Sokszor érezzük, hogy milyen jók a találkozások, a közös rendezvények.
A nap folyamán mindig megerősödünk, és újult energiával tudjuk tovább járni az utunkat.

A legutóbbi DXN Hálózatépítő Szemináriumon is ezt éreztük.

Időpont: 2019. október 12. (szombat) 11:00 – 17:00
Helyszín: Novotel Budapest Centrum Hotel,
Rákóczi út 43-45.

 DXN hálózatépítő szeminárium programja:

  • Megnyitó
  • Beszámoló a DXN jutalomútról a norvég fjordoknál
  • Ragyogj, akár a gyémánt – MRT masszázs technika és a koreai kozmetikumok bemutatása
  • DXN kozmetikumok üzleti lehetőségei
  • Új DXN termékek bemutatása
  • Star Agent és Star Ruby elismerések
  • Beszámoló a bulgáriai vezetőképző táborról és a tatai családi napról
  • 6 hónap legjobbjai: legtöbb új belépő és legnagyobb személyes forgalom alapján
  • Továbbá sikeres, elkötelezett, inspiráló DXN vezetők meséltek az útjukról, a DXN tevékenységükről és hogy mi mindent tettek saját maguk és az üzletük fejlődéséért.

Az előadók neveit megtaláljátok a jobb oldali lila plakáton. Rákattintva nagyobb méretben megjelenik.

Az elismerések során igazán megható pillanat volt, ahogy csapattársunk, Fodor András Attila örömmel, büszkén és kicsit meghatódottan átvette a Star Agent kitűzőjét.

Ilyen elegánsan, öltönyben, csokornyakkendőben készült erre az eseményre, ebből is láttuk, hogy milyen fontos volt számára.

A szünetben aztán szponzora Kászonné Dobra Ági feltűzte neki a kitűzőt, kapott tőle egy különleges könyvet, tőlünk egy csokit és sok szeretettel gratuláltunk.

Párja, Ági is ott volt, és nagy örömmel vett részt ebben az ünneplésben. Szép, emlékezetes pillanatok voltak, és olyan jó a megerősítés, hogy az élet mennyi szépet és jót tud adni számunkra minden korban, ha nyitottak vagyunk rá.

Kattints a képekre a nagyobb méretért!

A szemináriumon bemutatták a 2 új DXN terméket: a fermentált alma dzsemet és az alma enzim italt. Nagyon profi előadást hallottunk róla. Hamarosan lesz erről egy külön bejegyzés.

A nap folyamán egyszer, a DXN jutalomút a norvég fjrodokhoz beszámolójánál én is a színpadra áltam. Pár gondolatot osztottunk meg erről a csodálatos utazásról. Egy korábbi bejegyzésemben megtalálód a videós beszámolómat is az útról.

 

A rendezvényen díjazták két kategóriában az elmúlt 6 hónap legjobban teljesítő munkatársait:
1. A legtöbb személyes pont 6 hónap alatt – ebben a TOP 5 kapott oklevelet, és az első helyezett pedig egy M Miracle kozmetikai csomagot. Gratulálunk a 4. helyezett csapattársunknak, Schmidt Bencének!
2. A legtöbb új csapattársat szponzorált az elmúlt 6 hónapban – 18 fővel nyert Kőrösi Katalin. Az ő nyereménye egy két főre szóló wellness hétvége a siófoki Azúr Hotelben.
A következő 6 hónap után is lesznek díjazottak hasonlóan értékes nyereményekkel.

A szünetek legalább olyan fontosak, mint az előadások. Ilyenkor lehet fényképezkedni, váltani néhány szót, illetve lehetőség volt most megvenni a 11. születésnap jegyeit kedvezményes áron. Csapatunk tagjai összesen legalább 100 jegyet vásároltak.

A szünetekben most szó szerint elszaladt az idő, mert közösen rendelt kávékat, füzeteket osztottam szét. Ebédidőben a Specht és Bojtos házaspárral egy új csapatrendezvény részleteit beszéltük át.
Így most kevesebb időm jutott beszélgetésre, és saját fényképek készítésére. Legközelebb igyekszem erre jobban időt szánni.

A rendezvényről készült hivatalos fotókat megtalálod ezen a linken: https://photos.app.goo.gl/cGPXX5aoBTaa5NeBA

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!