Az egyik legutóbbi bejegyzésemben ígértem, hogyha túl leszünk rajta, akkor beszámolok róla, hogyan éltük meg ezt az időszakot.

Persze az túlzás, hogy már túl vagyunk rajta, de nagy mértékben csökkentek a korlátozások, és már mi is megteszünk ilyen dolgokat:

  • elmegyek a boltba bevásárolni (igaz csak maszkban). A korlátozások ideje alatt online rendeltem házhozszállítással az élelmiszert is.
  • 1 hete elmentünk fagyizni. (Igaz csak 2 fő lehetett bent a fagyizóban, előtte kezet fertőtlenítettünk. Utána sétáltunk a főtéren, tartva a távolságot.
  • 2 hónap után a kislányom barátnője eljött hozzánk. Nagyon boldogok voltak az újratalálkozástól.

Milyen érdekes, hogy a máskor megszokottnak tűnő dolgok most ilyen különlegességek lettek.

Szóval mondhatnám, hogy nem változott sok minden, mert én ugyanúgy itthonról dolgozok, de a gyerekek még mindig nem járnak suliba, így sok idő elmegy a közös tanulásra, és persze az étkezések megoldására és a házimunkára is.
A túlterheltséget leszámítva azért mégis csak nagyon hálás vagyok, hogy a mi életünket nem forgatta fel teljesen fenekestől ez a helyzet, tudtunk alkalmazkodni a változásokhoz.
Sőt vannak olyan dolgok és élmények, amit kihozott belőlem ez az időszak.

dolgozz otthon

Az emeleten berendeztünk nekem egy kis új irodát, videós háttérrel és videós lámpával együtt. Bár annyi ablak van rajta, hogy nappal van fény bőven.

dolgozz otthon

Kiderült, hogy a lakhelyünkhöz közel van egy ilyen csodás repceföld és pont Anyák napján elmentünk készíteni néhány közös fotót.

Az új helyzet természetesen hozott változásokat is a DXN háza táján.
Például azzal, hogy több lett a webkonferencia.
Ez pedig olyan változást hozott számomra, hogy 3 alkalommal is angol nyelven adtam elő.

Az első egy Facebook élő volt – Dr. Savera meghívott egy virtuális kávézásra.
5 kérdést tett fel, elsősorban az online hálózatépítésről.
Az angol nyelvű beszélgetést aztán hindire fordította.
2020. április 9-én 12:30-kor volt ez a beszélgetés, amit itt tudsz visszanézni:

A következő webkonferenciát még februárban leegyezettük.
Egy elindítást tartottam az Angliában élő DXN tagoknak 2020. április 12-én 19 órakor.

DXN UK Webinar

Ennek felvételét itt tudod megnézni:

Május 12-én kedden este 21:30-kor pedig a spanyol webkonferencián voltam előadó. Itt is angolul adtam elő és spanyolra fordítottak. A téma itt elsősorban az volt hogyan használjuk a közösségi médiát az üzletünk építéséhez.
Ennek felvételét itt tudod megtekinteni:

Egy indiai kardiológus professzor május 5-i angolul előadott, de magyarra fordított webkonferenciája után is megosztottam a magyar résztvevőkkel néhány gondolatot.

DXN UK Webinar

Ennek felvételét itt tudod megnézni:

Van egy projekt, ami még különlegesebb volt számomra.
Néhány csapattársunkkal együtt készítettünk egy ilyen nagyszerű Don’t rush challenge videót készítettünk, annak is a DXN kávé változatát. Az ötlet tőlem származott és a videók összevágását is vállaltam, de a többiek munkája, kreativitása, videói nélkül nem sikerült volna ennyire szuper jól. Itt tudod megnézni a felvételt:

A legutóbbi bejegyzésben pedig bemutattam azt a videót is, amit közösen a többi vezetővel készítettünk nagy lelkesedéssel és sok-sok nevetéssel: https://dxnsiker.hu/dxn-promociok/100-visszaterites-a-vasarlasaid-utan

Új belépők, új tanfolyamok és oktatóanyagok

Áprilisban és májusban a több külföldi belépőnk mellett 2 nagyszerű magyar csapattársunk is lett (akik közvetlenül hozzánk csatlakoztak.) Mindketten nagy aktivitással indultak el ezen az úton.

Többek között ez is ösztönzött arra, hogy mielőbb összerakjam a csapattársak számára is jól használható új rendszerünket, és nagyon boldoggá tesz, hogy jól haladok a videók és dokumentumok összeállításával.

Most éppen a közösségi média stratégiákról kerülnek fel új anyagok a csoportunkban, illetve a DXN eWorld rendszerének használatáról.

Bob Heilig Your Virtual Upline

Ami erősít és nagy lendületet ad nekem, hogy megtaláltam azt az amerikai gurut és más hálózatépítőkből álló közösséget, akiktől nap, mint nap tanulok, és inspirálódok.
Folyamatosan nő a tudásom, és változik a gondolkodásmódom, ami nagy erőt ad ahhoz, hogy a régóta dédelgetett terveket megvalósítsam.
Ez egy 12 hónapos képzési program, amit nagyon komolyan veszek, és nem csak az anyagokat tanulom meg, hanem a megvalósításra és a tudás átadására is nagy hangsúlyt fektetek.

dolgozz otthon

Milyen jó érzés része lenni ennek a fejlődésnek!
Legyél Te is DXN csapatunk tagja!

Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!