DXN üzlet, mint saját vállalkozás

Ismerj meg egy olyan válságálló vállalkozást, amivel az elmúlt 3 évtizedben sokan tudtak változtatni életükön!
Anyagi biztonságra, egészségre és egy sokkal jobb életszínvonalra tettek szert.

Olyanok is vannak, akik  ebben a rendkívüli helyzetben döntöttek a DXN üzlet mellett, mert rájöttek, hogy az egészség, az immunrendszerük támogatása, és az otthoni munka lehetősége most különösen a fókuszban van, és már nem mehetünk el mellette. Nekünk kell érte tenni.

De hogyan indítsunk el egy saját vállalkozást, egy B terv megvalósítását,
ami nem igényel teljes ráfordítást, sem időben, sem anyagiakban?

Ezekre találod meg a választ ezen az oldalon.

DXN üzlet mint

A vállalkozás egyedi módja

Sokan szeretnének saját vállalkozást elindítani, ami ma már egyszerűen megtehető, de jövedelmezővé, sikeressé és önműködővé tenni még mindig nagy feladat.

A hagyományos vállalkozáshoz kell induló tőke, megfelelő szakértelem és sok idő, amíg a befektetett pénz megtérül, ha egyáltalán megtérül, mert sajnos sok vállalkozásba évekig teszik a pénzt és a sok munkát, mégsem sikerül nyereségessé tenni.  Sokszor nehéz, ha mindenben csak magunkra számíthatunk.

A DXN-nel felfedezheted, a vállalkozás egyedi módját, ahol nincs szükséged nagy anyagi befektetésre, sem induláskor, sem a havi fenntartáshoz.

A DXN átvesz számos olyan feladatot, amit egy hagyományos vállalkozásban neked kellene egyedül végezned.

Gondoskodik helyetted:

 • a termékfejlesztésről,
 • a gyártásról, 
 • a termékek engedélyeztetéséről,
 • a beszállításról és a hozzá kapcsolódó költségek fedezéséről,
 • a raktározásról,
 • a helyi központok működtetéséről,
 • a megrendelések kezeléséről,
 • a számlázásról,
 • kiszállításról és a
 • garanciáról is,

de a csapatodban képződő forgalom után járó jutalékot neked írják jóvá. Csak a saját vállalkozásodra, vagyis a hálózatod felépítésére kell koncentrálnod!

DXN üzlet mint

Miért a DXN üzlet?

Talán nem is gondolnád, de először ezt érdemes átgondolnod:

 • Miért kezdenéd el?
 • Miért csinálnád?
 • Mit szeretnél megvalósítani?
 • Milyen életet szeretnél élni?
 • Miért szeretnéd, ha lenne egy saját vállakozásod?
 • Miért pont a DXN-t válaszd ehhez?

Az első kérdéseket válaszold meg magad számára is,
az utolsót pedig a lenti kérdésekre adott válaszokban én is leírom.

Jó, ha tudod, hogy önmagában az, hogy szeretnél több vagy sok pénzt keresni,
nem fog kellő motivációt és magabiztosságot adni.
Kell, hogy érezd magadban azt is, hogy milyen életre vágysz igazán,
és hogy a vállalkozásoddal értéket szeretnél átadni, és segíteni másoknak is.

Mit és mennyit kell befektetni?

Egy vállalkozás elindításánál át kell gondolni, hogy mennyi az induló tőke, és mennyi az a havi fix költség, amennyit a vállalkozás fenntartása és működése igényel. Illetve, hogy milyen eszközökre van szükség ehhez.

Ha úgy döntesz, hogy elindulsz te is ezen az úton és a saját DXN üzlet felépítését választod, akkor ezekre a költségekre számíthatsz:

 • Induló tőke: a regisztráció ingyenes, és elég először néhány terméket kipróbálnod, de ha tudsz rá már az elején kicsit többet szánni, akkor egy egy ASP csomag megvásárlásával további előnyökhöz juthatsz.
 • Havi fenntartás – ha szeretnéd teljesíteni a havi jutalékjogosultság feltételeit (kapj vissza jutalékot a saját és a csapatod havi forgalma után), akkor neked is havi szinten minimum 100 pontért kell terméket vásárolnod. Ezt egyre kevesebb összegből is meg tudod valósítani, mert a folyamatosan képződő jutalékot le is tudod vásárolni.
 • Oktatás: nagyon sok információt, tudásanyagot, tanfolyamot megkapsz ingyen, de ha szeretnél egyes területeken tovább fejlődni, akkor te is olvashatsz könyveket, részt vehetsz különböző, téged különösen érdeklő tanfolyamokon.
 • Idő: az időnk nagy kincs, és szeretnénk, ha később még több jutna mindenre, ami fontos számunkra. Mivel maga a folyamat is nagyon fontos, nem csak a cél, ezért fontos a hatékony munka, hogy ne kelljen minden időnket feláldozni a vállalkozásunkért.
 • Eszközök: webáruházat, statikus honlapot, videókat, szövegmintákat biztosítunk számodra, amik segítenek az első sikerek elérésében. Ma már végeláthatalan a sora az ingyenes és fizetős online eszközöknek. Ha szeretnéd lehet saját honlapod is.
  Vagyis sok mindent megkapsz ingyen, amit bármelyik csapattárs tud használni és a szabadságod megvan, hogy megvalósítsd egyéb elképzeléseid is.

 

Miből van a bevétel?

 • A csapatodban képződő forgalom után.
 • Ennek mértéke függ az üzleti szintedtől, és hogy a hálózatodban hol képződik ez a forgalom.
 • A marketing tervben meg van határozva a DXN üzlet bevételének mértéke, számítása és a jövedelem lehetőségeid.

Nemzetközi bevételek:

 • Határok nélkül építheted a DXN üzleted, akár az internet segítségével is.
 • Egy adott országban regisztrált tag – bármelyik másik kontinensen vagy országban építheti az üzletét, és nem kell külön feltételeket vagy elvárásokat teljesíteni ehhez.
 • A termékek kiszállítását a helyi irodák végzik, tehát bárki egy nemzetközi üzletet tud felépíteni anélkül, hogy el kellene hagynia az otthonát vagy hogy külföldre kellene utaznia.
 • A csapatában világszerte képződött forgalom után pedig pontosan, minden hónapban megkapja a jövedelmét abban az országban, ahol él. Így minden forgalmazó élvezheti a világszerte megszerzett bónuszát az egyéni tagságával.

Mennyit lehet keresni a DXN üzlettel?

Amit sokan kérdeznek pl. egy állásinterjúnál is, hogy mennyi a fizetés?
Azt tudnod kell, hogy ez nem egy állás, nem jár érte havi fix. Az elején az is lehet, hogy lassabban nő ez a jövedelem, mert idő, amíg felépül a hálózatod, de egy idő után már exponenciálisan, azaz nagyobb mértékben nőhet, mint a befektetett munkád.

Az egyszer elvégzett munkáért aztán többször is kaphatsz jövedelmet.
Gondold át, hogy mit szeretnél 40 évig dolgozni egy állásban és a nyugdíjból megélni vagy hajlandó lennél a vállalkozói gondolkodásmódot elsajátítva, folyamatosan fejlődve, felépíteni a vállalkozásod, amivel akár néhány év után részesülhetsz jogdíjszerű passzív jövedelemben is?

 • Először a termékekhez juthatsz hozzá egyre olcsóbban, majd extra jövedelemre is szert tehetsz.
 • Lehet, hogy először csak egy kiegészítő jövedelmre, de gondolj bele, hogy milyen sok embernek lenne segítség havi 50 vagy 100 ezer Ft plusz, amiből már tudná a havi törlesztő részletét fizetni, vagy valamire félretenni, amit igazán szeretne.
 • Sokan vágynak arra, hogy ne kelljen hagyományos állásban dolgozni, hanem rugalmas munkaidővel, a saját vállalkozásban sikerüljön havi néhány száz ezer Ft-ot megkeresni…
 • és vannak, akik még többre vágynak, az anyagi függetlenségre, és ebben az üzletben ez is benne van. Sokaknak sikerült már megvalósítani.

Nem arra ösztönzünk, hogy vegyél szuper autót, órát, és utazd el luxus szállodákra a pénzed. Hanem arra költsd, ami neked kell. A családodra, egy álmod megvalósítására, vagy hogy ne kelljen azt dolgozni, amit nem szeretsz.

Az első otthon, az első autó, a gyerek(ek) jövőjének biztosítása, csodás utazások, ahova mindig el akartál jutni, annyi álom vált már valóra a DXN-nel.

 

DXN üzlet passzív jövedelem

Ha teszünk azért, hogy a hálózatunkban elégedett fogyasztók, elégedett üzletépítők és megfelelő oktatás legyen, akkor jogdíjszerű passzív jövedelemben is részesülhetünk. 

Ha vezetőket képzünk, akkor a csapat a mi állandó jelenlétünk nélkül is képes fejlődni, és így benne van a kiszállás, a teljes visszavonulás lehetősége is.

Természetesen, ha szeretjük azt amit csinálunk, akkor ezt nem fogjuk soha abba hagyni, de az intenzitását változtathatjuk. Az biztos, hogy a csapatunknak mindig is számítani fog, hogy mi vezetőként milyen példát mutatunk.

Mit kapok a pénzen túl?

Sok pénzt keresni már egész sokan tudnak, de nem mindegy hogyan. Sokan csak azt látják, hogy magas pozíció, egzisztencia, és zsíros fizetés a sikeres élet alapja.
Ne csak ez legyen a mérce, bár ez a kettő is része.

Még fontosabb a fizikai és mentális egészség, hogy mennyire szereted azt,
amit csinálsz, van-e szabadidőd, és milyen emberi kapcsolataid vannak.

Sokkal többet adhat ez az üzlet, mint pusztán a pénzt.
Te is szeretnél elérni egyensúlyt és harmóniát az életedben?

A gazdag élet nem csak abból származik, hogy mid van, hanem hogy mit teszel, mivel töltöd az időd, hogyan élsz a hétköznapokban.

Milyen módszerekkel dolgozz?

Keresd meg ebben az üzletben azt, amit bármikor szívesen csinálsz és tedd azt!

 • Ha szeretsz másokkal kávézni és csevegni, csináld úgy.
 • Ha segíteni szeretsz azoknak, akik segítséget kérnek, tedd azt.
 • Ha az tetszik, hogy online is tudod építeni, csináld online.

Válaszd ki magadnak azt a módszert, amiben jól érzed magad!

Mit kell csinálni?

Először is fogyasztani a termékeket, így saját magad tapasztalatod meg a hatásait, és így tudsz hiteles lenni.
Biztosan te is magadnak és a családodnak szeretnéd a legjobbat, és valójában az tud másoknak is segíteni, aki először magát teszi rendbe.

Milyen jó együtt kávézni másokkal, ekkor is lehetőség nyílik megosztani az előnyöket és a tapasztalatokat.
Sokan szívesen hallgatnak mások véleményére, tapasztalataira a médiából ömlő reklámok helyett.

Tudsz még online és offline kommunikálni – odafigyelve másokra, és hogy miben tudsz nekik segíteni, akár egy egészségesebb életmódban vagy egy saját vállalkozás felépítésben. 

Mennyit kell dolgozni?

A DXN vállalkozásod felépítése részmunkaidőben, munka és akár gyermekek mellett elkezdhető teljesítménykényszer nélkül.
Szánj rá napi fél-1, 2 órát vagy többet.
Törekedj arra, hogy ne keményen, hanem okosan dolgozz. 

Csináld egyszerűen, használd a rendszert –  nem kell bemutatót tartanod, csak küld el az ismertető videó linkjét, és az tájékoztat helyetted.

Nem csak a saját teljesítményed után kapod meg a jövedelmet, hanem a csapatod tevékenysége után is.
Lehet, hogy te csak heti 10 órát tudsz rászánni, de a mások által ráfordított idő összeadódik és abból is részesedsz –
cserébe pedig te is megadsz minden támogatást, ahogy a többi vezető és a csoport is.

Fontos kapcsolatokat építeni,és átadni a megfelelő információt.

Ismerd meg az üzleti lehetőséget és mutasd meg másoknak is, mert sokan szeretnének elindulni egy ilyen úton, de nem tudják hogyan.

Ki fog segíteni neked?

Válassz bennünket mentornak –
Faragóné Keserű Judit és Faragó István
vagy bármelyik csapattársunkat, és akkor számíthatsz a támogatásunkra.

Az általam összeállított rendszer segíteni fog az egyes lépésekben és végigvezet a folyamaton.
Bátran kérdezz erről, és megmutatom a részleteket!

A bal oldali videóban pedig megismerheted 11 éves DXN történetünket.

Tarts velünk te is! Legyünk társak ezen az úton.

Nyári DXN élmények

Együtt a Kócsó házaspárral,
akiknek köszönhetően a DXN elindult Európában,
Európa első és egyetlen Crown Ambassador
(legmagasabb szintű) házaspárja

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!