Az elmúlt 13,5 évben mennyit kutattam, hogy mit is jelent a siker. Sőt, nem csak így önmagában, hanem

mit jelent a DXN Siker.

Nem véletlen lett ez a márkanevem: DXN Siker, a csapatunk neve: DXN Sikercsapat.

Készíttettem rá egyedi logót (ez már a második, kicsit modernebb verzió.)

Azóta is, időnként megújulva magával ragad ez a téma. Járjuk is körbe kicsit.

Nem egyéni siker, ez csapatmunka

Az biztos, hogy egyedül itt senki nem lehet sikeres. Csak akkor lehet nagy hálózatod, ha megfelelő embereket vonzol magadhoz, és ők is képesek ugyanerre. Vagyis az egyéni erőfeszítések összeadódnak, és együtt, egymást támogatva tudunk valami óriásit alkotni.

Emellett azonban mégis kulcsfontosságú, hogy te

  • mit érzel,
  • mit gondolsz,
  • mit teszel azért, hogy sikeres legyél.
  • Hogyan adod át a megfelelő információkat,
  • Hogyan segíted a csapatodat.
  • Mennyit fejlődsz ezen az úton, és a megszerzett tudást és tapasztalatokat hogyan tudod átadni másoknak, hogy ők is többre legyenek képesek.

Tehát a csapatmunkán túl, óriási jelentősége van annak, hogy te ki vagy. Egész pontosan, hogy valódi önmagad legyél.

Készen állsz a sikerre?

Néha mennyivel könnyebb valamit feladni, vagy el sem indulni, maradni a megszokottban, az ismertben, együtt „szenvedni, panaszkodni”…

De van, amikor már annyira ott a feszítő érzés, hogy ennél sokkal többre vagyok képes, ennél sokkal nagyobb az én valódi valóságom, és beleállok végre abba, hogy olyan választásokat hozok, amik azt az életet teremtik, amit igazán élni szeretnék.

Az utóbbi időben olyan rendkívüli dolgok indultak el a DXN üzletemben a saját nézőpontjaim megváltozásával, ami az eredményekben is megmutatkozott.

 

Európa élén

Vajon ki merem-e mondani, vagy le merem-e írni a valóságot? Pusztán a tényeket, ami mindenkinek látható, figyelmen kívül hagyva azt az érzést, hogy ez mások számára dicsekvésnek hathatna.

Miért is ne lehete szabadon elmondani, és inkább azokra koncentrálni, akik számára a siker, a jó példa, inspiráló  távlatokat nyit, hogy mi minden lehetséges?

S csak azért ne állítsuk meg magunkat, mert mások nem hajlandóak beleállni az erejükbe, nem olyan választásokat hoznak, ami őket szolgálja, és mások sikertelensége miatt ne fogjuk vissza magunkat a teremtésben.

A legmagasabb üzleti szint Európában jelenleg az Executive Crown Diamond,

amit mi is elértünk.

Van még egy magyar házaspár, akik 2021. februárjában érték el ezt a szintet, de azóta nem léptek tovább.

Illetve Kócsó László és felesége, Anikó az első európai Crown Ambassadorok, de néhány éve áthelyezték székhelyüket Dubaiba.

Ezért is van az, hogy pl. az európai utazási listán nem szerepelnek.

Tegnap kaptuk meg a TSI minősültek listáját, miszerint Európában a legmagasabb pontszámmal rendelkezünk, és az első helyen vagyunk.

2023-ban 1 057 954 utazási (TSI) pontot gyűjtöttünk össze, ami közel 360 000 ponttal több, mint az előző évi: https://www.facebook.com/photo/?fbid=639270714866852&set=a.512407517553173
A rendkívüli fejlődés kettő igazán aktív csapattársunknak is köszönhető, akik maguk is szerepelnek a TOP 7-ben:
5. Bojtos-Sváb Csilla és Bojtos Zoltán ETD
7. Diana Kirova SSD, Bulgária
Ami még jobb érzés, hogy jó kapcsolatom van velük, és sokszor beszélünk, kommunikálunk egymással, és segítem őket, amiben csak tudom. Az is igaz, hogy mindketten (hárman) nagyon aktívak és önállóak. Elsősorban a ganoterápiával és az egészségmegőrzéssel foglalkoznak.

Ezek tehát a tények, és az eredmények, amik sok szempontból alátámasztják a DXN Siker jelenlétét.

Ez azonban egy sokkal összetettebb folyamat. Mert igen, el lehet ismerni, amit elértünk, amit alkottunk, amit nap, mint nap tevékenykedünk, de minden nap egy tiszta lappal indulunk, és az számít, ma mit teszünk, mit teremtünk, és milyen életet élünk.

Fontos az elégedettség érzése, de nem tudom nem észrevenni, hogy ennél sokkal többre vagyok képes. Évek óta visszafogom és megállítom magam, ami az előző évben már szerencsére oldódott. Megengedhetem magamnak, hogy igazán szárnyaljak?

2023. elején elvégeztem egy Akadémiát, ami új nézőpontokat adott, és döbbenetes volt látni, hogy mi indult el az életünkben, a vállalkozásunkban, a gondolkodásmódunkban.

Most egy újabb szakaszhoz értünk. Az eddigi elhozott eddig, itt az ideje szeretettel megköszönni, elengedni, és nyitottá válni arra, akit ezt követően megismerünk önmagunkban, teremteni, emelkedni.

A sikeres élet meghatározója kik vannak körülötted.

Ez a személy hozzáad vagy elvesz az életedhez/életedből?

Az emberi kapcsolatok nagyon nagy faktor az életünk alakulásában, és hogy kivel vesszük körül magunkat. Nagy hatással van ránk, hogy ők hogyan viszonyulnak hozzánk.

Boldogok-e a sikereid láttán, örülnek-e, hogy változol, fejlődsz? Támogatnak, érdeklődőek, emelnek?

Ha igen, akkor nyertes vagy.

Vagy folyamatosan el akarják venni az erődet és energiádat? Akkor engedd el őket, és válaszd tudatosan teremtő társaid.

Részlet Nikolett 5 csillagos kapcsolatok mai briliáns hanganyagából.

Szeretném dokumentálni a következő időszak történéseit, itt, ebben a blogban is.
Szeretném tudatosabban és aktívabban használni a közösségi média felületeim, pl. a magyar nyelvű Facebook oldalam:  https://www.facebook.com/dxnganodermakaveklub
S ha szeretnéd még közelebbről, belülről is követni az eseményeket, sőt, szeretnél részese lenni a következő időszaknak, akkor várlak szeretettel.

Legyél teremtőtársam!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!