A kelet-ázsiai országokban több, mint 2000 éves hagyománya és tapasztalata van a gyógygombák egészségre gyakorolt hatásainak.  A ganoterápia gyökerei a hagyományos kínai orvosláshoz nyúlnak vissza.

A mai világunkban az emberek nyitottá váltak arra, hogy a különböző életmódváltó programok mellett a gyógynövények, gyógygombák jótékony ereje, a többezeréves tapasztalatok számukra is bizonyosságot nyerjenek.

Számtalan nemzetközi, hazai orvosi, valamint tudományos cikk szól a gyógygombák pozitív hatásairól. Legyen cél az egészség fenntartása, a megelőzés, a legyengült szervezet támogatása vagy éppen a kibillent egyensúly visszaállítása.

Ganoterápia Szakmai Nap

Időpont:
2023. február 18. szombat 10:00
Helyszín: Lurdy Ház, Budapest

Program:
4 hazai szakember, szívvel-lélekkel végzett mindennapi munkája során szerzett tapasztalatait és tudásának egy részét adja át a Ganoterápia Szakmai Napon.

A jegyek már kaphatóak, foglald le minél hamarabb.
Jegyásárlás:
Küldj e-mailt számlázási névvel, címmel és a résztvevők nevével ide:
ganoterapiaoktatas@gmail.com
Majd a díjbekérő után átutalással tudod kiegyenlíteni.

Jegyárak:

 1. február 5-ig: 5.000 Ft
 2. február 6-18-ig: 6. 500 Ft
Ganoterápia Szakmai Nap előadókkal

A Ganoterápia Szakmai Nap előadói és témái:

 • Prof. Dr. Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész, a Pécsi Tudományegyetem nyugalmazott egyetemi tanára, valamint PTE ÁOK Szívgyógyászati Klinika korábbi igazgatója. A Kaposvári Egyetem emeritus professzora
 • Professzor úr hitvallása: „Életem szolgálat. Több évtizedes kutatói és klinikai tapasztalataimat, tudásomat kívánom ötvözni a holisztikus gondolkodással és az elfelejtett, évezredes népi bölcsességekkel. Gyógyítani szívvel-lélekkel. Szívet-lelket-testet. Az EGY-etemes embert.”
 • Előadásának címe: Gyógyítás szívvel lélekkel
 • Dr. Dergez Tímea egyetemi adjunktus – Pécsi Tudományegyetem, Orvostudományi Kar, biokémikus, kutató
  Előadásának címe: A gyógygombák helye a modern orvoslásban

– Dr. Dergez Tímea a pécsi Orvostudományi Egyetemen, orvos és gyógyszerészhallgatók oktatásával foglalkozik.
– Az oktatás mellet az Orvostudományi Kar Bioanalatikai Intézetében fontos kutató munkákat végez.
– Részt vesz több hazai és nemzetközi kutatásban, ahol gyakorló orvosokkal dolgozzák fel a különböző beteganyagokat, diagnózisokat, hogy azok eredményeit a jövőben az egészség megőrzése és a gyógyítás során hasznosítani tudják.
– A természetgyógyászat és a természetes hatóanyagok hatásai iránt szakmailag mindig kiemelten érdeklődött, speciálkollégiumot végzett a témában, valamint sikeres vizsgát tett gyógynövényismeretből.

 • Paulinné Bukovics Mariann kertészmérnök (MSc), természetgyógyász, ganoterapeuta és ganoterápia oktató
  Négy éve hivatalosan oktat Magyarországon ganoterápiát.Előadásának címe: Adaptogén gyógygombák

– Mariann először a gyógygombákról, a Corvinus Egyetem gombatani tanszékén hallott, ahol különböző kísérleteket folytattak és tanulmányokat publikáltak a gyógygombákkal kapcsolatosan.

– Később egy személyes problémára keresett és talált megoldást és így találkozott újra a gyógygombákkal.

– Saját pozitív tapasztalatai után, érdeklődését e témára irányította. Tudásvágya egyre nőtt és minden lehetőséget megragadott, hogy minél több ismeretre tegyen szert. Később felkérte Jane Yau malajziai ganoterapeutát, aki 30 éve használja terápiás célokkal a gyógygombákat, hogy legyen a tanára.

– Mariann 2019-ben kezdte el a természetgyógyász képzést a Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövényismereti iskolában, ahol jelenleg a gyógygombákról tart órákat természetgyógyászoknak, fitoterapeutáknak.
– 2020. márciusában az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól megkapta az engedélyt a ganoterápia képzésésére. Így innentől akkreditált felnőtt képzési rendszer keretében oktat szakembereket.

Tóth Juli Aviva módszer oktató, felsőfokú életmód tanácsadó terapeuta, funkcionális táplálkozási referens, Joalis méregtelenítési tanácsadó, ganoterapeuta.
– 10 éve, a babára váró nők egészségéért dolgozik.
– Foglalkozik állapotfelméréssel, mikrobiom elemzéssel azért, hogy ügyfeleivel közösen, egyénre tudja szabni az egészségük fejlesztését
– Hobbija és hivatása is az egészséges életmód. Nagy örömmel adja tovább mindazokat az önsegítő módszereket, amelyekkel ki-ki a saját kezébe tudja venni élete formálását.
– Hitvallása: „Amit ma teszünk az egészségünkért az lesz a jövőnk! Bármikor és bárki odaállhat a startvonalhoz, sosem késő elkezdeni tenni valamit önmagunkért. Azért, hogy ne kiszolgáltatott betegként tekintsünk önmagunkra – belefásulva a sok keresésbe –, hanem aktívan és alkotóan hassunk egészségünkre, figyelembe véve az egyediségünket, a sajátosságainkat.”

 • Előadásának címe: Gyógygombák és termékenység

Mit is jelent a ganoterápia?

 • a saját belső gyógyító erők fokozása, egyszerű, természetes, szelíd és mégis rendkívül hatásos módon, ezt is jelenti a ganoterápia
 • ezek nem ígéretek, hanem bizonyítékok arra, hogy a ganoterápia gyógyítás nélküli gyógyulást eredményez. Erről is hallhatsz a Ganoterápia szakmai napon
 • hol és milyen szerepet kaphatnak a gyógygombák a nyugati orvoslásban?
 • milyen saját és terápiás tapasztalatok, kutatások, illetve eredmények vannak? Ezekről is szól a Ganoterápia szakmai nap.

Továbbá hallhatunk előadást az Enzymemixről, a Greenmixről és a Sunya meditációt is megismerhetik és gyakorolhatják a résztvevők.
A szünetekben pedig kóstolási lehetőség is lesz (kávé, enzymemix).
Ez kiváló lehetőség arra, hogy nem csak ti bővítsétek tudásotokat, hanem meghívjátok csapattársaitokat, barátaitokat, ismerősöteiket. Mindenkit, aki természetes módon, tudatosan szeretne tenni az egészségéért.

Mert a Ganoterápia Szakmai Nap nem csak szakembereknek, hanem minden érdeklődőnek szól.

Szeretettel meghívunk, erre az egyedülálló programra!

Faragóné Keserű Judit és Faragó István EGD Kapcsolat

Szeretnél még többet tudni?

Érdekelnek a DXN termékek?

További hasznos tartalom

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!