Az élet egy összetett tánc, ahol mindannyiunknak megvan a saját ritmusunk és mozdulatsoraink.
A kulcs a harmóniához  gyakran a megfelelő „táncpartner” megtalálása, akik segítenek bennünket az élet nagy színpadán.

Ezen a különleges rendezvényen az egészség és az aktív életmód a főszereplők, és a segítségünkre érkező partnerek a gyógygombák és a rendszeres testmozgás lesznek.

Mai világunkban az emberek nyitottá váltak arra, hogy a különböző életmódváltó programokkal élvezzék és kihasználják a gyógynövények, gyógygombák jótékony erejét, hogy a többezeréves tapasztalatok számukra is bizonyosságot nyerjenek.

A kelet-ázsiai országokban már évezredek óta használják a gyógygombákat az egészség fenntartására és a betegségek megelőzésére. Most pedig eljött az idő, hogy mi is még jobban megismerjük és tudatosan használjuk ezen kincseket az egészségünk megőrzése érdekében.

Aktív élet gyógygombákkal – Ganoterápia Szakmai Nap

Időpont:
2024. november 4. szombat 10:00
Helyszín: Hotel Novotel Budapest Centrum – 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.

Ezen az eseményen olyan elismert szakemberek osztják meg velünk értékes tapasztalataikat, akiknek szenvedélye az egészséges életmód és a mozgás.

 • Dr. Herr Gyula kardiológus-belgyógyász nemcsak orvosként segít a szív- és érrendszeri problémák elleni harcban, hanem sportolóként is példaként szolgál.
 • Meghallgathatjuk Paulinné Bukovics Mariann életmódtanácsadót, aki a fenntartható táplálkozás és a mozgás híve, és az egészséges életmódról oszt meg értékes ismereteket.
 • Valamint Maráz Zsuzsannát, aki az egyik legkiemelkedőbb magyar női ultrafutó számos díjjal és elismeréssel. Az egészséges életmód és a mozgás híveként, valamint a DXN sportnagyköveteként megosztja tapasztalatait az immunrendszert támogató táplálkozás és mozgás előnyeiről
  Aktív élet gyógygombákkal Ganoterápia Szakmai Nap 20231104

  Jegyárak:

  1. október 25-ig: 3.500 Ft
   2023. október 26. – november 4.:
   5.000 Ft

  Az Aktív élet gyógygombákkal Ganoterápia Szakmai Nap előadói és témái:

  Paulinné Bukovics Mariann

  ganoterapeuta, spartan futó

  Téma: Ganoterapia, egészség, sport

  Ökogazdálkodás mestermérnöki végzettségének köszönhetően nagyon fontosnak tartja az egészséges életmódot és táplálkozást.
  Hisz abban, hogy az életünk ezen részei jelentős hatással vannak az egészségünkre és a jól-létünkre.
  Az aktív mozgás is elengedhetetlen része az életének, ami segít megtartani az energiáját, javítja a hangulatát.
  Mariann ganoterápia oktató. A ganoterápia egy természetes gyógymód, amely a ganoderma gomba használatán alapul. A ganoderma rendszeres fogyasztása erősíti az immunrendszert, segít a stressz ránk gyakorolt rossz hatásainak a csökkentésében, az alvás minőségének a javításában és általánosan támogatja az egészséget. Mariann előadása az egészséges életmód, a mozgás és a ganoterápia kapcsolatáról szól.

  Itt meg tudod nézni Paulinné Bukovics Mariann Ganoterápia, egészség, sport előadását:

  Dr. Herr Gyula

  kardiológus, belgyógyász, ironman

  Téma: A szív- és érrendszeri problémák kockázatának csökkentése

  Dr. Herr Gyula kardiológus-belgyógyász, sportoló és versenyszervező.
  Karrierjét annak szentelte, hogy javítsa betegei egészségét és jólétét. Szenvedélyesen képviseli az egészséges életmódot és népszerűsíti a testmozgás előnyeit.

  Orvosi hivatása mellett kiváló sportoló, aki számos triatlonversenyt, köztük az Ironmant teljesítette többször is.

  Kutatásaival segítette már a DXN munkáját is, hiszen évekkel ezelőtt egy kézilabda csapaton tesztelte a cordyceps gomba és a spirulina alga a sportteljesítményre és a gyors regenerációra vonatkozó jótékony hatásait.
  Előadásában a szív- és érrendszeri veszélyeket emeli ki és megmutatja, hogy mit tehetünk a kockázatok csökkentése érdekében a DXN termékeivel és az életmódunk megváltoztatásával.

  Maráz Zsuzsanna

  edző, ultrafutó

  Téma: Egészséges életmóddal az egészségünkért

  2000. áprilisában kezdett futni, és 10 év után futotta le élete első maratonját. Az ultratávokkal 2013-ban kezdett ismerkedni és azóta nincs megállás!

  Nem csak sikeres sportoló, hanem eredményes és büszke edző is, hisz számtalan csodás eredménnyel rendelkező futó, ultrafutó edzője.

  Feladatának tekinti, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmódra, az egészség megőrzésének fontosságára.

  A DXN termékeivel 2018-ban találkozott, mint ter-mékfogyasztó. Azóta a DXN sportnagykövetévé vált. A cég támogatása által megtapasztalta a termékek egészségre gyakorolt pozitív hatásait. A versenyekre való felkészülésében az egészséges kávé mellett, a spirulina és a cordyceps erősítik és védik az immunrendszerét.

  Előadásában a mozgás, a megelőzés fontosságát és a DXN termékekkel kapcsolatos tapasztalatait osztja meg velünk.

  Itt meg tudod nézni Maráz Zsuzsanna előadását:

  Czérna Szabolcs

  Executive Crown Diamond

  Téma: ASP bemutató

  A magyarországi DXN történetében az elkövetkező hónapok sorsfordító eseménye az ASP program bevezetése.A DXN tagok számára olyan új pénzkereseti lehetőség nyílik meg, amely látványosan növelheti az üzletépítők forgalmát, csapatának létszámát és a bevételeit.

  Az ASP csomagok vásárlásával egy igazi nyertes-nyertes helyzet jön létre: az is jól jár, aki vásárolja és az is aki “értékesíti”, vagyis ajánlja.

  Ez egy olyan program, amelyben neked is helyed van! Mindegy mikor csatlakoztál, eddig mennyire voltál aktív az üzletben, ez most hatalmas lehetőség egy újraindulásra, akár egy újabb üzleti szint elérésére és nem utolsó sorban egy extra bevétel megszerzésére.
  Lendítsd fel a csoportod forgalmát, szponzorálj új tagokat!

  Vedd ki belőle a legtöbbet, mert ez a lehetőség csak egyszer jön el, és nem jön vissza, ha elszalasztod!

  Itt meg tudod nézni Czérna Szabolcs ASP előadását:

  Mindezeken túl, megismerhetjük a DXN termékek titkait, és hogyan segítenek fenntartani az egészséget és támogatni az aktív életet.

  Az egészség és a mozgás nem csak divat, hanem életstílus.
  Várunk benneteket, hogy együtt fedezzük fel, hogyan tehetjük az életünket még harmonikusabbá és egészségesebbé a gyógygombák és a rendszeres testmozgás segítségével.
  Tarts velünk, szerezzünk tudást és inspirációt, hogyan lehet még teljesebb, energikusabb és az aktívabb az életünk a gyógygombákkal!

  Mert a Ganoterápia Szakmai Nap nem csak szakembereknek, hanem minden érdeklődőnek szól.

  Szeretettel meghívunk, erre az egyedülálló programra!

  Beszámoló az Aktív élet gyógygombákkal Ganoterápia Szakmai Napról

  Íme egy zenés, videó-összeállítás a nap élményeiről:

  Faragóné Keserű Judit és Faragó István EGD Kapcsolat

  Szeretnél még többet tudni?

  Érdekelnek a DXN termékek?

  További hasznos tartalom

  Vannak kérdéseid?
  Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

  error: A tartalom jogvédett. Ne másold!