9 éves a DXN Magyarországon és Európában,

mert 9 éve Magyarországról indult az európai piacnyitás köszönhetően az akkori elkötelezett vezetőknek.
2018. március 10-én ezt ünnepeltük meg együtt Budapesten.

Program:
10 órától
érkezés
11:00 Kezdés, megnyitó – Katona József, Európai DXN kordinátor
11:10 Czérna Szabolcs: Egy csodálatos utazás hegyeken, völgyeken keresztül
11:30 SA, SR minősülések, ITSI utazók elimserése
11:55 20 perces szünet
12:15 Maráz Zsuzsa ultrafutó előadása: Szorgalom és hit
13:05 DXN Alapítványról és más fontos hírek, bejelntések
13:15 – 14:15 Ebédszünet
14:15 CIP és februári kampány elismerések
14:25 Szalay Ádám: Nyűgözd le saját magadat is! – avagy hogyan érhetsz el apró lépésekkel is áttörést a vállalkozásodban?
15:15 20 perces szünet
15:35 SD és feletti szintek elismerése
16:25 Faragóné Keserű Judit: 7 év, 7 gyémánt és a változás szele
16:55 Promóciók, meglepetés
17:05-17:30 Szülinapi torta és ünneplés
9 éves a DXN Magyarországon
Nagy izgalommal vártuk a születésnapi rendezvényt, hogy ismét találkozzunk – régi és új csapattársakkal. Ilyenkor tudják átvenni a minősült munkatársak a szintjükért járó kitűzőket, gyémánt feletti szintek esetén pedig virágcsokor és üvegplakett is jár.

Nagyon vártam a  frissen minősült gyémántok inspiráló történeteit, hogy megosszák velünk mennyi akadályt kellett leküzdeniük, és mi adott nekik erőt abban, hogy végigcsinálják, és hogy mit jelent ez számukra.

Íme a hivatalos videó, ami az egész nap összefoglalója a DXN Magyarország 9. születésnapjáról:

Czérna Tündi és Szabolcs nagyszerű házigazdáink voltak vidáman és lendületesen adták meg az alaphangulatot az egész rendezvénynek. Szabolcs az elmúlt 9 évről nagyon tanulságos történetet osztott meg, és hogy az egonk mennyie tud segíteni, de hátráltatni is a valódi fejlődésben.

Ezután következtek a Star Agent és Star Ruby elismerések. Csapatunkban Filep Gabriella és Madarász Viktor vették át a Star Agent kitűzőket.

A Star Rubyt pedig Szabóné Wenczler Ildikó – 6 gyermekes anyuka és férje Szabó Árpád vette át.

A szünetben fel is tűztük a kitűzőket, és Gabiékat megajándékoztuk Dr. Farkas Anikó új könyvével, ami a gyémánthoz vezető útról szól.

Sok sikert kívánunk Nektek is ehhez, hogy mielőbb sikerüljön elérni!

A szünetben tudtunk beszélgetni, közös fotókat készíteni, és természetesem kávézni is. Amit meg is örökítettünk és a napi DXN kávénk videó projekt keretében fel is került a Facebook oldalra.

Itt meg tudod nézni az elsőt.

A szünet után Maráz Zsuzsa ultrafutó volt az előadó. Egy 160 cm-es szép, kedves szőke hölgy állt a színpadon, aki elképesztő szerénységgel mesélte el futásának és óriási sikereinek a történetét. Teljesen magával ragadott bennünket.
Eddigi eredményei:
1. Háromszoros Ultrabalaton győztes, (220 km) Női pályacsúcstartó (21:45)

2. Négyszeres Sárvár 12 órás győztes, Női pályacsúcstartó

3. Háromszoros Suhanj 6 órás győztes, Női pályacsúcstartó.

4.Kétszeres Magyar Bajnok 6-12 órában (2013)

5.Kétszeres Spartathlon (246 km) teljesítő. 2016-ban III.hely, 2017-ben II.hely (25:43, ez a valaha mért legjobb magyar női idő)

6. 12 órában 2013-ban és 2017-ben is vezettem a világranglistát.

Díjak: Megyei Príma közönség díj (2017) és az év Ultrafutója díj (2016 és 2017) -2016-tól a Magyar Hospice Alapítvány jótékony futója.

Ezeket a videókat látva mindannyian meghatódva ültünk a nézőtéren. Sőt potyogtak a könnyeink, majd feállva tapsoltunk. Tapinható volt a szeretet, ami a teremben áradt, és nagy hatással volt ránk ez az elképesztő emberi teljesítmény.
Mivel ezen a napon mi is előadók és frissen minősült ETD gyémántok lettünk, az a megtiszteltetés ért, hogy a DXN Europe Kft. ügyvezetője, Böczkös István meghívott bennünket egy közös ebédre az előadókkal együtt.

Férjem 1,5 éve lett a futás szerelmese, és már túl van 2 sikeres maratonon, ezért nagyon sokat jelentett neki, hogy Maráz Zsuzsával tudott személyesen is beszélgetni, tanácsokat kapni.

Szalay Ádám pedig az egyik kedvenc előadóm, nagyon felnézek rá mind szakmailag és emberileg. Míg előtte nap a Nőnek lenni jó konferencián arról tartott előadást: Hogyan neveljünk boldog gyerekeket? Most a vállakozásunk felépítésvel kapcsolatban osztott meg hasznos tippeket. Én is ezt az egyensúlyt szeretném megtalálni az üzleti sikerekben és a magánéletben egyaránt.

 

A szünetben ismét felfrissítettük magunkat és finom DXN kávéval és felköszöntöttük ismét az ünnepeltet.

Nézzétek meg a következő napi DXN kávés videót és kövessetek bennünket minden nap ezen a linken: https://www.facebook.com/OurDailyDXNCoffee

Majd következett a legizgalmasabb rész, a DXN gyémántok történetei.

A 6 új gyémántból négyen voltunk a mi csapatunkból, de a többieknek is fantasztikus, inspiráló történetük, különösen a 74 éves Pötyikének, aki megmutatta, hogy ennyi idősen is lehet valaki DXN gyémánt, és hogy a DXN-nel egy nagyon súlyos válságban találkozott, és ez most élete legszebb napja.

A csapatunk minősültjei pedig:

  • Dr. Farkas Anikó – DXN Star Diamond – egyetemi docens, aki óriási boldogságban vette át a gyémántot, mert fantasztikus volt ez az út, amit bejárt. Gyémánttá válásának történetét meg is írta egy könyvben, ami kizárólag DXN tagoknak megvásárolható.
  • Farkas Corinna – DXN Executive Star Diamond, 4 gyermekes anyuka, a nagy visszatérő, aki több év kihagyás után ismét a DXN üzletére is fókuszál.
  • Schmidt Tamás –  DXN Executive Star Diamond, az online hálózatépítő, aki 2 perc alatt egy elképesztő “stand-up comedy” előadást tartott.
  • és mi: Faragóné Keserű Judit és Faragó István – DXN Executive Triple Diamond, átvettük a 7. gyémántunkért járó elismerést.

Rengeteg érzelem volt ezekben a pillanatokban, ha előkészültek a hivatalos videók megosztom majd veletek, hogy ti is át tudjátok élni.

A rendezvény meglepetése volt egy siófoki wellness hétvége kisorsolása a Nautis Hotelba, amit kedves csapattársaink, Sali Rékák nyertek meg.Gratulálunk!

Végül pedig következett a születésnapi torta felvágása és a kávés minyonok szétosztása.  

9 éves a DXN Magyarországon és bebizonyította életképességét, stabil, erős cég. De még mindig óriási feladatok és lehetőségek vannak, hogy minél több emberrel megismertessük ezeket a kimagasló minőségű termékeket és a hozzá kapcsolódó üzleti lehetőséget.
Íme a legjobb fotókból egy rövid, 1 perces összeállítás:
Egy érzelmekkel teli, fantasztikus nap volt ez, ahol büszkék lehettünk elért eredményeinkre, és örülhettünk egymás sikereinek. Bár a képek, szövegek, videót sokat átadnak, de a legjobb megélni ezeket a pillanatokat.

A következőn tarts velünk te is!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!