A meghívóban már sokat elárultunk erről az eseményről, de ebben a DXN Megszökőnap beszámolóban szeretném bemutatni, hogyan sikerült a napunk.

Először is nagyon örülök, hogy olyan sokan eljöttek a csapatunkból. Ez azt is jelenti, hogy fontosak vagyunk egymásnak és fontosnak tartjuk a DXN üzletünket és a személyes találkozást is.

Bár tény, hogy szervezőként, szereplőként nem jutott annyi idő a beszélgetésre, mint szerettem volna, de így is annyi szép közös emlékünk lett.
Nézzük is meg ezeket!

Az egész rendezvény témája a kulcsokra épült.

A logóban is megjelent, a jelmondatunkban is: “Megszökőnap a kulcs, hogy kinyíljanak a bezárt ajtók.”

Ennek megfelelően szép kis fém kulcsok közül lehetett választani regisztrációkor, a hozzá tartozó papírra pedig ráírhattuk a kulcsszavainkat, amit egy-egy előadásból kaptunk.

Erre az alkalomra Vali és Józsi még kulcs sütiket is készített, amit a ganodermás kávé mellé el lehetett fogyasztani.
Nagy Ildikóék pedig jelvényeket készítettek a logóból, gyermekei pedig a videós és fotós szerepekben segítettek.
Csapattársaink pedig a hosztesz munkákban, rendezésben, pakolásban segítettek.

3 percben a lényeget?

Ebben a kisvideóban máris megnézheted.

Nagy Olivér videóösszeállításában gyors képet kaphatsz az eseményekről.

Házigazdánk Specht Vali megnyitotta a rendezvényt, és máris kaptak ajándékot, egy-egy DXN fermentált almadzsemet azok, akik most először vettek részt ilyen DXN rendezvényen személyesen.

Az első részben egy elgondolkodtató interaktív résszel kezdtünk Bojtos-Sváb Csillával, majd az online nigériai üzletépítésről osztottak meg információkat azok, akik intenzíven végzik ezt a tevékenységet.

Csapatunkból többen is aktívan belekezdtek ebbe az üzletépítési módszerbe, és több, mint 15 főnek már vannak nigériai belépőik. Közülük most Deliné Sorger Brigi osztotta meg tapasztalatait Specht József kérdései alapján.

A módszert Kócsó Lászlótól személyesen tanultuk egy kecskeméti tréning során. Én ezt egy komplett online tanfolyam keretében átadtam az arra nyitott csapattársaimnak. Specht József pedig offline tanfolyamokat tartott erről a DXN irodában már 2 alkalommal.

A következő részben én következtem. Mivel az egyik előadó sajnos betegség miatt nem tudott eljönni, ezért több időm jutott arra, hogy részletesebben kifejtsem a témám: Hálózatépítés a közösségi média erejével, ahogy a legnagyobb MLM guruk oktatják világszerte.

Erről egy egész napos képzést tudnék tartani, és a csapatomnak azt tervezem, hogy fogok is, de az elmondott információk mindenki számára hasznosak lehettek, és tovább tudják gondolni, hogy ők hogyan tudnak ezzel sikereket elérni az üzletépítésben.

Ezután az új Star Agenteket Vali a színpadra hívta. Itt most tapssal és elismeréssel hallgattuk meg őket, mert a kitűzőket, majd a központi rendezvényen, a 11. születésnapon, április 4-én tudják majd átvenni.

Nagyon jó történeteket adtak át, és milyen jó, hogy ilyenkor van több idő megosztani velünk az érzéseiket és amit ez az út adott nekik.
Meglepetés Star Agentünk és Star Rubynk is kerekedett pontosan erre a napra, így igazán nagy volt az öröm, amikor ők is megtudták, hogy sikerült elérni.

Ezután ismét egy interaktív rész következett Csillával, amikor kisebb csapatokban dolgoztunk ki kérdéseket, amihez nagyon jó iránymutatást kaptunk.

Majd következett az ebédszünet, és utána pedig újabb izgalmas programok.

A délutáni részt az új európai marketing igazgató, Debya Prakash előadásával nyitottuk meg.

A rendezvényen volt hivatalos tolmács is. Kicsit nehéz feladata volt, mert Mr. Debya nem állt meg olyan sűrűn és egyszerre sokat kellett lefordítania, így néhány dolog kimaradt és egy-két dolgot érdekesen fordított, de összességében jó volt. Mégis úgy döntöttem, hogy kivágom a tolmácsot és feliratozom, mert minden szónak jelentősége van.

Ezután következett az új gyémánt minősültek elismerése. Petrányi Lajos, csapattársunk   kíváló előadást tartott, amit nagyon sokan megdícsértek, még Kócsó László is. Nagy örömmel hallgattuk inspiráló gondolatait.

Utána minket hívtak a színpadra és különleges borral, és egy még különlegesebb könyvvel – egy gyönyörű bőrkötésű Bibliával köszöntöttek bennünket, mint új Gold Diamondokat.

Néhány percben elmeséltük, hogy mit jelent nekünk ez az új szint, milyen kihívásaink vannak a hétköznapokban és hogy mi mindent köszönhetünk a DXN-nek.

Majd nagy örömmel hallgattuk Kócsó László gondolatait végre magyar színpadon is, és ezután 41-en itták meg közösen a napi Morinzhit, azaz egy egész üveggel kevesebb, mint fél perc alatt.

Nagyon sokan örültek, hogy végre együtt is sikerült inni így egyet Mr. Morinzhivel.

Végül pedig 2 nagyon értékes előadás és újabb interaktív feladatok zárták a napot.

Harmath Katalin a ganoterápiáról és a helyes táplálkozásról, Bojtos Zoltán pedig a csapatépítésről tartott előadást, ami az értékelések szerint a legjobb és leginspirálóbb előadás volt.

Nagyon sok magas színvonalú előadása, tanulságos és inspiráló történetek színesítették a napot, és sok ember munkájának, odaadásának, energiájának köszönhető, hogy ennyire jó sikerült.

Ez a DXN Megszökőnap beszámoló nem tudja visszaadni az egész napot, csak egy szeletét.
A következő alkalommal tarts velünk te is és éljük át közösen ezeket a pillanatokat!

Számunkra azonban nem ért még véget ez a nap, ugyanis Mr. Debyaval a TOP magyar DXN vezetők, köztük én is egy kb. 3 órás megbeszélésen vettünk részt.

Bízakodóan nézünk elébe az elkövetkezendő időszaknak.

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeinken!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!