor is megvizsgálni:

 • A termék minőségét – ár/érték arányban megfelelő-e. Kiváló, prémium minőségű-e, ezt a terméket, ilyen minőségben  nem tudom máshol olcsóbban megvásárolni.
  • Mert valóban hozzá lehet jutni olcsóbb termékekhez, ahogy pl. autókban is annyiféle árban, márkában nagy a választék. De nem mindenki a legolcsóbb autót vásárolja meg.
  • Ugyanígy a telefonok esetén is nagy a választék, és nem mindenki a legolcsóbbat keresi, hanem ami az igényeinek megfelelő és megbízható.
  • Élelmiszerek vagy akár éttermek esetén is óriási különbségek vannak (alapanyag, elkészítési mód, árak, kiszolgálás.)
  • De valóban senki nem akar irreálisan sokat fizetni, csak annyit, amennyi valóban megéri érte.
 • Van-e lehetőség kedvezőbb áron megvásárolni? A következő részben ezt mutatom be.

Rögzített, szabályozott árak.

A termékeket kétféle áron lehet megvásárolni:

1. Fogyasztói áron bárkinek.

2. Törzsvásárlói áron annak, aki kitölti a regisztrációs lapot, és DXN tag lesz – ami nem jár semmilyen kötelezettséggel, csak lehetséges előnyökkel. Ráadásul ingyenes.

A két meghatározott ártól nem lehet eltérni.
Az árlistát itt találod.

További kedvezmények:

Van arra lehetőség, hogy még olcsóbban juss hozzá a termékekhez.

 • Az egyik a DSP kedvezmény, amivel 10%-kal olcsóbban tudod megvásárolni a termékeket a törzsvásárlói áron felül. További részletek.
 • A másik lehetőség, hogyha összegyűlik havonta jutalék számodra, akkor azt le tudod vásárolni a termékek értékének 80%-áig. Jutalékot kaphatsz a saját vásárlásod után, ha segítesz másoknak a megrendelésben, vagy ha valaki beregisztrál hozzád a törzsvásárlói árért, és ha tőled függetlenül rendel, akkor is kapsz egy bizonyos összeget vissza a teljes csapatforgalmad után.

Ez egy jó lehetőség annak is, aki szeretne olcsóbban hozzájutni a termékekhez.

A regisztráció mindenkinek egyforma, nem tesz különbséget egyszerű fogyasztó, termékforgalmazó, és üzletépítő között. Ingyenes, és nem is kell évente megújítani, mindössze évi 1 db  termék megvásárlásával fent tudod tartani az aktív státuszt.

Tehát pénzt tényleg nem tudsz veszíteni.

Lehet-e a DXN üzlettel pénzt keresni?

Lehet. Erre tényleg nem tudok mást mondani, hiszen én magam is megtapasztaltam.
Illetve világszerte számos példát, történetet hallottam arról hogy megváltoztatta az életeket.

Sikerül-e mindenkinek jó jövedelmet keresni vele?

Vajon mindenki le tud nyelvvizsgázni, aki elkezd nyelvet tanulni?
Vajon minden házasság boldog és soha véget nem ér?

Erre is azt tudom mondani, hogy bárkinek lehetséges, de sokaknak nem sikerül.

Hogy min múlik? Ez egy nagyon összetett folyamat, de röviden: a befektetett munkád minősége és mennyisége nagyban meghatározza az eredményeid.

Két dolog határozza meg igazán a sikereid:

 • A tudásod – mennyire szeretnél tanulni, fejlődni – ebben oktatási rendszer, videók, eszközök és mentorok segítenek.
 • Nagyon sokat számít a gondolkodásmódod, hogy mit hiszel el, hogy mi minden lehetséges számodra.
  Ugyanúgy fontos a hit nem csak saját magadban, hanem a cégben, a termékekben, az egész iparágban és a csapattársaidban. Mert egyedül nem megy.
Ha nem találsz embereket, akiknek segíteni tudsz, akkor az üzleted sem jut egyről a kettőre.

Összeállítottam egy jó kis anyagot, ami nagyon sok kérdésre választ ad a DXN üzlettel kapcsolatban: https://dxnsiker.hu/dxn-uzlet-mint-sajat-vallalkozas

A nagy kérdés az, hogy ez neked való-e?

Ha valaki úgy dönt, hogy egy Network Marketing üzletben szeretné felépíteni a saját vállalkozását, az lehet egy tudatos döntés is.

Érdemes megvizsgálni:

 • Mik a csatlakozás feltételei?
 • Mekkora anyagi befektetéssel jár, ez a pár ezer Ft-tól a több száz ezer Ft-ig is terjedhet.
 • Mi a jutalék jogosultság feltétele?
 • Milyen módszerekkel kell dolgozni tehát pl. online – offline?
 • Mennyire ajánlanak sablon módszereket, vagy meg tudjuk élni az üzletépítés során a kreativitásunkat is?

Ezek közül mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai is, nekünk kell mérlegelni, hogy számunkra melyik a legmegfelelőbb.

Az is lehet, hogy ezt a cikket most nem csak magad miatt olvasod, hanem egy ismerősöd, szeretted szeretnéd lebeszélni arról, hogy belevágjon valami ilyen őrültségbe.

Vagy valaki megkeresett egy ilyen lehetőséggel és szeretnél a rendszer gyenge pontjaira hivatkozva visszavágni neki.

Ha csak a negatívat keresed, akkor fogsz is találni. Miért? Mert ez sem tökéletes. Itt is vannak kihívások, nehézségek, mindenféle emberrel találkozol az utad során. Ezzel együtt kell elfogadni.
Szóval ha csak ez érdekel, akár erről is tudnék neked mesélni.

De valóban sokkal több jót hozott az életünkbe, én valahogy itt nőttem fel, és a gyerekek születése után itt alakult ki a felnőtt életem, és nagyon hálás vagyok, hogy ezen az úton járva jutottam el idáig.

Én tényleg olyan szívesen segítek másoknak, ha ott van benne az a belső tűz, hogy ő ezt igazán szeretné.

Az első pillanattól én is láttam, olvastam, és mostanában is egyre népszerűbb az anti-MLM Facebook csoportok, cikkek, videók, ahol aztán jól beolvasnak, és néha féligazságokkal gúnyolódnak.
Mindent egybevonva, általánosságban, elferdítve sok mindent húzzák le az egészet.

Az oktatási céllal való tájékoztatással én is egyetértek – egyrészt, hogy senkit ne verjenek át, és tudja, hogy mire kell figyelni, illetve azoknak is jó néha ezt látni, akik csinálják, hogy ne kövessék el azokat a hibákat. Mert igenis fontos, és érdemes jól csinálni.

De gyűlöletkeltéssel, lejáratással, mások megalázásával nem értek egyet. Nagyon sok kedves, intelligens, gondoskodó, és számos területen szakértő ember végzi ezt a tevékenységet, és sokan sok mindent profitálnak belőle. Nem csak anyagilag, hanem tanulás, gyakorlati és online tudás, magabiztos beszéd, vezetői ismeretek, és egy támogató közösséghez való tartozás. Nagyon sok jót is tud adni.

Több éve tanulok amerikai szakértőktől, és több száz networker történetét meghallgattam már, a nehézségeiket, de a fejlődésüket, és a sikereiket is láttam.
Sok sikeres vállalkozó születik ebben az iparágban, és nagyon jó emberekké válnak. Annyi területen tudnak fejlődni. Sok networker vidám, mosolygós, pozitív személyiség, aki szeret tanulni, fejlődni, és másoknak segíteni.

Tehát ha elindulsz ezen az úton érdemes jól választanod céget, mentort, módszereket, de minden esetben az fog számítani te milyen emberré válsz az út során és hány ember életére tudsz pozitív hatással lenni.

Olyan izgalmas ez a téma, mesélnék még sokat, de amit most tudok javasolni neked:

1. Nézd át az anyagokat, információkat az oldalamon, mert nyilvánosan is nagyon sok információ elérhető.  Jól és szabadon tudsz tájékozódni ezeken keresztül.

2. Ha vannak konkrét kérdéseid, kétségeid bátran keress meg telefonon vagy írásban.

Faragóné Keserű Judit DXN

Faragóné Keserű Judit

Ha saját tapasztalatokat szeretnél gyűjteni
itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!