A DXN üzletben sok különleges szint van. Olyan jó érzés látni a kitűzött célt, és napi szinten megtenni az eléréséhez szükséges lépéseket. Ó, mekkora boldogság volt elérni az első üzleti szintet, aztán haladni egyre tovább. Gyémánt szint felett már csak egy lehetőségünk van újabb szintekre, ha csapattársainkat is segítjük ezen az úton, és ők is gyémántokká válnak.

Deliné Sorger Brigi a 10. gyémántunk

Brigivel kb. 10 éve találkoztunk először Kecskeméten egy női klubban, és utána is több kecskeméti rendezvényen összefutottunk, aztán 2015. decemberében ő is elindult a DXN-ben.

Ki gondolta volna akkor, hogy ő lesz a 10. gyémánt vonalunk (összesen az 50. gyémántunk), és hogy ilyen nagy mérföldkövet fogunk közösen átélni.

Természetesen nem csak ez a meghatározó, hanem az a sok-sok élmény, amit közösen átéltünk az évek alatt. Ezekről hamarosan beszámolok, de előtte mág pár gondolat arról:

Brigi története

Mit jelent nekem a koronás gyémánt szint?

2 különleges, meghatározó élmény:
1. Kócsó László és Kócsó-Fodor Anikó, Európa első és eddig egyetlen Koronás Követ (Crown Ambassador – 20) házaspárja a 2010. december 11-i DXN Üzletépítő Szemináriumon vette át a Crown Diamond kitűzőjüket.
Emlékszem a szünetben odamentem Anikóhoz gratulálni és közelről megnézni ezt a különleges kitűzőt.
Akkor felém mutatta, az alig 5 hónapja csatlakozott, még szint néküli anyukának, hogy majd egyszer te is ez leszel. Akkor jött egy nagyon erős érzés, hogy igen, ez lehetséges számomra is.

2. Anikó és Laci sikertörténet videója 2013-ban készült el, és beugrottam hozzájuk a forgatásra. Amikor leültem a nappalijukba, akkor vajon mit mutattak nekem? Nézd csak meg a videóban a jelenetet, pont onnan indul.
Bizony a Crown Diamond kitűzőt, amit akkor a kezembe tarthattam.

A Crown Diamond, azaz a Koronás Gyémánt szint, már valóban egy fontos mérföldkő, nemzetközi szinten is elismert, 10 gyémántvonal felépítését jelenti.
Különös, bizsergető érzés átélni most ennek megvalósulását. Milyen hosszú út vezetett idáig.

Bojtos Zolitól elkértem ezt a videót, amit a minősülések előtt szoktak lejátszani. Nézd csak!

Kell még idő megélni ezt, úgy igazán. Mert ehhez is csak néhány pont, egy újabb kávé kellett. De az egész út végigjárásához az a sok-sok lépés, ami mind elvezetett idáig. Ez még mindig csak a félút, mert éppen ennyi, 10 új gyémántvonal kell a legmagasabb, Crown Ambassador szintig.

Az első feléhez 12,5 év kellett. Meglátjuk az út második fele meddig tart majd, és kik jönnek velünk ezen az úton.

Sokszor nem is olyan könnyű egy ekkora mérföldkőhöz elérni.
Egy ilyen szint elérése sokszor ünnepléssel, előadás meghívásokkal (főleg online), és azzal jár, hogy ismét a „kirakatba” kerülünk. Most ezt érzem a legnehezebbnek, de igyekszem ebben is megtalálni a könnyedséget. Kiállni a fénybe, és nem bezárkózni újra, talán így is lehetséges.

Mégis, amit most a legjobban szeretnék, minél több csapattársamnak segíteni elérni a gyémánt szintet, és hozzájárulni, hogy pozitív változások szülessenek meg az életükben. Természetesen nagy öröm az is, ha másokra is pozitív hatással tudok lenni a jó példámmal, és inspirálni tudom őket.

Ami számomra igazi örömöt és elégedettséget ad:

  • mennyit fejlődtem, kivé váltam, nem csak szakmailag.
  • Mi mindent létrehoztam: videók, tanfolyamok, folyamatos tájékoztatás, és személyes segítségnyújtás.
  • A csapattársaimnak adott segítség, támogatás, hozzájárulás.
  • Valamint az élmények, a megélt boldog pillanatok.

Mennyi minden nem látszik kívülről, de valójában rengeteg értéket hoztam létre, és nekem ez számít igazán.

„Add fel a rejtőzködést. Itt az idő kilépni a fényre és elkezdeni nagyban játszani – nagyobban, mint azt eddig tetted! ” – Erdélyi Nikolett

 

Most pedig nézzük meg milyen volt Brigi gyémántos útja, amit közösen jártunk végig.

Brigi rendszeresen részt vett DXN rendezvényeken, csapattársaival együtt.
Legyen szó kecskeméti kávéklubról, budapesti csapat és központi rendezvényekről, start képzésről vagy családi napról.

Mivel ő is kecskeméti többször volt lehetőségünk személyesen is konzultálni.

Ő is többször eljött hozzám, néha csapattársakkal együtt, vagy bent a városban is találkoztunk, és sokszor nélkülem is összejöttek, mert olyan jó jó emberekkel együtt lenni, sokszor üzlettől függetlenül is.

Brigi a szponzorvonalunkban lévő Specht házaspárral is sokszor dolgozott együtt.

Rendszeresen elment a rendezvényeikre, online meetingjeikre, és hoszteszként vagy előadóként is segítette ezeket a programokat.

Örülök a jó kapcsolatuknak, a közös munkának, a támogatásnak, amit egymásnak adunk.

Brigi Specht házaspárral

A DXN-en belül, a csapaton kívül is nagyon sok barátja lett, sokakkal ápol jól kapcsolatot, és akár online vagy a személyes találkozásokon is erősítik egymást.

Ezek az emberi kapcsolatok nagyon sokat jelentenek. A DXN-nek köszönhetően lettünk részesei egymás életének.

Az évek alatt sokat tanult szakemberektől személyesen vagy online is.
DXN rendezvényeken és azon kívül is.

A képeken Tonk Emillel, Geszti Péterrel, Szalay Ádámmal, Jakupcsek Gabriellával és Wolf Gáborral látható együtt.

Star Agent szint elérése

2018. június 5-én ezt írtam a csapat csoportunkba:

  • Sok szeretettel gratulálok Deliné Sorger Brigittának, hogy a mai napon elérte az első igazgatói szintet és Star Agent lett!
  • Brigi folyamatosan sokat tesz az online megjelenésért: WordPress honlapján, Facebookon és Instagramon egyaránt.
  • Ha 2 kislánya mellől jut idő, akkor személyesen is szívesen épít kapcsolatot pl. vállalkozónői rendezvényeken, de akár személyes találkozásokon is.
  • A DXN rendezvényeken is nagyon sokszor találkozunk, sőt együtt megyünk Kecskemétről.
  • Kívánom Brigi, hogy minél több csapattársad segítsd eljuttatni erre a szintre, és utána még tovább is, miközben folyamatosan fejlődtök és együtt haladtok ezen az úton.

A Star Agent kitűzőt 2019. május 4-én, a DXN Magyarország 10. születésnapján vette át.

Star Ruby szint elérése, a Covid idején

2020. december 18-án ezt írtam a csapatnak:
Egy csodás örömhírrel indítjuk a napot.
Sok szeretettel gratulálunk Deliné Sorger Briginek, csapatunk új Star Rubyjának, és reméljük a következő évben már a gyémántunknak.
Az új Star Agent lelkes DXN fogyasztókból született meg.
Fantasztikus látni Brigi útját, lelkesedését, elkötelezettségét és azt az elképesztő lelki fejlődést és aktivitást, amin az elmúlt évek során végigment.
💕 Nagyon örülünk ennek az újabb megerősítésnek és kívánunk jó egészséget és további sikereket az egész csapatnak! Hajrá! Cél a gyémánt! 💎

Még aznap délután megbeszéltük Brigivel egy találkozót Kecskemét főterén. Átadtam neki a megrendelt DXN termékeket, amiért aznap este már jöttek is hozzá.
A dobozban azért más is lapult még, és ezt örökítettük meg ebben a videóban. Azért én rendesen küzdöttem a maszk és szemüveg kombinációval, a kettő együtt sehogy sem működött, mert jól bepárásodott (ebben az időszakban kötelező volt a maszk még kültéren is), de azért csak megtaláltam Brigit.

A Star Ruby kitűző átvételére 2021. november 20-án az aPROpó rendezvényén nyílt lehetőség, ahova mi a Covid miatt sajnos nem tudtunk elmenni, de jó érzés volt online végigkövetni az eseményt.

Ó, mi mindent mesélhetnék még, annyi sok élményünk van, és remélem lesz is még.

Néhány éve készítettem Briginek egy honlapot is, amihez a tartalom nagy részét, és a képeket, Brigi szolgáltatta: https://dolgozzotthon.com/
Azóta is szépen karbantartja, írja a blogbejegyzéseket, és én is adok át még hozzá angol nyelvű oldalakat, és ő is készít sajátot.

A személyes Facebook profilját itt találjátok: https://www.facebook.com/flowerdecor.hu
Ez pedig az üzleti Facebook oldala: https://www.facebook.com/dxnsorgerbrigi

Végül pedig beszéljünk a legfontosabbakról, hiszen nélkülük nem jöhetett volna létre ez a gyémánt, a Star Agent csapattársakról.

1. Cathrin, a Németországban élő lelkes és elkötelezett csapattársunk, akivel személyesen is találkoztunk már családi napon, és képzeljétek még DXN-es tetoválása is van. Ez tényleg egy életre szól.

2. Andi, aki rendszeresen konzultál Brigivel, és sokszor együtt megyünk rendezvényekre, mert ő is kecskeméti, és az online rendezvényeknek is lelkes résztvevője.

3. Reni, akivel szintén találkoztunk már a Fatemi Ghani képzésen, 2 gyermek anyukája, aki szeretne még többet tenni a DXN sikerekért.

4. Marcsi, aki sok képen szerepel ebben a bejegyzésben, egy igazi barát(nő).

5. Daniel, a nigériai Star Agent, akivel Brigi rendszeresen konzultál, és különleges módon segítjük, támogatjuk őt is ezen az úton.

Szívből köszönjük nekik, és az összes csapattársnak, vásárlónak, hogy közösen sikerült eljutni ide, és bízunk benne, hogy közülük sokan át fogják élni ezt az élményt, amikor csapattársaik gyémánttá minősülnek.

Új koronás követ házaspár

Ugye milyen különleges ez a gyémántos út?
Hálás vagyok nektek, akikkel együtt járunk, azoknak is, akikkel csak rövid ideig sodródtunk egymás mellé. Minden apró lépés számít, és örülök, hogy hozzájárulás lehetünk egymás életéhez.

Faragóné Keserű Judit és Faragó István EGD Kapcsolat

Legyél te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeinken!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!