DXN vezetői találkozó került megrendezésre Budapesten a T62 Hotelben 2020. október 16-án.

Meghívást kapott minden aktív üzletépítő DXN gyémánt, valamint ott voltak a magyarországi top DXN vezetők és az új európai DXN management is.

Ezt a találkozót megelőzte egy online vezetői gyémánt ZOOM megbeszélés is, ahol bemutatkozott az új magyarországi country manager, Alföldiné Dékány Mónika.

Bevallom őszintén, amikor először felmerült ennek a személyes találkozásnak az időpontja, akkor úgy döntöttem, hogy a jelenlegi vírushelyzet miatt én ezt most nem vállalom be. Nem csak azért, mert attól félek, hogy konkrétan elkapom a vírust – ami az utóbbi hetekben több ismerősünkkel, sőt családtagunkkal is megtörtént, hanem az is nehéz lenne, ha 10 nap karanténba kellene vonulnom. Nehéz lenne úgy a gyerekek és a tennivalók megfelelő ellátásról gondoskodni. De végül jól alakult minden, a férjem is gondoskodott az itthoniakról, a Crown Ambassador házaspár pedig elvitt Kecskemétről.

DXN Vezetői Találkozó DXN Diamond Vezetői Találkozó

Így utólag is egyértelműen látom és érzem, hogy nagyon jó, hogy ott tudtam lenni. Ez is egy történelmi pillanat volt, egy újabb mérföldkő, amikor látjuk és tudunk hinni abban, hogy egy új, eredményesebb időszak következik számunkra – amiért természetesen sokat kell tenni, hogy ez valóban realizálódjon, de nagyszerű támogatást kapunk ehhez.

Az első előadást Mr. Debya Prakash, az európai marketing igazgató tartotta.

Egy külön prezentációt állított össze erre az alkalomra. Megosztotta velünk a forgalmi adatokat is, amiben bemutatta a havi 10% forgalomnövekedést, ami azt jelenti, hogy 1 év alatt megduplázódhat a forgalom. Ha nem a te hálózatodban látod ezt a növekedést, akkor ez azt jelenti, hogy vannak, akik komolyabban dolgoznak, mint te és több embernek mutatják meg a termékeket vagy az üzleti lehetőséget.

Antonio Azpiroz, az európai koordinátor Madridból érkezett erre az eseményre. Ő volt korábban a spanyol country manager, de most még komolyabb feladatokat kapott.
4 éve dolgozik a DXN-nél, több, mint 50 maratont futott már és többszörös Ironman is. Bár az egyik orvosa szívproblémái miatt eltiltotta az aktív sportolástól, de a DXN-nek és termékeinek köszönhetően nem kellett lemondania erről sem.
Alföldiné Dékány Mónika, az új magyar country manager fordította őt magyarra, majd utána ő is megosztott velünk néhány gondolatot.

DXN Vezetői Találkozó Európai koordinátor és magyar country manager
DXN Vezetői Találkozó DXN gyémántok tortázás

A szünetben pedig egy kis meglepetéssel készültünk Kócsó-Fodor Anikó számára, aki a napokban ünnepelt egy szép kerek évfodulót. Különleges narancsos- csokoládés tortával, virágcsokorral, és szép ajándékokkal köszöntöttük őt.

A kávészünetben finom DXN kávé és sütik mellett tudtunk kötetlenül is beszélgetni egymással.

A DXN vezetői találkozó

előadója volt Kócsó László, Crown Ambassador is. Jó volt meghallgatni az ő gondolatait is arról, hogyan látja most a magyar és az európai helyzetet, hogy milyen lehetőségeink vannak, és hogy mennyire örül annak, hogy a cég és a management részéről most ekkora támogatást és stabil hátteret kapunk.

Majd ezután kezdődött egy kérdés-felelek rész is, ahol bárki tehetett észrevételt, javaslatot, visszajelzést.
Inspiráló nap volt ez így közösen együtt.

DXN Vezetői Találkozó Kócsó László Crown Ambassador

A rendezvény után a TOP gyémánt vezetők egy vacsora meghívást is kaptak.

18 órára átmentünk a közelben lévő St. Andrea étterembe. Egy saját különtermet kaptunk és nagyon jót beszélgettünk.

A helyet és az ételeket a mostanában divatba jött szóval lehetne leginkább jellemezni, igazán “fancy” volt.

Különösen jó érzés ide, ebbe a csapatba tartozni.
Egyértelműen érezzük, hogy új szelek jönnek, és az összefogásból, egymás támogatásából, most új dolgok és nagy sikerekek fognak születni.

DXN Vezetői Találkozó után közös vacsora a top DXNvezetőkkel

A DXN és csapatom sikerei felé elkötelezettségem töretlen és folyamatosan megújoló. Az ilyen találkozók is segítenek ebben. Ami még jobb, hogy nem csak a csapatunk és a magunk sikereiről van szó, hanem ha sikerül ezeket a terveket megvalósítani, azzal mindannyian fejlődünk és előrébb jutunk.

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

DXN vezetői találkozó Faragóné Keserű Judit
error: A tartalom jogvédett. Ne másold!