2019. november 9-10-én DXN vezetői hétvége volt Siófokon az Azúr Hotelben.

A meghívott vezetők ingyenesen vehettek részt ezen a programon, párjuk pedig önköltségi áron.

Csapatunkból Kászonné Dobra Ági, Dr. Farkas Anikó, Bojtos-Sváb Csilla és Bojtos Zoli gyémánt vezetők vettek részt, és én is.

Szombaton indult a program, de mi Farkas Anikóval 1 nappal korábban érkeztünk, mert az utazást így tudtuk egyszerűbben megoldani (nekem így volt közvetlen buszjáratom Kecskemétről Siófokra). Így pénteken még volt lehetőségünk wellnessezni, az 5 csillagos étteremben vacsorázni, és jókat beszélgetni.

Szombattól már tényleg nagyon intenzív
program volt, kb. 40 DXN vezető vett részt
ezen a találkozón.

11 órától indult a program. Rövid bevezető után számokat kellett húzni, és az alapján kerültünk 5 csoportba.
Mindig volt 1-1 téma, amit a csapatoknak át kellett beszélni, ki kellett dolgozni kb. 40 percben, majd csapatonként 5-10 perces előadásban elmondani a többieknek.

A DXN vezetői hétvége során ilyen témákat dolgoztunk ki:
  • Hogyan regisztrálj új tagot 100 PPV-el?
  • Hogyan indítsd el az új tagot?
  • DXN marketing terv, hogyan mutasd be egyszerűen egy kezdőnek?
  • Hatékony rendezvények
  • Jelöltkutatás

Jó érzés, hogy mindenki beletette magát, és megosztotta a tudását, tippjeit, módszereit a többiekkel.

Utána pedig egy nagyon jó kártyapaklit tett ki Csilla, amiből dobás után húzni kellett és a rajta leírt gondolatokat, érzéseket, történeteket elmesélni. Nagyon élveztük ezt a részt is. Még jobban megismertük egymás, a saját gondolkodásunkat és közben nagyon jókat nevettünk miközben finom italokat iszogattunk. Ezek nagyon szívmelengető, összekovácsoló pillanatok voltak. Megerősített abban, hogy ezért is érdemes, hogy ilyen nagyszerű emberekkel tudjuk együtt ilyen jól érezni magunkat.
Éjfél után búcsúztunk el egymástól.

Szombaton nagyon sokáig tartott ez a műhelymunka, és utána máris vacsoráztunk. 20 órától Böczkös István meghívott mindenkit egy pohár borra, de Specht Józsiék csapata úgy döntött, hogy mi a szobájukban gyűlünk össze, és ott beszéljük át a Megszökőnap ötleteit, terveit, és más dolgokról is beszélgettünk.

Ezután készültek jó kis egyéni és csoportképek. Bojtos Zoliék nagy felszereléssel, soft lámpákkal, állványokkal felszerelkezve érkeztek. Egy kicsit több idő jó lett volna rá, hogy még többet ki tudjunk hozni belőle, de így is készültek jó és használható képek.

Másnap 9 órától kezdődött a workshop rész a szombatihoz hasonlóan. Nagyon sok értékes gondolat, felvetés, szükséges lépés hangzott el.

Egy finom ebéd után pedig indultunk haza, fantasztikus vezetőkkel, barátokkal együtt egy autóban Budapestig és így közben is nagyon jókat beszélgettünk.

💗 A DXN vezetői hétvége során nagyon jó érzés volt így együtt lenni, nagyon sokat jelentenek nekem ezek az emberi kapcsolatok, és nagyon is szükségünk van az ilyen közös élményekre.
Dolgozunk is, megosztjuk egymással a gondolatainkat, de van benne játék, öröm és vidámság is.

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!