Nyáron, a balatoni hétvégén hallottunk előszőr a Működő Módszerek Szemináriumról, azaz az AMMX8-ról.

Apropó
Működő
Módszerek
X – Október
8

Időpont: 2022. október 8.
Helyszín: Budapest – Lurdy Ház

Sokan szeretnék tudni, hogy milyen módszerek működnek a DXN üzletépítésben.

Kócsó László Crown Ambassador mindig is ezt tanította nekünk:

„Érezd jól magad a DXN üzletben!
Keresd meg azt, amit bármikor szívesen csinálsz és tedd azt!

  • Ha szeretsz másokkal kávézni és csevegni, csináld úgy.
  • Ha segíteni szeretsz azoknak, akik segítséget kérnek, tedd azt.
  • Ha az tetszik, hogy online is tudod építeni, csináld online.

Találd ki magadnak azt a módszert, amiben jól érzed magad!”

 

Ezen a napon DXN vezetők mutatták be, hogy nekik milyen módszerek működnek, hogyan, mit tesznek nap, mint nap az üzletük fejlesztéséért, megosztották velünk tapasztalataikat, mik lehetnek a buktatók, és hogyan lehet jól csinálni.

Izgatottan készülődtünk erre a napra. Ezúttal én csak résztvevőként, de több csapattársunk is előadó volt a színpadon.

A férjem egy repülőnapi bemutató miatt nem tudott részt venni az eseményen, de több kecskeméti csapattársunkkal együtt utaztunk fel Budapestre.

Ami igazán megtisztelő volt, hogy a Crown Ambassador Kócsó házaspár mellett ülhettem az első sorban, a másik oldalamon pedig a Bojtos házaspár foglalt helyet. A legjobb helyen voltam.

Először láthattuk színpadon az új magyar country managert, Stubner Gábort.
Nekem már volt szerencsém kétszer találkozni vele, vezetői találkozókon, de most is nagyon jó volt meghallgatni a bemutatkozását, elképzeléseit, és hogy miben számíthatunk rá, valamint ő miben számít ránk.

Gábor egy 3 gyermekes apuka, pszichológiát és programozást is tanul, emellett az értékesítés területén is vannak tapasztalatai. Előadásába beépített egy izgalmas online válaszadási lehetőséget, aminek eredményei hamarosan megjelentek az egyik diasorán is.
Bizakodva tekintünk mi is a közös jövőbe.

Nina Surovková DXN Slovakia

Végre személyesen is megismerkedhettünk a szlovák country manager hölggyel, Nina Surovkovával.

Egy nagyon életvidám, kedves, vonzó személyiség, emellett pedig magas szintű marketing tudása van, amit a DXN üzlet fejlesztésére, a tagok támogatásában szeretne kamatoztatni, ezért már számos marketing ötletet megvalósítottak. Mint. pl. szórólapok, vagy a képen a kezében látható kis pamut tasak, amibe DXN termék kóstolókat lehet tenni.

A szünetben kedvesen odajött hozzám bemutakozni, és a nevemen szólított, már tudta, hogy ki vagyok. Jól esett ez a figyelmesség is. Biztos fogunk még sokszor találkozni nemzetközi DXN rendezvényeken, illetve mivel több európai ország – a meg nem nyílt piacok – Szlovákiához tartoznk, ezért ezen a területen is fordulhatunk hozzá támogatásért.

 

Izgalmas és érdekes útibeszámolót hallottunk a Czérna házaspár perui útjáról, ami egészen új távlatokat mutatott mindannyiunk számára a sikeres DXN üzlet építésében, és a szeptember eleji malajziai TSI útról is hallottunk beszámolót, amin most még csak néhányan vettek részt a minősültek közül, de jövőre már remélhetőleg mindannyian ott leszünk a DXN 30. születésnapján Kuala Lumpurban. Nekünk már megvan a dupla kvalifikáció.

Az egyik kedvenc előadásom kedves csapattársaink, a Bojtos házaspár Enzymemix beszámolója volt, amiben bemutatták azt az utat, hogyan fogyott Zoli immár több, mint 22 kg-ot, és ennek megfelelő kommunikációja, és a TikTok használata hogyan hozott számukra rendkívüli sikereket.

Történetét én is megosztottam itt, ebben a blogbejegyzésben: https://dxnsiker.hu/dxn-termekek/dxn-enzymemix-a-kulonleges-enzimital-keverek

Az ő csapatukba tartoznak a Seres testvérek, Pisti és Norbi, akik először álltak színpadon.

Mindketten masszőrök is, a főállásuk mellett, és nem csak a masszázzsal, de a DXN termékekkel is tudnak sokaknak segíteni.

Előadásukban volt értelem (hasznos tudás, elgondolkodtató tapasztalatok) és érzelem (megható, megerősítő gondolatok.)

Norbi DXN-es pályafutása úgy indult, hogy testvérének elmondta, hogy annyira kimerült és fáradt, hogy nem tud még elaludni sem. Erre kapott egy tasak kávét a testvérétől, és végre sikerült egy jót aludnia. A termékek sokat bizonyítottak nekik és ügyfeleiknek is.

A szünetekben mennyei szendvicseket és süteményeket kóstolhattunk, amelyek elkészítéséhez DXN termékeket használtak fel.

Ezzel kapcsolatosan hallhattunk előadást a Szlovákiából érkezett Koncalova Marikától és fiától Robitól.

Ahogy Marika mondta, hogy a felnőtt lakosság milyen nagy százaléka kávézik, ezért Kócsó László az egészséges kávét szuper üzletnek tartja. A másik főterméke a szappan, mert milyen sok ember naponta (akár többször) is fürdik. De mi az amit az emberek 100%-a csinál? Bizony eszik. Egészséges, tápláló, és finom ételeket fogyasztani mindenki szeretne. Ráadásul milyen jó így összejönni, közben jókat beszélgetni, ez is egy jó működő módszer. A recepeteket majd hamarosan megkapjuk, és ennek is fogok szentelni egy saját blogbejegyzést.

További működő módszerek:

A Specht házaspár egy nagy piros csészés autóval járja az országot, és több rendezvényre ellátogatnak, ahol meghívják egy kávéra az érdelődőket.

Természetesen nem kell mindenkinek egy ilyen autó, hanem egyszerűen meg lehet kínálni valakit egy kávéval, közben jót beszélgetni, kapcsolatot építeni. Ezt bárki meg tudja csinálni, ilyen egyszerűen is felépíthetünk egy kávés üzletet.

A DXN lehet a sportos élet támogatója is.

Czérna Szabolcsnak egy térd műtét után az orvos azt javasolta, hogy felejtse el az aktív sportot, már nem lesz rá alkalmas a lába.

Szabolcs nem csak gyorsan regenerálódott, hanem fokozatosan edzésbe kezdett egy kiváló edzővel (Maráz Zsu), és párjával, Tündivel a futás a mindennapok részévé vált.

Már több maratont is lefutottak Tündivel, és az Ultrabalatont (211 km) is teljesítették 2022-ben 3 fővel 19:58:56-as idővel.

A magas teljesítményhez, és regenerálódáshoz nagy segítség a Greenmix, a különleges spirulinás, cordyceps-es italkeverék.

A One Active Life mozgalmat is elindították, amihez bárki csatlakozhat, aki rendszeresen mozog, sportol valamit.

Ganoterápia, mint működő módszer

A frissen minősült gyémánt, Tóth Juli és szponzora Paulinné Bukovics Mariann is megosztották velünk a ganoterápia, egészséges életmód és a holisztikus szemlélettel kapcsolatos tapasztalataikat.

Sokat szeretnének tenni azért, hogy hatékony, természetes gyógymódot is tudjanak ajánlani.

Mariann ganoterápia képzéseket is tart, laikusként, és szakemberek  továbbképzésként is tanulhatnak tőle.

A rendezvény házigazdája, Bíró Anikó volt, aki nagyszerűen teljesítette ezt a feladatot, de nem csak ebben jeleskedett.
Megkapta a DXN Pro Bono díjat is (másodikként), mivel aktív részvevője a projekteknek, több feladatot is szívesen elvállal, pl. videók vágását, és a rendezvények során is mindig szívesen segít.

Sok szeretettel gratulálunk, és köszönjük a közös jóért tett lelkes munkát, ahogy a szervezőknek, a DXN PRO csapat alapítóinak is.

A záró előadást az első európai Crown Ambassador tartotta, akinek köszönhetően a DXN elindult Európában. Őt mindig szívesen hallgatjuk rendezvényeken, ahogy megosztja velünk tapasztalatait, útmutatásait.
Kócsó László október 8-i előadását meg tudjátok nézni itt:

A rendezvények nagyon sokat tudnak adni minden résztvevő számára. Olyan jó érzés nyugodtan odaszánni ezt az időt, csak az előadóra figyelni (ha egy videót nézel, vajon mennyi ideig tudsz nyugodtan koncentrálni). A szünetekben pedig tudunk finomakat enni-inni, közben jókat beszélgetni.

Jó a beszámolókon, videókon keresztül is a részese lenni, de a teljes élmény csak a személyes részvétellel tudod átélni. Tarts velünk a következő rendezvényen te is!

Faragóné Keserű Judit és Faragó István EGD Kapcsolat

Legyél te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeinken!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!