Szalay Ádámot már több éve ismerem személyesen is korábbi DXN rendezvények kapcsán.

Kétszer volt előadó DXN szemináriumon, egyszer egy egész napos képzést tartott nekünk az I. DXN vezetői hétvégén, és a márciusi DXN születésnapon pedig együtt is ebédeltünk

Előtte nap pedig a Nőnek lenni jó konferencián beszélt arról: Hogyan neveljünk boldog gyermekeket? Az különösen megfogott, hogy nem csak szakmai és üzleti területen tud tanítani bennünket, hanem a magánéletben, apaként és férjként is nagyon jó példát mutat.

Hogyan döntöttem el, hogy elmegyek Szalay Ádám Sikerkód tréningjére?

Már jó ideje fel vagyok iratkozva a hírlevelére a Sikerlecke sorozat miatt. Itt tudsz te is feliratkozni rá, hogyha szeretnél: https://szalayadam.hu/sikerleckek/ Hírlevélben jött ez az üzenet: 2 nap ami Neked szól! És egy nagyon igényes sales oldalra vezetett:  https://trening.sikerkod.hu Azonnal felvillanyozódtam. Majd ezután beléptem csapatunk zárt Facebook csoportjába, és ott az egyik csapattársam, Bojtos Zoli is pont erre a rendezvényre invitált. Szerettünk volna többen is jönni, de 2 anyuka végül nem tudta megoldani, így összesen négyen voltunk ott a csapatunkból.

Ha szeretnéd őket kicsit jobban megismerni, nézz szét bátran az általuk készített WordPress weboldalaikon:

Ismerd meg jobban a hétvégi trénerünket is!

Kicsoda Szalay Ádám?

 

Szalay Ádám televíziós újságíró és motivációs tréner. 12 évig vezette főszerkesztőként a magyar televíziózás egyik meghatározó műhelyét, a TV2 Naplóját. A tévés szakma 2005-ben egyik filmjéért az év szerkesztő-riporterének választotta. Riporterként számtalan emberi történetet és hétköznapi hőst ismert meg, ez ösztönözte arra, hogy behatóbban is tanulmányozza a siker valódi mozgató rugóit.

2009-ben visszaült az iskolapadba, hogy a Titok egyik sztárjától, Jack Canfield-től tanulhasson az Egyesült Államokban. Az Erőleves a léleknek társszerzője megmutatta Ádámnak, hogyan lehet az embereket arra motiválni, hogy kihozzák magukból a legtöbbet és növeljék hatékonyságukat. Ezt a tudást hozta el Magyarországra és ezt osztja meg hallgatóival inspiráló előadásaiban.

Miről szól Szalay Ádám Sikerkód tréningje?

A tréning célja, hogy megtanuljuk hogyan juthatunk messzebbre és gyorsabban, kevesebb erőfeszítéssel.

Aki következetesen alkalmazza a tréningen elsajátított stratégiákat és technikákat, az

  1. megduplázhatja az eredményeit (beleértve a bevételeit)
  2. megduplázhatja a szabadidejét
  3. megtalálhatja a harmonikus egyensúlyt a munka és a család között.

Mi tagadás, én is épp ezekre vágyom.  😉

Milyennek láttam én a Sikerkód tréninget?

A színes és tanulságos történetek, idézetek, alapelvek, meditációk különleges tudást, felismeréseket, és megerősítéseket adtak nekünk.
Amik pedig igazán komfortzóna tágítóak voltak, azok a tréning gyakorlatok. Néha párban dolgoztunk, néha négy fős csapatokban, néha pedig mindenki mozogva, folyamatosan egy “új társra találva.”
Az is izgalmas volt, hogy minden szünet után új helyre kellett ülni, és így tényleg sok emberrel megismerkedhettél, és mesélhettél nekik olyan bensőséges dolgokról, mint a jövőképed és a céljaid. Számomra nagyon sok értéket adott ez a 2 napos tanfolyam.
De most jön az igazi kihívás – beültetni ezt a hétköznapokba, és hosszútávon, tudatosan alkalmazni is az itt tanultakat.

Természetesen itt is készült kávés videó:

Kedvelem ezt az interjút Szalay Ádámmal. Ha szeretnél róla, munkásságáról, tanításairól többet meg tudni, akkor érdemes megnézni.

Azért is mert az életed megváltoztatásában sokféle módon el tudsz indulni, és neked kell megtalálnod, hogy melyik út, és melyik mentor az, akitől szívesen tanulsz.

Ez pedig Szalay Ádám könyve, amiről az interjúban is mesélt:

Szalay Ádám: Itt a te időd! – Vadonatúj élet 10 lépésben

Alapvetően három embertípus van. A beletörődő, aki biztos benne, hogy az élet küzdelem, és már huszonöt évesen is a nyugdíjazást várja. Az álmodozó, aki sejti ugyan, hogy az élet örömteli is lehet, de azt hiszi, a siker csak a kiválasztottaknak jár. És végül a megvalósító. Aki nem hisz a lehetetlenben és addig megy, amíg be nem bizonyítja, hogy az élet csodálatos. A harmadik típus mindenkiben ott van. Benned is.

A könyvem egyetlen céllal született: ki akarom hozni a megvalósítót abból, aki a kezébe veszi. Utat mutatok ahhoz, hogy a vágyakból célok, a célokból pedig áttörések szülessenek. Ez a könyv lehet a kulcs életed nagy kalandjához….

Különleges pluszt adott az is, hogy csapattársaimmal, barátaimmal vehettem részt ezen a képzésen. Sőt szállást is úgy foglaltunk, hogy egy lakosztályban voltunk, de a Bojtos házaspár külön szobában. Együtt ebédeltünk, együtt reggeliztünk, és ami még különlegesebb volt, hogy szombat estére meghívást kaptunk Székely Tamásékhoz, akik Zoli gyerekkori jó barátja, és DXN-es csapattársunk is egyben. Nagyon sok finomsággal vártak bennünket, és nagyon sokat beszélgettünk, finomakat ettünk-ittünk, és nagyon sokat nevettünk.

Közben a Facebookon futottam össze egy megosztással, amiből egy kis részt idemásolok. Az eredeti, teljes poszt ide kattintva érhető el.

 

“Nagyon sok okunk lehet szorongani, aggódni, félni, depressziósnak lenni.

Közben meg lehet, hogy csak KI KELLENE KAPCSOLNI A TÉVÉT, egyáltalán nem nézni híradót, lejönni az energiaitalokról, a kóláról, a cukorról, az alkoholról, a drogozást nem is feltételezem🙈 és minden olyan ételről, ami nem a testi (és ezzel a lelki!) egészségünket szolgálja, munkahelyet váltani (most aztán van lehetőség bőven), jó filmeket nézni, jó könyveket olvasni, tápláló ételeket enni, vitaminokat pótolni, az egészségre koncentrálni, jó társaságban lenni és sokat nevetni!!! “

Bocsi Viki

Úgy éreztem, hogy nekem ez a hétvége erről szólt, ezeket erősítette meg bennem, és azt is, hogy tegyek magamért, a céljaimért, a családomért, és a közös jóért minden nap, mert képes vagyok arra, hogy kihozzam magamból az értékeket, és ezt magam, és mások javára fordítsam.

Ha szeretnél Te is DXN csapatunk tagja lenni, mert úgy érzed a te utad is erre vezet és velünk szeretnéd végigjárni, akkor itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid? Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!