Szeptember 8-án került megrendezésre a Jane-Budiman előadás, melynek az élményeit szeretném most megosztani veletek.

Ha korábban nem olvastad ennek az eseménynek a részleteit, akkor ebben a bejegyzésben tudsz még utána olvasni: https://dxnsiker.hu/dxn-rendezvenyek/jane-yau-ganoterapeuta-magyarorszagon

A Jane-Budiman előadás sok embert vonzott Budapestre, mert a leghitelesebb emberektől kaptak információkat az egészséges életmódról és a felhőtlen, szabad, gazdag életről.

A délelőtt folyamán Jane Yau beszélt az egészséges életmódról, a ganodermáról, a tapasztalatairól, amelyben megosztotta hogyan alkalmazta azokat sikeresen a hozzáfordulóknál.

Ebéd után pedig Budiman Salim mesélt arról, hogy mennyire jó döntés hozott 18 évvel ezelőtt, amikor a DXN-t választotta, és ennek köszönhetően ma egy egészen elképesztő élete van. Rengeteget utazik, sokszor a repülőkön is első osztályon, és nagyon sok luxus élményben van része.

Ebben az általam készített kávés videóban megnézhetitek a délelőtti program és Jane előadásainka, valamint a kávészünetek hangulatát:

A napi kávézás mellett, természetesen a napi tiszta víz fogyasztásra is ösztönöz bennünket, és még annyi minden másra.

 

Mennyire fontos a helyes táplálkozás – olyan sokan túl eszik magukat, vagy nem megfelelő gyakorisággal táplálkoznak, a mértéket sem tartják be sokszor helyesen, és az ételek minősége is nagyon sokat számít.

  • A stressz is nagyon sok mindenre hatással van, szervezetünkre, számos szervünk működésére is. Ezt meghatározza az életmódunk, de az is, hogy mennyi B vitamin van a szervezetünkbe.
  • Sokan nem is gondolnák, hogy milyen nagy jelentősége van annak, hogy mikor és mennyit alszunk. Nagyon fontos még éjfél előtt ágyba bújni, mert a májunk éjszaka méregtelenít. Sokkal jobb inkább korán kelni.
  • Természetesen a napi, azaz rendszeres testmozgásra is szükségünk van, hogyha egészséges testet szeretnénk, de ez még a hangulatunkra is hatással van.

A Jane által bemutatott méregtelenítő kúra részleteit megtaláljátok zárt Facebook csoportunkban. (Csak csapattársainknak elérhető.)

Jane óriási tudása, és több évtizedes tapasztalatai mellett, egy csupaszív, szeretetteljes személyiség, akinek az értékrendjével nagyon jól tudunk azonosulni. Nagyon jó példát mutat a saját életével. egy csupaszív, szeretetteljes személyiség, akinek az értékrendjével nagyon jól tudunk azonosulni. Nagyon jó példát mutat a saját életével.

A délutáni előadások Budiman Salimtól, a DXN legelső koronás követétől egészen más érzékeinkre hatottak. Nézzétek meg ezt a kávés videót is és utána folytatom a beszámolót.

Nagyon egyedi, vidám, pörgős stílusban adott át nekünk egy más látásmódot, ami segít nagyban gondolkodni.
Azt, hogy mi minden vár még ránk a DXN-ben, nekünk sem könnyű teljesen elképzelni, de jó, hogy van, aki megmutatja, hogy sokkal több, minden lehetséges, és nem csak ebben a cégben van még sokkal több, hanem magunkban is fel kell fedezni ezeket a kincseket, és másokban is.

Nagyszerű élmény volt ez a nap is, hiszen nagyon jó érzések, impulzusok kavarogtak a teremben.
Hatottak elmére, hiszen sokat tanulhattunk, de hatottak érzelmekre is a történetek, a víziók és a személyes érintettség által.

Jó tudni és érezni, hogy jó helyen vagy, ide tartozol.

 

Ha szeretnél te is új színeket vinni az életedbe, és inspirálódni nagyszerű emberek által, akkor itt tudod megtenni az első lépést >>>

Ha kérdésed van, keress bátran elérhetőségeimen.

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!