Még Dobogókőn kaptam meghívást a szlovák-magyar vezetői táborba, mint előadó.
Később pedig hivatalosan is meg lett hirdetve, hogy közös szervezésű lesz, és magyar tagokat is várnak erre a szlovák-magyar DXN vezetői táborba, Szentivánon. Ez lett az első regionális DXN vezetői tábor.

Időpont: 2023. augusztus 25-27.
Helyszín: https://alexandrawellnesshotel.sk/

Program: 

Péntek:

  • délután kóstoló a DXN egészséges termékeiből készült finomságokból

  • kvíz műsor
  • karaoke

Szombat:

  • reggeli Sunya

  • előadások (nézd meg a videóban, hogy kik tartanak előadást)
  • este disco

Vasárnap:

  • csapatépítő játékok

A teljes program díja szállással, étkezéssel:
100 EUR/fő

Mivel autóval kb. 4-5 óra az esemény helyszíne és az Alacsony-Tátra környéke is hívogató, ezért 2 nappal hamarabb indultunk családostól, az egyik kedves gyémántházaspárunkkal együtt, akikkel Dunakeszin találkoztunk.

Egy közös ebéd után megálltunk Donovalynál és felmentünk a felvonóval, ahol fent egy kellemes sétát tettünk a Nagy-Zólyom, majd a Kis-Zólyom felé.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a bejegyzésre, mert ez valóban egy szuper bemelegítő túra volt számunkra, és a leírás teljesen pontos volt: https://www.mozgasvilag.hu/turazas/turautak/gerinctura-donovalyban

Már az első 2 éjszaka is az Alexandra Wellness Hotelnél szálltunk meg. Igaz, mi egy külön faházban laktunk. Mellettünk néhány méterre haladt el a patak, és volt külön konyhánk is. Igazán hangulatos volt.

Csütörtökön délelőtt ismét túrázni mentünk, felmentünk a mellettünk lévő hegyre. Elég sokat kellett felfelé vándorolni. Jó kis erőpróba volt, kb. 3,5 órát „küzdöttünk”.

Aztán elmentünk bevásárolni. Még a parkolóban összefutottunk Csillával és Zolival, és megbeszéltük, hogy este, vacsora után jönnek hozzánk egy kis beszélgetésre.
Volt mindenféle finomság, a vendégek is hoztak, és nagyon jó, vidám hangulatban telt az este.

Péntek reggel elterveztük, hogy elmegyünk a Mini Szlovákiába, ami csak néhány perc sétára volt. A belépőre meghívtuk a barátainkat, gyémántjainkat. Plusz egy finom csavart fagyit is elnyaltunk.

Délután a fiúk még elmentek egy közeli barlangba, aztán wellnesseztek egyet a szálloda medencéjében és jacuzzijában. Mi lányok meg a patakban györnyörködtünk és lazultunk egy kicsit.

Aztán hamarosan érkeztek a többiek, buszokkal, autókkal. Nagy örömmel köszöntöttük egymást és végre kóstolhattuk a szlovák csapat ügyes hölgytagjai által készített szendvicseket, édes és sós süteményeket. Igazán élvezettel fogyasztottuk el. Nem csak azért, mert mindegyikben volt valamilyen DXN termék, hanem mert olyan szeretettel készítették. A recepteket is megkaptuk Koncalova Marikától. Erről majd készítek külön bejegyzést.

Este, vacsora után kezdődött a kvízjáték.

Nem csak DXN-nel kapcsolatos kérdések voltak, hanem általános műveltségi kérdések is. A kérdés elhangzása után, aki tudta a választ, gyorsan felrakta a kezét és felszólították. Kis előny volt, ha először adott nyelven tették fel a kérdést (magyarul vagy szlovákul.) Fiam, Pisti 3 kérdésre is jól válaszolt (Poszeidón, első ember a Holdon, és Nap – Hold távolság), én pedig arra válaszoltam, hogy hány DSP csomag van. Kis ajándékokat kaptunk a helyes válaszokért.

Ezután kezdődött a karaoke, és ilyen dalokat énekeltek, főleg a fiúk: Reptér, Afrika, a DXN dalt is elénekeltük, szlovák és toplistás angol dalokat is énekeltek, és végül igen nagy sikere lett az Edda – Kör című dalának.

Szombaton kezdődtek az előadások.

Kipróbáltak egy új módszert. Egyszerre 2 teremben voltak az előadások, és a résztvevők eldönthették, hogy melyik érdekli őket jobban, és arra mentek be. Így néhány előadást nem tudtunk megnézni, amit kicsit sajnálok. Íme az előadások beosztása:

Illetve az én előadásomról is többen lemaradtak. Szerencsére Specht Józsi felvette, én feldolgoztam, és megosztottam a csapatommal, szlovák és magyar vezetőkkel, és DXN-es Facebook csoportban is. Így bárki tanulhat belőle.

Íme az előadásom a szlovák-magyar DXN vezetői táborban, melynek címe:

Hogyan lehet életeket megváltoztató DXN üzleted?
Állítsd be a megfelelő fókuszt és gondolkodásmódot a DXN sikerhez!

Igaz, mindenkit megkértem, hogy ne tegye ki nyilvánosan, ez valóban csak DXN tagoknak szól.
Kivételt teszek ezalól a blogom olvasóival, de épp ezért kérlek, hogy máshol te se rakd ki nyíltan, mert az előadásom egy adott célcsoportnak szól, és nem bárkinek.

Nagyon élveztem az előadást. Kb. 2 x 50 perces volt, közte egy szünettel. A végén pedig egy kb. 15 perces kérdezz-felelek rész is volt, ami már nem került bele a felvételbe.

Az este főelőadója Inna Semi volt,

aki szlovákul tartotta az előadását, és magyarra tolmácsolták. Nekem nagyon sokat jelentett az előadása, mert sok hasonlóság van köztünk életkörülményekben és gondolkodásmódban is.

Üzletasszony, édesanya, szerető feleség, nemzetközi előadó, tréner és személyiségfejlesztő coach. Nagy kedvelője a hálózatépítő munkának, hisz abban, hogy ez a legjobb út a sikerhez ebben a modern világban.
Hiszi, hogy nem kell döntenünk a munka és a család között vagy egészség és pénz között, mivel ebben az új világban minden összeegyeztethető egy nagy FLOW egészében.
A személyes és mentális fejlődést tartja a leglényegesebb folyamatnak életünk során, pontosan ezért ő maga is folyamatosan tanul a világ legjobb szakértőitől, majd adja tovább tudását a csapatának vagy tart külsős előadást a tanultakról.
Ő volt az első Szlovákiából ill. a Cseh Köztársaságból, aki kiemelt előadóként léphetett színpadra a legnagyobb nők számára tartott konferencián. A legerőteljesebb nők a hálózatépítésben, 2023-ban. (Eric Worre –  The Most Powerful Women rendezvény.)
A víziója, hogy 1 millió embert segítsen egy jobb élethez és az anyagi függetlenséghez. Hitvallása szerint, ha szereted, amit csinálsz, soha többé nem kell dolgoznod.

Szombat este disco volt. Sokan jót táncoltak. Nekem jól esett akkor már kicsit lazítani. A család többi része is biliárdozott.

Vasárnap összepakolás és kiköltözés után megkaptuk a szuper fehér DXN-es sportpólónkat, amiben a férjem azóta is nagyon szívesen fut. Ezekben a napokban a sok túra mellett több reggel is futott 10 km-eket, néha kiváló futótárssal.
Elkészült ez a számomra oly kedves drónos csoportkép is, amit a kisfiam készített.
Majd egy vidám csapatjátékon vettünk részt, és a győztes csapat sok szép ajándékot kapott egy megtalált kincses ládában. Gratulálunk nekik!

Ebéd után még vettünk néhány dolgot, aztán szép tájakon mentünk haza.

Végül ez lett a mi családi nyaralásunk, ami ismét egy ilyen különleges DXN rendezvényhez kapcsolódott.

Annyira jó érzés volt visszenézni a képeket, feleleveníteni az élményeket, mert újra átéltem, hogy milyen sokat adott ez a pár nap. Nagyon jó volt együtt lenni családdal, barátokkal és kedves DXN tagokkal.
Hálás vagyok, hogy ilyen élményekben volt részünk, és hogy tudtam ezt választani.

A hivatalos videó is elkészült, ami fantasztikusan jól átadja az átélteket. Éld át te is újra velünk!

Faragóné Keserű Judit és Faragó István EGD Kapcsolat

Legyél te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeinken!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!