Júniusban megosztottam az örömhírt, hogy új gyémánt született a csapatunkban: https://dxnsiker.hu/dxn-gyemant/gyemantos-reggelre-ebredtunk

19 nappal később újabb gyémántot köszönthettünk Bojtos-Sváb Csilla és Zoli csapatában, ezúttal Németországból.
A 3. gyémántjukkal pedig ők is újabb szintre léptek.

Gondolkodtam, hogy milyen „ajándéknak” örülnének a legjobban, mert az aktív munka és újabb eredmények még több elismerést érdemelnek. Arra jutottam, hogy a DXN siker ünneplése a közösen együtt töltött idővel jelentene a legtöbbet.

Így meghívtam őket hozzánk Kecskemétre, és ennek a napnak az élményeit szeretném itt most megosztani veletek.

Zoli és Csilla Bécs mellől indultak, már péntek délután, aznap rokonoknál aludtak Budapesten, majd másnap valamivel 9 óra után találkoztunk a kecskeméti hotel előtt, ahol felvettem őket, és eljöttünk hozzánk.

Reggel korán keltem, hogy gyümölcsös piskótával fogadjam őket, természetesen a finom DXN kávé mellé.

Sok más csapattársunk járt már nálunk, főleg, akik itt laknak Kecskeméten, vagy a környéken, de Csilla és Zoli most volt itt először.

Hosszú idő óta, minden héten „találkozunk” online a szerdai esti Dobbantókban, és rendszeresen konzultálunk online is, de most végre személyesen is lehetőség nyílt erre.

Morinzhi rajongók

11 után pedig együtt mentünk az első és eddig egyetlen európai Crown Ambassador házaspárhoz.

Csilla és Zoli ilyen különleges pólóval kedveskedtek mindannyiunknak – Mr. és Mrs. Morinzhit körbeállták a Daily Morinzhi rajongók.

Na jó, elárulhatok egy titkot. Kócsó Laciék kertjében van egy olyan fa, ami mögött ha átmész, Daily Morinzhi-s pólóvá változik, ami rajtad van. Szeretnéd látni a bizonyítékot? Íme: https://www.facebook.com/zoltan.bojtos/posts/4213126832056264

A közös Morinzhi ivás sem maradhatott el:

Jót beszélgettünk a teraszon, Laci mesélt a nem régen Üzbegisztánban és Kirgizisztánban megélt DXN-es élményeiről is. Majd indultunk az ebéd helyszínére, a 48 étterembe.

Itt várta több meglepetés Csillát és Zolit.

  • Először is meghívtuk a szponzorvonalunkba tartozó Specht Józsit és Valit, így Csilláék a teljes aktív magyar felsővonalukkal együtt tudták tölteni ezt az időt.
  • Több közös projektünk is volt már együtt, pl. az utolsó DXN-es rendezvény, a Megszökőnap is.
  • Bár Vali először viccesen azt mondta, hogy mikor meglátták a zsiráfot, akkor tudták, hogy jó helyen vannak, de valójában ők hozták ezt ajándékba Csilláéknak, mert ez a márkájuk egyik jelképe. (És találjátok ki, hogy melyik szín!)

Az ételek és a kiszolgálás rendkívüli volt, igazán finom falatokat fogyasztottunk el együtt. A nagy meleget pedig a fújdogáló szél csillapította. Bár reggel még nagyon esett, szerencsére a nap további részében szép időnk volt.

Nagyon jó érzés volt együtt tölteni ezt az időt. Csilláékkal a Megszökőnapon találkoztunk utoljára, kb. 1,5 éve.

Valit és Józsit pedig már 10 hónapja nem láttuk, és ők is nagyon sok kihíváson mentek át az elmúlt hónapokban, ezért különösen örömteli volt találkozni, beszélgetni és ilyen finomakat enni együtt.

Ezután pedig mindannyian elmentünk hozzánk, ahol volt torta, süti, fagyi, gyümölcsleves és természetesen mennyei DXN kávé.

Közös ebéd a 48 étteremben
DXN siker ünneplése közösen

Nagyon jókat beszélgettünk, sok-sok DXN-es és egyéb témákban is.
Sokat nevettünk, és élveztük ezt a közösen együtt töltött időt.

Annyira jó otthonról, online dolgozni, de szükségünk van arra, hogy időnként személyesen is találkozzunk, mert anélkül sokkal üresebb az életünk.

Az ilyen programok feltöltenek bennünket, és segítenek, hogy új lendülettel, hittel haladjunk tovább ezen az úton.

Legyél Te is
DXN csapatunk tagja!

Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!