A DXN egy 30 éves vállalat Malajziából

A cég több mint 180 országban van jelen, és világszerte 10 millió ember fogyasztja és értékesíti termékeit nap, mint nap.

15 éve Magyarországról indult az európai piac meghódítása.
Még óriási a fejlődési lehetőség.

DXN, amivel nem csak évekre, generációkra tervezünk.
A DXN 2010 óta része az életünknek, és 2015-ben személyesen is ellátogattunk Malajziába, ahol Kuala Lumpurban részt vettünk az új DXN iroda átadó ünnepségén, majd utána meglátogattuk Alor Setarban a DXN farmot.
Történelmi pillanat volt. A jobb oldali videó ezt mutatja be.

A DXN, a DEXIN kínai kifejezés rövidítése, amely
becsületességet, megbízhatóságot és erényt jelent.
Az ilyen értékrend egy sikeres, hosszútávon fenntartható és
fejlődő vállalkozás alapja.

DXN, a Ganoderma vállalat

  • 1993-as megalapítása óta a DXN lett az egyik legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó cég a világon, jelenleg a 15. helyen halad egyre magasabbra.
    Részletes adatokat ebben a bejegyzésben találsz erről >>>
  • A DXN magas minőség iránti elkötelezettségének köszönhetően számos kiemelkedő elismerést és díjakat kapott a különböző nemzetközi szervezetektől.
  • A vállalat sikere Datuk Dr. Lim Siow Jin felfedezésének köszönhető, aki felismerte egy ázsiai gombafajta, a ganoderma egészségre gyakorolt jótékony hatásait. A hagyományos ázsiai orvoslásban ezt a gombát már évezredek óta használják.
Dr. Lim álma az volt, hogy a ganodermából (más néven lingzhi) készült fantasztikus egészségvédő termékeket elérhetővé tegye az egész világ számára, egy egyedi eszközt, az „egy világ, egy piac” marketingstratégiát használva.

Datuk Dr. Lim Siow Jin, a DXN alapító elnöke

A jobb oldali videóban – ami pontosan abban az időben készült, amikor mi is ott voltunk a DXN farmon, 2015-ben – elmeséli a cég indulását, ami először csak egy vágyként, tervként, majd valóságként, és egyre nagyobb sikerekként jelent meg.

„Egymilliárd dolláros birodalom, 184 megnyitott ország, több mint 7 millió tag; több mint 1600 alkalmazott, mindez egyetlen ember látomásának, a DXN alapítójának és vezérigazgatójának, Datuk Dr. Lim Siow Jinnek köszönhető…”
Ezt a történetet elolvashatod Datuk Dr. Lim Siow Jin immáron magyarul is megjelent könyvéből, amiről itt írtam egy beszámolót >>>

Az interjúban és a könyvben is már nem teljesen pontos adatok szerepelnek, hiszen a DXN világszerte és évek óta folyamatosan fejlődik, ezért egyre nagyobb eredményeket tud felmutatni.

Dr. Lim már számos alkalommal ellátogatott Magyarországra, és több nemzetközi rendezvényen is találkoztunk vele. Mindig nagyon kedves, mosolygós és vidám a személyes beszélgetések során is. Sok mindenért tudom tisztelni és becsülni őt. Nem csak hatalmas tudása, hanem embersége miatt is példakép számomra.

Mi a Ganoderma?

Ganoderma: magyarul pecsétviaszgomba.
Egy gyógygomba, ami nagyon sok természetes ásványi anyagot, közel 200 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz.
Fogyasztása pozitív hatással van a szervezetünkre.

Hogyan kerül a kávémba?

Az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat vagy éppen nem elég körültekintően választani étrend-kiegészítőt. Hallottál már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját?
Dr. Lim részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.

Miért a DXN Ganoderma?

A DXN által kidolgozott hideg feldolgozási módszer 100%-ban megőrzi a ganoderma hatóanyagait.  20 kg ganodermából készül 1 kg késztermék, így igen magas a hatóanyagtartalma.

ONE DRAGON - Minden egy kézben

A cég mindent egy kézben tart (bio termesztés, feldolgozás, csomagolás, saját értékesítési hálózat) ez garancia a minőségre, és a jó ár/érték arányra.

Különböző ISO minősítések és díjak bizonyítják a nemzetközileg elvárt magas színvonalat és megbízhatóságot.

Az első és az egyik legjobb

Az első és piacvezető ganodermás MLM cég

Nemzetközi sikerek:
15. helyezést ért el a világ direkt értékesítő vállalatai közül a 2018-as 1,25 milliárd dolláros forgalma alapján.

Évről évre folyamatosan nő a forgalma világszerte.

ONE WORLD - ONE MARKET

Határok nélkül építheted az üzleted, akár az internet segítségével is.

8 millió regisztrált tag a világ minden részéről

A „ONE WORLD – ONE  MARKET” koncepciónak köszönhetően bármelyik országból lehet csapattársad, és az ő fogyasztásuk után is megkapod a jutalékod.

A DXN logója a sikert szimbolizálja.

A kínai filozófia alapvető része az öt elem, amelyből három megtalálható ebben a logóban is: tűz, víz és fa.

A piros, ovális forma a felkelő napot szimbolizálja (tűz), amely a vállalat harcos szellemét szimbolizálja.
A dinamizmust, az eltökéltséget és kitartást jelenti a DXN víziójának megvalósításához.

A kék vízszintes vonal a vállalatot szimbolizálja (víz), amely az üzleti fejlődés lendületének erőforrása.

A zöld ágak a vállalat szilárd elhatározását jelenti a növekedésre, és elszánt törekvését a kiválóságra azáltal, hogy az egészség alapú iparra koncentrál.

A DXN története és sikere

Ebben a közel 1 órás dokumentum filmben megismerheted a DXN születését, a kezdeti és az évek alatt fellépő nehézségeket, és számos inspiráló történetet.

A cég hivatalos oldalát itt találod: https://www.dxn2u.com/
Ez pedig az európai weboldal: https://www.dxn2u.eu/

DXN Sikertörténetek

A DXN világa tele van sikertörténetekkel, itt nem csak az óriási jövedelmekre érdemes gondolni, hanem minden apró sikertörténet számít. Akár az is, aki csak kiegészító jövedelmet keres, vagy egy teljes állás jövedelmét, ezért nem kell munkahelyen dolgoznia, míg mások egészen új életszínvonalon tudnak élni a DXN jövedelmüknek köszönhetően.

Számít minden egyes pozitív terméktapasztalat is, ami segít jobb, egészségesebb életet élni.

Most ismerj meg 2 sikertörténetet:
1. Egy sikeres vállalkozóét, akinek köszönhetjük, hogy a DXN elindult Magyarországon és Európában
2. Egy fülőpszigeteki fiatalembert, aki elképesztő mélységekből jutott a csúcsra.

Ami fontos, hogy a DXN-ben nem a gazdagok lettek még gazdagabbak, hanem egyszerű, tisztességes, de aktívan dolgozó emberek is tudtak elképesztő sikereket elérni.

Miért jó idetartozni?

Egyszerűen, őszintén és vidáman.

Nézd meg hogyan érzik azok, akik már úgy döntöttek, hogy életük fontos része a DXN.

Nekem a DXN az első és egyben az utolsó MLM cég az életemben, tehát én csak itt leszek üzletépítő. 
Bár sokszor kihívásokkal teli ez az út, de nagyon sokat ad számunkra, ami által minden nap fejlődünk életünk számos területén.

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!