Ha céljaink összhangban vannak jövőképünkkel és értékrendünkkel, akkor tudunk igazán nagyot és értékeset alkotni, és nem csak magunkért, hanem másokért is tehetünk. Ez ad igazi erőt a folyamatos munkához és fejlődéshez.

Datuk Dr. Lim Siow Jin-t, a DXN alapítóját és elnökét jószolgálati nagykövetté nevezték ki az IIMSAM a ‘The Decade of Action 2020-2030’ elnevezésű program keretében.

A humanitárius támogatás elismeréseképpen az élelmiszerbiztonság, oktatás, egészség fejlesztése terén tett erőfeszítéséért és a béke megőrzéséért.

Az IIMSAM és a DXN egyedülálló támogatási szerződése – spirulinával az alultápláltság ellen – értelmében a spirulina 1 millió gyerekhez jut majd el, 50 kg spirulina havonta, 1 éven keresztül.

Spirulinával az alultápláltság ellen

Kattints a képre a nagyobb méretért!

Mi az IIAMSAM?

Intergovernmental Institution for the use of micro algae Spirulina against malnutrition, azaz magyarul: Kormányközi Intézmény a Spirulina mikroalgák használatáért az alultápláltság ellen.
Hivatalos honlapja: https://iimsam.org/

A világban nagyon sok ember hal meg alultápláltság miatt, és számos olyan ország van, ahol gyermekeket az alultápláltság veszélyezteti, ezért számukra a tápanyagokban gazdag, vitamin- és ásványi anyag szükségleteiket kielégíteni képes élelmiszerekhez való hozzájutás akár élet-halál kérdése is lehet.
Az ilyen esetekben segíthet a spirulina, valamint a különböző hiányállapotok kezelésében is, ezért is hívják szuper élelmiszernek.
Több kutatás bizonyította, hogy a napi rendszerességgel adott spirulina alga javítja a gyermekek egészségét és segíti az éhezés leküzdését.

Sajnos a tápanyaghiány nem csak a fejlődő országokban probléma, ugyanis a fejlett országokban sok gyerek túlsúlyos vagy elhízott. Kutatások kimutatták, hogy a túlzott kalóriabevitel ellenére kifejezetten gyakori, hogy a túlsúlyos gyerekek és felnőttek is vitamin- és ásványi anyag-hiányban szenvednek.
A spirulina azonban ilyenkor is segít mert a benne lévő tápanyagok felszívódása sokkal jobb más élelmi forrásokhoz képest.

Mi a Spirulina?

 • A spirulina egy kék-zöld alga, ami gyakorlatilag az összes, az emberi szervezet számára szükséges és nélkülözhetetlen vitamint, ásványi anyagot, aminosavat, enzimet és fehérjét könnyen emészthető, természetes formában tartalmazza.
 • Ezek a tápanyagok védik, táplálják, méregtelenítik és energiával töltik fel a szervezetet és annak életfolyamatait.
 • Nagyon gazdag ásványi anyagokban: vasat, káliumot, magnéziumot, nátriumot, foszfort és kalciumot is tartalmaz.
 • Emellett vitamintartalma is rendkívüli. A spenótnál például negyvenszer több sejtvédő béta-karotint foglal magában.
 • Egyedülálló komplexitása miatt a Föld legegészségesebb táplálékai közé sorolják a kutatók azóta, hogy újra felfedezte a modern világ.

A szöveg forrása ahol további értékes információkat is olvashatsz.

Miért különlegesen magas minőségű a DXN Spirulina?

 • Datuk Dr. Lim évtizedeken keresztül a legellenállóbb spirulina törzseket választotta ki a továbbtermesztésre.
 • A termesztés ellenőrzött körülmények között a tengervizektől teljesen elszigetelten a DXN bio farmjának mesterséges tavaiban történik, ezért nem éri szennyeződés.
 • A maláj napsütés és magas hőmérséklet biztosítja a megfelelő körülményeket és a magas klorofill tartalmat.
 • A DXN 100%-ban ezt a tiszta spirulinát használja fel készítményeiben. Nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezékeket, tartósítószert, hozzáadott íz-és aromaanyagokat.
 • Nem tartalmaz állati eredetű anyagokat, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják.

A spirulina tehát nélkülözhetetlen tápanyagokkal látja el a szervezünket, nagy segítség azoknak, akik

 • nem jutnak megfelelő élelmiszerhez,
 • akik megfelelő mennyiségű, de nem megfelelő minőségű ételekkel táplálkoznak,
 • sőt még az asztronautáknak is, mert koncentráltan tartalmaz akár egy kis tabletta is a szervezetünk megfelelő működéséhez szükséges fehérjéket, tápanyagokat.
Figyelemfelhívás!

Ezekben a videókban a szakemberek oktatási és információs céllal adják át tudásukat, tapasztalataikat és kutatómunkájuk eredményeit. A szakértők által említett gyógygombák, termékek nem gyógyszerek, de sok jó tapasztalat támasztja alá hatékonyságukat az egészségre!

Az itt közölt tartalom nem tekinthető öngyógyításra való felhívásnak. Az öndiagnózis és az öngyógyítás kockázatokat rejt magában. Minden nézőt kérünk, hogy bármilyen betegség, egészségügyi probléma esetén konzultáljon orvosával.

Sem az előadó, sem ezen videót megosztó személy nem vállal felelősséget azért, ha valaki helytelenül értelmezi a videóban elhangzott információkat.

A termékek fogyasztása nem helyettesítheti az egészséges életmódot, a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozást és a rendszeres testmozgást!

Dr. Dergez Tímea PhD egyetemi adjunktus, kutató tudományos előadása a spirulina sejtszintű hatásairól:

Datuk Dr. Lim Siow Jin mesél a spirulináról és annak hatékonyságáról:

A DXN Spirulina már 10 éve része a életünknek. A gyerekek napi 2 szemet esznek, már egészen kis koruk óta, én pedig napi 4-6-8 szemet fogyasztok. (Időszakonként változó.)
Számos pozitív hatását tapasztaltuk meg az évek alatt, többek között: emésztést javító hatású, energiát adó, könnyebben barnulunk, segíti az immunrendszerünk megfelelő működését.

A DXN Spirulina 3 féle kiszerelésben elérhető:

 1. 50 g-os spirulina por
 2. 120 db-os tabletta – 250 mg/tabletta
 3. 500 db-os tabletta – 250 mg/tabletta

Ajánlott adagolás: napi 2-6 db tabletta
Árlista

A kép forrása: DXN Deustchland

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!