2. Európai DXN Vezetőképző Tábor Bulgáriában, ahol a DXN európai vezetői találkoznak!

Ez a nagyszabású esemény nem csak a magyarországi DXN tagok számára volt különleges, hiszen egész Európából érkeztek DXN tagok a bolgár vezetőképző táborban. Ezen bármelyik DXN tag részt vehetett  szinttől, teljesítménytől függetlenül, inkább csak erős miért és elkötelezettség volt szükséges a részvételhez.

Ha valaha álmodtál arról, hogy milyen jó lenne DXN vezetőkkel, gyémántokkal, együtt nyaralni, közös élményeket szerezni, de mondjuk az ITSI jutalomutakra még nem sikerült minősülni, akkor ez most nagyszerű lehetőség arra, hogy ezt megtedd.

Időpont: 2014. július 25-26-27

Helyszín: Riu Pravets Resort, 8 Ezeroto quarter 2161 Pravets Bulgária

Tanulj a legsikeresebbektől, hogy Te is még sikeresebb lehess!

Közel 2 évvel ezelőtt voltunk a hasonló görögországi vezetőképző táborba, ami azóta is életünk egyik különleges élményeként tartjuk számon. Sokmindent nagyon élveztünk, de legjobban mégis azt, hogy nagyszerű emberekkel tölthettük együtt ezt a néhány napot. Valódi élményeket kaptuk, és igaz barátságok szövődtek.

Így nagyon izgatott vártuk, hogy mi mindent tartogat számunkra a 2. Európai DXN Vezetőképző Tábor Bulgáriában.

Előadók:
– Dato’ Dr. Lim Siow Jin – a DXN alapító elnöke
– Lee Gee Kow – Crown Ambassador
– Kócsó László – Crown Ambassador
– Dr. Rajesh Savera
– Shirish P. Sebastian – tréner
– Roohi Salim – kozmetikai tréner
– Jijith NK – nemzetközi marketing-igazgató
és további sikeres európai vezetők

Élménybeszámoló a 2. Európai DXN Vezetőképző Tábor Bulgáriában eseményeiről, ami nekünk sokkal többről szólt.

Csodás 1 hét nyaralásban volt részünk. A bolgár DXN vezetői tábor előtt 3 nappal útnak indultunk erre a csodás helyre, hogy még több nap pihenéssel meghosszabbítsuk az értékes napokat. Jöjjön tehát az élménybeszámoló.
A lenti képekre kattintva megnyílik nagy méretben is.

1. nap – Július 22.

 • Találkozó Kócsó Laciéknál Kecskeméten, fantasztikus reggeli lángosozás
 • Indulás 7:30-kor Szerbián keresztül 5 autóval, 2 megállással a Riu Hotel Pravetsba
 • Érkezés 19 óra körül ottani idő szerint (+ 1 óra Magyarországhoz képest).
 • Gyönyörű hotel, lenyűgöző látvány, kicsit hűvös, esős idő, fantasztikus svédasztalos vacsora
 • Viszonylag korán fekszünk, hogy mindenki kipihenhesse magát.

 

2. nap – Július 23.

 • Reggeli után séta  a parton, majd délelőtt és délután is medencézés, napozás.
 • A hotelban all inclusive ellátást kapunk, így ebédre is válogathatunk a finom falatok közül.
 • Este megérkezik Jane Yau is, a maláj ganoterapeuta szponzorunk, nagy örömmel köszönti a csapatot.
 • Megyünk Bowlingozni együtt. Nagyszerű kikapcsolódás! A legjobb 7 játékos újabb csatában méri össze tudását, amit végül Böczkös István nyer, sok szép tarolással… 🙂 De csak egy hajszálon múlott Czérna Tündi győzelme. Gratulálunk nekik!
 • A vacsora után este borozgatás, ünnepélyes díjátadó :-), hazai kolbász és sajt evészet, és rengeteg nevetés Jane-nel és Férjével együtt.  Annyira csodás volt ez az este így együtt!  Jane-től mindannyian kaptunk 1-1 szép kendőt. Köszönöm szépen én is!
 • Koccintottunk a mi egészségünkre is, hiszen pontosan ezen a napon ünnepeltük 9. házassági évfordulónkat. 

3. nap – Július 24.

 • Délelőtt ismét fürödtünk. Jót ebédeltünk. Megérkezett Dr. Lim és Mr. Jijith is a szállodába.
 • Délután ismét sokat úsztunk és napoztunk.
 • Átmentünk a tó túloldalára, a gyönyörű golfpályára néhány szuper családi képet készíteni. 
 • Az esti vacsora után pedig egy élő webkonferenciát tartottunk helyszíni közvetítéssel.
 • Utána ismét összegyűltünk közös esti beszélgetésekre. Egyre többen érkeznek a táborra.

4. nap – Július 25.

 • Reggelit séta után ismét úszás következett. A gyerekek, főleg Izu már nagyszerűen tempóznak. Igaz a karúszó még rajta van, de sorra ússza a hosszokat… és nagyon jókat búvárkodnak.
 • Épp ebédelünk, amikor megérkezik a magyar csapat! Nagyon örülünk egymásnak.
 • Délután végre kezdetét veszi a II. Európai DXN Vezetői Tábor. A gyerekekre egy kedves fiatalember vigyáz a Kócsó gyerekekkel együtt. Nagyon jó barátok lettek, nagyszerűen el tudnak játszani egymással.
 •  Mindannyian felöltözünk csinosba, elegánsba. Megkapjuk a regisztrációs táskát, benne egy a Bulgáriára oly jellemző rózsaolajjal.
 • Köszöntő, megnyitó, előadáok: Dr. Lim, és Lee Gee Kow, a maláj DXN Crown Ambassador… Jó kezdet!
 • Vacsora, séta, beszélgetések… 🙂

5. nap – Július 25.

 • Reggel 6:30-kor már egy igen népes társaság összegyűlt a tóparton. Shirish Sebastian tartott egy Good Morning Jóga órát nekünk. Engem kértek meg, hogy tolmácsoljam az instrukciókat. Egyszer csak a nap is felbukkant és sugaraival megvilágított bennünket. 
 • 9 órakor folytatódtak az előadások – Dr. Lim, európai gyémántok
 • Délután én is az előadók között voltam. Bár nekem csak Bulgáriában szóltak, hogy engem is várnak a színpadra, amit azért előre éreztem is. Ezért készültem egy jó kis angol szöveggel. Mindenki nagy figyelemmel hallgatott. Angolul beszéltem, a többi nyelvere szinkrontolmácsok fordítottak. Nagyon sok kedves gratulációt kaptam utána, idegenek is megállítottak, hogy sokat jelentett nekik a beszédem… És mivel az elnök úr épp nem volt benn akkor, később Shirish Sebastian odavezetett hozzá és azt mondta, hogy én leszek a DXN jövőbeli nemzetközi előadója. Húúú, annyira jól esett, mert ez is egyik nagy álmom… Bár sokat kell fejlődni, tanulni még addig, de nagyon jól esik az elismerés!

Itt meg is tudod nézni az előadásom felvételét:

 • Azután kozmetikai bemutatót is láthattunk, még egy előadás Mr. Leetől, és még néhány gyémánt sikertörténet következett.
 • Az új DXN kávéautomatákról is hallhattunk előadást, elgondolkodtató kávé üzlet információkkal. A spanyol csapatomban tartoznak ezek az üzletemberek, akik kifejlesztették a DXN kávékhoz ezeket a gépeket. Ki is próbálhattuk őket. Igazán, finom, habos, élvezetes kávét készítenek.
 • Majd következett a nap legizgalmasabb része a gálavacsora. Átöltöztünk, gyerekeket szeretgettünk… majd mehettünk erre a különleges esti programra. Gyönyörű helyen, körosztalokkal, finom borral és ételekkel… ott ültem és azt éreztem, hogy milyen boldog vagyok! 🙂  Nagyon jó érzés volt! Utána voltak táncosok, előadók, énekes… És akkora hangulatban jött mindenki, hogy következtek a sortáncok, körtáncok, mindenki felszabadulva élvezte az estét. 🙂  A többi TOP SECRET info… azért van egy pár képem, és videóm róla… hihi… elképesztően jó este volt! 🙂

6. nap – Július 27.

 • Ma 10 órakor kezdtünk Dr. Lim előadásával. Ismért nagyon-nagyon jó volt! Sok jó fotót is készítettünk, és meghallgattunk még a legmagasabb szinten lévő gyémántok előadását, és Sebastianét is, amivel feltöltöttük az energiraktárunkat.
 • Majd Mr. Jijith záróbeszéde következett és az oklevelek ünnepélyes átadója, amit minden résztvevő megkapott. Közös nagy csoportkép is készült kinn a szabadban a szikrázó napsütésben.
 • Elindultak busszal haza a többiek, integettünk neki, mi pedig mentünk le a medencéhez. Férjem tegnap megismerkedett egy helyi lakossal, aki valamikor a BME-n tanult mérnöknek, és törtmagyarsággal tudott beszélni. Nagyon érdekelte a ganoderma, az immunerősítés, és maga az üzleti lehetőség is. Sokat beszélgettünk, megmutattam a honlapokat, az intranetet, kóstolt kávét is, és nagyon felfrissült tőle. Szeretné kipróbálni a termékeket, remélem hamarosan megoldja a regisztrációt, és a megrendelést. Izgalmas dolog ez. 🙂
 • Este finom bort kaptunk az utolsó ottani vacsora mellé, nagyokat sétáltunk, játszótereztünk még, és persze jókat beszélgettünk.

Ez pedig a tábor hivatalos összefoglaló videója:

7. nap – Július 28.

Indulás haza összepakolás és reggeli után. Vali és Józsi integettek nekünk.

A határokon minden rendben ment, nem kellett sokat várni, és útlevelet kellett csak odaadni.  Az autópályákon nagyon jól haladtunk, többnyire nagyon kicsi forgalom volt, az egyenletes 120-as tempót jól tudtuk tartani.  A gyerekek indulás után aludtak 2 órát, majd később szintén 2-3 órát… Egyszer álltunk meg csak egy benzinkútnál kb. 10 percre pisilni és enni… Így sikerült végül kevesebb, mint 9 óra alatt hazaérni.

Csodás élmények voltak. Köszönöm-köszönöm ezeket a szép napokat! Nagyon hálás vagyok érte!

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!