DXN Gyémánt Évzáró Vacsora került megrendezésre, amire azon magyar DXN tagok kaptak meghívást, akik az elmúlt év* mind a 12 hónapjában minősült gyémántok voltak.

(Hivatalosan így volt kihirdetve: *Az első QSD elismeréssel járó vezetői vacsorára mindazok meghívást kaptak, akik 2021. szeptember és 2022. októbere közötti időszakban QSD szintet értek el.)

A vacsora ötlete:

Az egyik vezetői megbeszélésen hozta fel Kócsó László CA, hogy több országban vannak ilyen éves elismerések, ahova meghívást kapnak a minősült gyémántok.

Innen jött az ötlet, hogy ezt vezessük be Magyarországon is. Ami különösen fontos volt, hogy az egyetlen európai Crown Ambassador házaspár is jelen legyen.
Szerencsére találtunk olyan időpontot, ami megfelelő volt számukra is. Előtte éjszaka érkezett haza Kócsó László a malajziai, majd pár napos dubaji útjáról.
A minősültek többségének is megfelelő volt ez az időpont. Bár sajnos az én közvetlen szponzoraim nem tudtak résztvenni.

Időpont: 2022. december 19. hétfő 19 óra
Helyszín: Mimama konyhája, Budapest

Utazás

Bár Kecskemétről nem egy nagy távolság, kb. 1 óra út lett volna az étterem. De kaptunk egy ellenállhatatlan ajánlatot. Hazafelé együtt tudnánk jönni a Crown Ambassador házaspárral, és az az 1 óra beszélgetés egy igen nagy „bónusz” lenne számunkra.
Így már csak a felfelé utat kellett megoldani. Én rendszeresen, de a férjem nagyon ritkán utazik vonattal, így ez is egy kis plusz kaland volt, hogy emellett döntöttünk. Ráadásul az 1. osztályra én is ritkán váltok jegyet, és most meglepő volt látni, hogy milyen igényesen van kialakítva.

Kedves csapattársaink Bojtos-Sváb Csilla és Bojtos Zoli, szintén minősültek erre az eseményre.
Ők Ausztriából érkeztek, és aznap délután pont a Westend mozijában nézték meg az Avatart. Így megbeszéltük, hogy ott találkozunk, és utána ők vittek el a vacsora helyszínére.

Amikor megérkeztünk már majdnem mindenki ott volt. Kócsó Lászlóék mellett mégis szabad volt a hely, így melléjük ültünk.

DXN Gyémánt Évzáró Vacsora ülésrend

Először Stubner Gábor országigazgató mondott pár köszöntő gondolatot, majd Kócsó László köszönte meg mindenki munkáját, és további sikereket kívánt, hogy a következő alkalommal minél többen vehessünk részt egy hasonló eseményen.

Ezután következett a vacsora.
Néhány nappal korábban mindenki kiválaszthatta a 4 menüsor közül, hogy melyiket szeretné a DXN Gyémánt Évzáró vacsora során elfogyasztani.

Választható menüsorok:

MENÜ A

 • Fűszeres sütőtök krémleves pirított tökmaggal
 • Grillezett füstölt gomolya sajt mézes-diós öntettel és vinaigrette-s kevert salátával
 • Pirított mandulás parfé frangipán morzsával

MENÜ B

 • Bajai halászlé
 • Csőben sült parajos sügér filé francia rakott burgonyával
 • Mákos guba bourbon vanília öntettel

MENÜ C

 • Tárkonyos borjúraguleves burgonyagombóccal
 • Supreme csirkemell zöldfűszeres pecsenyelével és grillezett zöldségekkel
 • Créme caramel

MENÜ D

 • Ízelítő gazdaságunk legjavából (zöldfűszeres mangalica porchetta, 60 hónapos érlelt sonka, magyar tarka carpaccio)
 • Konfitált mangalica tarja vargányás gombamártással és mandulás házi krokettel
 • Házi csokoládétorta forró konyakos meggyel

Ünneplés

Egyszer csak 2 tortával érkeztek a pincérek, ugyanis néhány napon belül 2 születésnapos is lesz.

Czérna Tündi epres parfé tortát, Kócsó László pedig meggyes-csokis parfé tortát kapott, amiket éneklés és fotózás után fel is szeltek, és mindenki kapott belőle.

Boldog Születésnapot kívánunk!

Bár a vacsorán most nem a tartalomgyártásé volt a főszerep, de mégis jó kicsit megörökíteni az eseményeket- Mert lám, ez a blogbejegyzés is megszületett, és milyen jó képekkel színesíteni a leírtakat.
Azért néhány videót is készítettem, de az önmagában nem állta volna meg a helyét. Specht Józsi megosztotta velünk a felvételeit, így azokkal összegyúrva már sikerült létrehoznom ezt a videót, ami nagyon jól átadja a hangulatot.

Bojtos Zoli a vacsora után körbejárt, és interjút készített a résztvevőkkel. Két szuper mikrofonnal rögzítette külön a hangot. Nekem is ajánlotta még pár hónapja, és én is megrendeltem az Amazonról. Sajnos mégis hiba csúszott a legjobb igyekezetbe. A felvételen is látszik, hogy villog a kis zöld pont, az állandó világítás helyett. Így azok a mikrofonok nem működtek. A képi világ szuper lett, de a hang sajnos nem mindig érthető. Azért berakom ide.

Ez a mindössze 3 óra olyan gyorsan elrepült. Nagyon jókat beszélgettünk, sokat nevettünk, és bárcsak lett volna még egy kicsit több idő egymásra, de reméljük lesz még hasonló közös élményünk együtt.

Egy év múlva pedig mindenképp szeretnénk együtt ünnepelni.
Reméljük még többen tudják majd teljesíteni minden hónapban a minősült gyémánt feltételeit.

DXN Gyémánt Évzáró Vacsora

Hazafelé pedig a Crown Ambassador házaspárral jöttünk, hiszen csak néhány percre lakunk egymástól. Ez volt az egésznek a megkoronázása, mert annyira jó volt még végigbeszélgetni ezt a plusz egy órát.

Faragóné Keserű Judit és Faragó István EGD Kapcsolat

Legyél te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeinken!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!