2019. március 30-án szombaton került megrendezésre az
1. CA Factory Üzletépítők Napja.

Ebben a korábbi bejegyzésben tudsz olvasni az előadókról, és az előadások témájáról: https://dxnsiker.hu/ca-factory/ca-factory-uzletepitok-napja-program

Most a saját élményeimet és a helyszínen készült fotókat szeretném megosztani veled.

A csapattársaim már izgatottan vártak a regisztrációnál. Miért? laughing
Mert nálam voltak a kedvezményes jegyek, amit gyorsan szétosztottam és mindannyian bejutottunk.

Minden rendezvény során számomra a legtöbbet az jelenti, amikor a csapattársainkkal találkozhatunk. Puszival, öleléssel, egy meleg mosollyal köszöntjük egymást, és mindig vannak olyanok is, akikkel akkor találkozunk először személyesen.

Az 1. CA Factory Üzletépítők Napja házigazdái a mi nagyszerű csapattársaink, Bojtos-Sváb Csilla és Bojtos Zoltán DXN gyémánt házaspár volt, akik profik voltak ebben a szerepben is.

Külön szeretném kiemelni, hogy milyen fantasztikus módon építik a saját márkájukat, mind online, mind az offline megjelenésben.

Nézd meg a ruhájukat (a színösszeállítást), a zsiráfos kiegészítőiket, saját egyedi roll-uppal készültek és a VIP tagjaik egyedi VIP kitűzőt kaptak, ami ruhavédelemmel “tűzhető ki”.  Nagyon boldoggá tettetek, hogy tiszteletbeli tagként engem is megörvendeztettek egy VIP jelvénnyel.

A Facebook oldalukon keresztül még jobban megismerheted őket és az első VIP klub tagokat: https://www.facebook.com/pg/internetworkhu/photos/?tab=album&album_id=2155065764562173

Nagyon tetszett az előadásokban a sokszínűség, hogy szó volt az egészségről, a DXN termékekről, az új koreai kozmetikumokról, az online és offline hálózatépítésről, és meghallgathattunk DXN sikertörténeteket is.

Ami megfogott az 1. CA Factory Üzletépítők Napja előadásaiban és az előadókban:

Damjanovich Nebojsa online marketing tanácsadó – a kislányával érkezett, aki nagyon aranyosan elrajzolgatott a színpad előtt, ez pedig nagyszerű poszt téma lett a Facebook oldalán.

dr. Csizmadia Beáta szakgyógyszerész, természetgyógyász előadása különösen tetszett, még sokáig hallgattam volna. Az évek alatt nagyon sok tapasztalatott gyűjtött arról, hogyan működnek a DXN termékek és hogyan érdemes alkalmazni őket.

Kispeti Marianna mesterkozmetikus szerint nagyon fontos, hogy milyen kozmetikumokat választunk, és mivel tápláljuk nap, mint nap a bőrünket. Az ismert kozmetikai termékek összetevői nem feltétlenül a legjobbak számunkra, nem minden az olcsóság és a megszokott dolgok, érdemes ebben is sokkal tudatosabbnak lenni.

Elek Ildikót és Diviák Misit még nem hallottam előadni, de fantasztikus, emberi, érdekes és néha megható előadást tartottak. Jó volt őket így is, még jobban megismerni. Pedig az ismertségünk már sok-sok évre nyúlik vissza. Egy DXN Családi Napon voltunk már egy csapatban, és a fiúk olyan ügyesek voltak, hogy megnyertük a játékokat. Korábban voltunk már együtt Malajziában és a DXN farmon is. Ők pedig néhzány hónapja a csapatukkal együtt is visszatértek.

Kajáriné Kati előadása is magával ragadott. Olyan sokat jelent, hogy mennyi érdekes és értékes embert tudtam megismerni a DXN által. A prezentációit csodás, kávéval készített képeivel illusztrálta, és szívmelengető volt meghallgatni a Caminóig és azon végigvezető útját. Amikor igazán elindultam spirituális utamon, az egy szegedi családállításon kezdődött, ahol Katival együtt is “játszottunk”. Így tényleg sok szálon kötődünk már egymáshoz.

Kócsó László Crown Ambassadort mindig szívesen hallgatjuk, aki most abban segített, hogyan tudunk még hatékonyabbak lenni. Most igazán felszabadultan és humorosan mesélt nekünk néhány jó történetet a DXN világából, amit az utóbbi hónapokban élt át.

A végén pedig volt egy nyereménysorsolás, amin ganodermás csokoládét és  dubaji hercegi kávét lehetett nyerni. Ez utóbbiról azt érdemes tudni, hogy kereskedelmi forgalomban nem kapható, de ezt issza a dubaji uralkodó család. Kócsó László kapott a dubaji irodától 1 dobozzal ajándékba, és most abból ajándékozott el 2 tasakkal. Nagy örömünkre ismért egyik kedves csapattársunk, Edit is a nyertesek között volt.

Ők a DXN 5. születésnapján egy Földközi-tengeri hajóutat is nyertek, és együtt utaztunk a MSC Preziosa hajón. Azóta Editet is még jobban megismertem, és megszerettem. Itt tudjátok ti is még jobban megismerni: https://harmoniaherbal.hu/rolam/

Ennek a napnak számos egyéb tanulsága volt számomra. A sok pozitív megerősítés mellett kaptam pár olyan hatást is, ami arra ösztönöz, hogy jobbá kell válnom, és végre komolyan tenni a célok megvalósításáért.

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!