Nézzétek meg a 6. Európai DXN Vezetői Tábor élményeit!

Íme a 6. Európai DXN Vezetői Tábor hivatalos videója, ami nagyszerűen átadja 4 percben az élményeket.

A csodás X-bionic® Sphere Hotelben került megrendezésre 2018. július 6-7-8-án Szlovákiában.

 

Mi már egy nappal korábban indultunk. Ennek az élményeit örökítettem meg ebben a napi kávés videóban.

Az első napon délben az ebéddel kezdődtek az események. Nagyon jó érzés volt látni, ahogy érkeztek meg folyamatosan a régi kedves ismerősök – Magyarországról és más országokból egyaránt, és új arcokkal is találkozhattunk.

Nagyon jó érzés volt visszajelzéseket kapni tőlük, hogy sokan ismernek már online – követik az oldalaimat, nézik a videóimat, és örülnek, hogy most személyesen is találkoztunk.

Az is nagyszerű érzés, amikor csapattársainkkal élhetjük át ezeket a különleges napokat. Magyarországról, Ausztriából és Spanyolországból is érkeztek többen.

A házigazda ismét Dr. Rajesh Savera indiai ajurvédikus orvos volt.

Ebben a videóban nézzétek meg a megnyitót és az európai zászlók bevonulását.

Mr. Jijith Európai Marketing Vezető előadása után a DXN elnöke, Dr. Lim Siow Jin tartott előadást. Komoly üzenetet fogalmazott meg az európai vezetők számára. Elmondta a ránk váró lehetőségeket, de azt is, hogy ehhez a vezetőknek és az európai  DXN tagoknak is megfelelően kell hozzáállniuk.

Ha igazi fejlődést akarunk, azt csak együtt tudjuk elérni.

A kávészünetben sok finomság várt ránk, és közben én bőszen forgattam a napi kávés videókat.

Ezután Katona József európai koordinátor tartott előadást arról, hogyan növekedjünk Európában, majd 3 európai DXN vezető tartott rövidebb előadásokat a történetükről és az üzleti stratégiájukról.

A cseh vezető, Alena Hlavicová előadása különösen tetszett. Nagyon fontos üzeneteket fogalmazott meg a jelenlegi helyzetről, a nehezségekről is, de épp úgy a megoldási javaslatokról is beszélt.

Vacsora után többen összegyűltünk az előtérben – üzleti és magánéleti dolgokat is átbeszéltünk, és nagyon sokat nevettünk. Ekkor készítettük el Kócsó Lászlóval a közös napi Morinzhi videót is, amit itt tudtok megnézni:

 

Szombaton a cég elnöke és tulajdonosa, Dr. Lim egy különleges reggeli zen meditációra hívta a résztvevöket. Megtanította nekünk a helyes testtartást, légzési technikákat, és néhány olyan gyakorlatot, amivel ki tudjuk űríteni az elménket, ami segít, hogy tudjunk fókuszálni.  Igazán jó élmény volt ezt így együtt átélni.
Utána pedig következett egy finom reggeli, kinek a kedvenc kávéjával , kinek a kedvenc kakaójával.

 

Az előadások folytatódtak,Dr. Limnek tehettünk fel kérdéseket, és ő mindenre válaszolt nekünk. Nagyon értékesek az ilyen információcserék, mert egész más szemmel tudjuk látni utána a dolgokat, vagy olyan dolgokra kapunk választ, amit mi nem láthatunk, de Dr. Limnek teljes rálátása van ezekre a dolgokra.

Majd egy jordániai hölgy következett, Huda Tahmaz. Egészen elképesztő az ő története, és ő az a vezető, akit nagyon sok nő követ, és óriási fejlődés indult el neki és csapatának köszönhetően abban az országban is. Jó volt látni kedves, szerény, de mégis erős, jó példát muttaó személyiségét, és látni, hogy mennyi ember életére lett pozitív hatással.

Majd HC Teoh beszélt nekünk az új DXN kozmetikumokról, és az új erjesztett almaitalról és lekvárról. Ezeket az előadás után meg is kóstolhattuk.

 

Délután a vizes csapatépítő játékok kezdődtek.
Országonként 🇨🇿 🇪🇸 🇬🇷 különböző csapatok küzdöttek meg egymással.
Nagyon sok vidám, vicces helyzetet, és nagy eséseket sikerült rögzíteni.
De ez is csak azt bizonyítja: „Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.”
Ez is bizonyíték arra, hogy a DXN vezetők olyan hétköznapi emberek, akik bármilyen kudarc, esés után nevetnek egyet, erőt vesznek magukon, és ismét belevágnak.

A csoportfotózás után kezdődött a gála vacsora, tele sok-sok meglepetéssel és vidámsággal.
🥇A vizes csapatjátékok eredményhirdetésére is sor került, és igen, a magyar 🇭🇺 csapat győzött, óriási fölénnyel, hiszen mindhárom játékot megnyerték! 
Bemutatták az új extra szűz kókuszolajat, amiből minden résztvevő kapott egy üveggel.
🍺 A kávé mellett volt még egy ital, ami igen nagy népszerűségnek örvendett az este folyamán. Vajon mi lehetett az? 😉

A 6. DXN Vezetőképző tábor utolsó napján még mindig folytatódik a „játék”, és nagyszerű előadásokból tanulhatunk.
Nagyon nagy hatással volt rám a mexikói DXN Crown Ambassador hölgy, Edilia Garcia története. 

Ezen a napon én is előadó voltam, és arról beszéltem, hogy mit jelent DXN vezetőnek lenni. Itt tudod meghallgatni az előadásom angolul magyar felirattal.

🎂 Majd megünnepeltünk egy születésnapot, ami igazi meglepetés volt! 💝 
😊Jó ide tartozni, és együtt átélni ilyen élményeket. 💕

Végül egy bónuszvideó, üzenet Mr. Prajithtól, a rendkívül sikeres amerikai régió marketing igazgatójától (magyar felirattal): 

Legyél Te is DXN csapatunk tagja,
itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeinken!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!