A nyári szünet első könyve amit kiolvastam (épp a strandon fejeztem be), a DXN alapítójának és elnökének, Dato’ Dr. Lim Siow Jin – Utazásom a DXN-nel című könyve, ami végre megjelent magyarul is.

Leírás a hátsó borítóról:
Egymilliárd dolláros birodalom, 184 megnyitott ország, több mint 7 millió tag; több mint 1600 alkalmazott, a világ 22. legnagyobb direkt értékesítő vállalata (DSN): mindez egyetlen ember látomásának, a DXN alapítójának és vezérigazgatójának, Dato’ Dr. Lim Siow Jinnek köszönhető.


Mérnöki diplomáját a világ egyik legszínvonalasabb egyetemén, az Indiai Műszaki Egyetemen (IIT) szerezte, ám miután belátta, hogy életét nem a mérnöki pályának kívánja szentelni, karriert váltott…

 

Segítsen e könyv, minden törekvő vállalkozót abban, hogy rátaláljon a saját útjára. 

Dr. Lim könyve és születésének története

2018. májusában ünnepelte a DXN 25. születésnapját Malajziában. Ennek a különleges negyed századnak a tiszteletére, Mr. Jijth nemzetközi marketing igazgató ösztönzésére, Dr. Rajesh Savera ájurvédikus orvos, pszichoterapeuta, tanácsadó és író lejegyezte és kerek történetekbe foglalta Dr. Lim gondolatait. Erről a könyv elején és végén is olvashatunk.

A 25. születésnapon minden Crown Ambassador személyesen vehetett át egy könyvet Dr. Limtől a színpadon.

Én 2018. júliusában, a 6. Európai DXN Vezetői Táborban találkoztam először a könyvvel. Mivel én is előadó voltam, ezért kaptam egyet ajándékba, amit Dr. Lim személyesen dedikált nekünk a gálavacsora alatt.

Angolul is kiolvastam a könyv nagy részét, és jó néhány történet annyira magával ragadott, hogy alig bírtam letenni.

Azért nagyon vártam a könyv magyar megjelenését is, hiszen az angol tudásom nem 100%-os, és nem értetettem mindent belőle.

Személyes véleményem Dr. Lim könyvéről

A könyvet 2 nap alatt kiolvastam, és nagyon jól megerősített abban, hogy mennyire azonosulni tudok a DXN értékeivel, és hogy valóban ez az én helyem, az én utam is.
Nagyon jó volt olvasni, hogy Dr. Lim számára is mennyire fontos az igazság, a tisztesség, hogy mindig mindent a tőlünk telhető legjobbat tegyünk.

Elképesztő volt olvasni, hogy honnan indult, milyen szegények voltak, mennyi mindent nem engedhettek meg maguknak, és mennyi mindenről le kellett mondaniuk azért, hogy elindíthassa a vállalkozását.

Ráadásul nagyon nehezen jöttek a sikerek. Nem csak a nagyok, hanem még az első eladásra, az első tagra is mennyit kellett várni. Ezt sok hálózatépítő is megéli, amikor nem tud az első időkben eredményeket felmutatni.

Ha Dr. Lim is feladta volna az első kudarcok, és eredménytelenség után, akkor ma nem lenne egy 8 millió tagot számláló, évi 1,25 milliárd dollár bevételű, a világon a 15. legnagyobb (a DSN lista alapján) direkt értékesítő cég a DXN. (A könyv kiadása óta is tovább fejlődött a cég, ezért nem egyeznek a számok.)

A könyv elolvasása után nagy lelkesen készítettem egy videót is, amit feltöltöttem csapatunk zárt Facebook csoportjába.
Ha csapatunk tagja vagy, a videók között megtalálod.

Dr. Lim könyve megvásárolható a DXN központban, és online megrendelésnél a DXN termékekkel együtt.
Ára: 4200 Ft

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!