Ismét jött egy hírlevél ingyenes webináriumi képzésről, amiben pont szeretnék fejlődni, és feliratkozás után kaptunk egy 50%-os kupont, a Marketing Amazing saját kiadású könyveire, így 2 ekönyvet meg is vásároltam, így máris olvasni tudom. Ebből az egyik:

Mastin Kipp – Ragadd ​magadhoz az erőd!

40 napos utazás a rejtett blokkok feloldása és életcélod kibontása érdekében

A könyv hivatalos fülszövege

Az emberek túlnyomó többsége talán észre sem veszi, mégis robotpilóta-üzemmódban tengeti mindennapjait. Felszínes életet él felszínes kapcsolatokkal, ahol a kötődés csupán annyit jelent, hogy hányan lájkolták őket online. Ennek az oka nagyon egyszerű; nem tudják megtalálni a saját életcéljukat és megtapasztalni mindazt a nagyszerű dolgot, ami ezzel jár. Láthatatlan blokkok fogják őket vissza és tulajdonképpen önmaguk útjában állnak.

Ha Te is úgy érzed, hogy megrekedtél, hogy nem minden alakul úgy az életedben, ahogy szeretnéd, akkor tudd: minden megváltozik abban a pillanatban, amikor felfedezed a saját életcélodat.

Mára ez egy túlhasznált fogalommá vált, ami szinte elveszítette a jelentését, mégis ez a legfontosabb dolog, amit az életedben megtehetsz. A siker, szerelem, gazdagság, jólét és az egészség mind-mind a jelentőségteljes élet melléktermékei.

Ebben a könyvben Mastin Kipp egy 40 napos kalandra invitál, ami során beazonosíthatod és örökre feloldhatod azokat a traumákat, amelyek tudattalanul is visszafognak téged, kiléphetsz az áldozatszerepből és átalakíthatod az életed.

Ezt a kötetet nem pusztán magad miatt kell elolvasnod, hanem azok miatt is, akiket szeretsz.
Itt az idő, hogy magadhoz ragadd az erőd és jobbá tedd a saját életed, illetve mindenki másét, akikkel kapcsolatba kerülsz.
Készen állsz a 40 napos átalakulásra?

„A te álomtablód is megmaradt az álmodozás szintjén?
Te is hiszel a szándék és a célkitűzés hatalmában, de közben kezded elveszíteni a magadba vetett hitedet, mert sosem viszed véghez a terveidet?
Úgy érzed, megrekedtél az életben?

Lehet, hogy egyszerűen csak nem tudod, mi az Életcélod, vagy nem hiszel benne, hogy neked van olyanod. Az is lehet, hogy azt hitted, már megtaláltad egyszer, de elveszítetted. Ha ez az eset áll fenn – ez a könyv neked szól.”

Miért esett a választásom erre a könyvre?

Év eleje van, ilyenkor a legtöbben célokat állítunk fel, amiket szeretnénk megvalósítani az évben.
De sokszor még magát a célt meghatározni sem könnyű, hát még hosszútávon tudatos lépésket tenni az elérésükért.

Bevallom még én is küzdök azzal, hogy pontosan megfogalmazzam, mit szeretnék elérni ebben az évben, és arra milyen stratégiát állítsak fel. Olyan célt szeretnék, ami tényleg megdobogtatja a szívem, szenvedélyesen szeretném elérni, és tenni érte nap, mint nap.

Továbbá ma van a születésnapom. Ilyenkor is szeretem meglepni magam egy könyvvel, de most még az olvasás élményét is megadom magamnak napközben is, nem csak az esti órákban.

A könyv nagyon jó Amazon értékeléseket is kapott.
Közülük egy vélemény:
„Nagyszerű önsegítő könyv. Sokat kaptam belőle a személyes és a szakmai életemhez. Rengeteg „naplóírás” és gyakorlat, nem csak egy hátradőlős és passzív szórakozás jellegű könyv. Meg fogom osztani másokkal, és újra és újra át fogom venni ezt a könyvet.”

Akkor kezdem is az olvasást!

A szerzőről
Mastin Kipp sikerlistás szerző és életvezetési tanácsadó, aki a stratégiai, mellébeszélés nélküli megközelítésben hisz, amikor tanácsaival segíti az ügyfelei életét és üzleti előmenetelét. Mastint Oprah Winfrey az „eljövendő generáció spirituális gondolkodói” között említette Emmy-díjas televíziós műsorában, a SuperSoul Sunday-ben. Tony Robbinsszal, Eckhart Tolléval, Deepak Choprával, dr. Brené Brownnal és sok más szakemberrel egyetemben Mastin is szerepel Oprah SuperSoul 100-as listáján, amely azokat a felvilágosult vezetőket gyűjti össze, akik a hangjukat és a tehetségüket az emberiség felemelésének szolgálatába állítják.

„A figyelemelterelés, a stressz, a kiégés és az elégedetlenség mind egy mélyebb probléma tünetei: azé, hogy nem ismered az Életcélodat. Könyvében Mastin Kipp innovatív és gyakorlatias megközelítést ajánl, amely segít kapcsolatba lépni az életcéloddal, ez pedig az igazi gyarapodás kulcsa.”
– Arianna Huffington, a Huffington Post alapítója és a Thrive Global alapítója és vezérigazgatója

Miért fontos – különösen a mai világban, hogy felfedezd az Életcélod?

Idézet a könyv elejéből.
” Mindenkinek van Életcélja. A legtöbb  ember azonban nem is sejti ezt, és a legszörnyűbb, felszínes életet élik – féltudatos robotpilóta-üzemmódban, kitéve a történések szeszélyeinek. Felszínes életet, amelyben a kötődés azt jelenti, hányan „lájkolják” őket online. Felszínes kapcsolatokkal teli életet, mert jobb a kapcsolatuk a mobiltelefonjukkal, mint a valódi emberi lényekkel.
Folyamatos figyelemzavarban, amit az ostoba figyelemökoszisztéma (a közösségi média, a szenzációhajhász főcímek és a
különböző sorozatok) neurotikus túlfogyasztása okoz.

Amikor nem tudod, hogy van Életcélod, függővé válsz a felszínestől, és szinte percenként vágysz az új adagodra.

Tetszett a posztom? Tudnom kell. Visszaírtak már? Tudnom kell. Láttad, mi történt az utolsó részben? Hány követőt szerzek ma? (Remélem, többet, mint tegnap.) Hányan látták? Az Életcél nélküli élet felszínes, és napjainkban a legtöbben így élnek.”

A sikerhez nekem is különös viszonyom van. ennek a honlapomnak a címében, és az egész brandemben benne van. Folyamatosan kutatom a „siker titkát”.

A könyvből ez az idézet is erről szól:
„Miután több ezer emberrel dolgoztam már az élet minden területéről, újra és újra szembesültem vele, hogy a siker megteremtésének alapja a nyitott elme, a kíváncsi természet, és az, hogy valaki tanulni akarjon az élettől.

A könyv első 18%-a ajánlások és bevezető. Ezután kezdődik a gyakorlati rész sok-sok kérdéssel. Amihez érdemes egy füzetetet, tollat elővenni és írásban válaszolni. Az évek alatt én már több ilyen „önvizsgálati naplóba” írtam, így most az egyiket elővettem, és abban írom meg kézzel a válaszaim. Izgalmas utazás indul el. A fejleményekről később még beszámolok.

Mastin Kipp – Ragadd magadhoz az erőd!

könyv megvásárolható szinte minden online könyváruházban, vagy közvetlenül a kiadótól ekönyv és nyomtatott könyv változatban is: https://marketingamazing.hu/termek/e-book-ragadd-magadhoz-az-erod/

Faragóné Keserű Judit és Faragó István EGD Kapcsolat

Tegyünk együtt a céljaink megvalósításáért!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!