2023. április 15-én, a  Budapest Mercure Korona Hotelben ünnepeltük, hogy 14 éves a DXN Magyarországon, emellett pedig a mi új Crown Diamond szintünket is.

Nagy izgalommal készültünk erre a napra a különleges programok miatt, hogy ismét találkozhatunk a csapattársainkkal, közülük 16-an, a gyémántjaink, a mi meghívottaink voltak, valamint nagy izgalommal vártuk, hogy 2 gyémántunk mellett mi is átvegyük a várva várt Crown Diamond kitűzőnket.

Most pedig nézzük részletesen a programot.

Sok szeretettel üdvözöltük egymást érkezés után, jó érzés volt újra találkozni. Egy finom kávé után némi csúszással kezdődött a megnyitó, és egy 25 kérdésből álló Kahoot teszttel kezdtünk.

A gyerekek rendszeresen töltenek ki Kahoot teszteket a suliban, néhány hónapja egy Erasmus utazás beszámolója után én is részt vettem egy ilyen játékban, ahol végül a 3. lettem, így már volt némi tapasztalatom. A játékban nem csak a jó válasz megadása a cél, hanem hogy add meg minél gyorsabban, annál több pontot kapsz.

A DXN 14. Születésnapi Quiz 25 kérdésből állt. Többsége azért egyszerűen megfejhető volt, de volt pár beugrató kérdés, amiből néhányat én is elrontottam, de gyorsan visszakapaszkodtam az élre és magabiztos győzelemmel zártam 20435 ponttal, ahogy a képernyőfotómon is látszik.

A 2. helyezett Czérna Marci lett 18520 ponttal, a 3. pedig apukája, Czérna Szabolcs 17460 ponttal.

A nyereményem egy zacskó Lingzhi Coffee 3 in 1 lett, aminek örültem, és végül a bátyámnak ajándékoztam, úgyis közeledik a névnapja, és előtte arról mesélt mennyire finom ez a kávé.

Ezután következtek a szakmai előadások:

  • Először Luis Santana európai koordinátor Spanyolországból osztott meg velünk néhány gondolatot a tapasztalatairól, az üzleti életről, a helyes hozzáállásról.
  • Majd Dr. Berke Szilárd, a gazdálkodás- és szervezéstudományok doktora, író, gerinc- és hatha jóga oktató, ZEN coach és Franklin Covey minősített belső “Leadership” tréner beszélt arról, hogy milyen eszközöket érdemes használnunk a DXN üzletünk építéséhez különböző személyiségtípusok esetén. Mert lehet, hogy ami nekünk működik, a csapattársunknak nem jól használható. Szilárd egyébként maga is DXN gyémánt.

Kedves csapattársunk, barátunk, Bojtos Zoli, az évek alatt a DXN egyik legkiválóbb előadójává nőtte ki magát, az utóbbi időben majdnem minden rendezvényen elő is adott.

Nem csak élőben kiváló, hanem a videózást is tökélyre fejlesztette. Elsősorban a TikTokon és a Facebookon oszt meg rövid, érdekes, bizalomépítő videókat, elképesztő sikerekkel.

Nem csak a videók nézettsége és a követők száma növekszik folyamatosan, hanem sokan bizalmat szavaznak neki és a DXN termékeknek, és nagyon sok új belépőjük van, akik nem csak első alkalommal, hanem aztán rendszeresen vásárolnak is, mert a termék bizonyít számukra.

Megosztotta velünk az elmúlt hónapok ámulatba ejtő statisztikáját is, amit én szponzorként látok a rendszerünkben is, így napi szinten figyelemmel tudom követni milyen elképesztő eredményeket érnek el.

A szünetben süteményeket és gyümölcsöket falatoztunk. Többekkel most tudtuk köszönteni egymást, és kedves ajándékokat is kaptunk. Majd átmentünk a másik nagyterembe, a gálavacsora helyszínére.

DXN Magyarország 14. születésnapján dr. Neszmélyi Emil volt a vendégelőadónk, a következő részt ő nyitotta.

Amit tudni érdemes róla:
“2016-ban – asztmája ellenére – első magyarként mászta meg a Mount Everestet a nehezebb, északi oldalról, Tibet felől. Jelenleg is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült.
2022-ben a déli oldalról, Nepál felől is felért az Everest csúcsára, így ő lett az első magyar, aki az Everestet mindkét oldalról, így két országból is megmászta.” Forrás: Wikipédia
Ezeken túl rendkívüli teljesítményeit még hosszan lehetne sorolni.
Magával ragadó módon mesélte el az Everest megmászását, a felkészülési időszaktól, az egész folyamatot, lépésről-lépésre.
Sokan szeretnénk biztonságban élni, de ez nem jelenti azt, hogy takarékon éljük az életünk, és a hétköznapokban is csak a túlélésre játszunk…
Bár többségünk célja nem ilyen teljesítményről szól, de mindenkinek megvan a “saját Everestje”, amiért hajlandóak vagyuk tenni nap, mint nap, hogy sikerüljön “megmászni”.
Igazi tudattágító előadás volt, hogy mi minden lehetséges. Köszönjük az élményt!
Utána a szünetben volt lehetőség fotót is készíteni vele.

Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker
Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker

Íme egy összefoglaló videó Specht Józsitól, amiben megnézheted az eddigi élményeket, és hogy mi következett még ezután:

A színpadon elismerték az új 300 PPV klub tagokat, és díjakat adták át 2022 legjobbjainak.
Azon TOP 3 üzletépítőknek, akik,

  • a legtöbb személyes vásárlással rendelkeztek,
  • valamit a legtöbb magyar tagot regisztrálták be.

Nagyon szép eredmények születtek, sok szeretettel gratulálunk nekik is!

Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker

A következő részben következtek a gyémánt elismerések.

Először Petrányi Lajos, a 8. gyémántunk vette át a gyémánt kitűzőjét, aki már több, mint 3 éve minősült, de a Covid miatt elhalasztott rendezvények miatt, csak most vette át.

Néhány szóban köszönetet mondott nekünk, a szponzorainak és a feleségének, akivel együtt érkeztek erre az eseményre. A kitűző mellett üvegplakett és bor is járt ajándékba, amit Nina Surovková, a szlovák country manager adott át.
A szünetben aztán fel is tűztem neki, és készültek közös fotók is.

Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker
Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker
Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker

Majd Deliné Sorger Brigi, legfrissebb gyémántunk férjével vette át a gyémánt elismerést.

Gyémánt kitűzőt, üvegplakettet és egy szép csokor virágot is kapott.

Ezek igazán megható pillanatok voltak, nekem is potyogtak a könnyeim, így nem volt könnyű dolga Briginek, amikor rám nézett. Az ő hangja is sokszor elcsuklott a gyémánt beszéde közben.

Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker
Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker
Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker

Ezután következett egy rövid szünet, ahol lehetősége volt átöltözni, annak, aki szeretett volna gála ruhába. Én is így tettem, mert következett a Crown Diamond elismerésünk.
Izgatottságom mi sem tükrözi jobban, minthogy az okosórám stresszszintmérője 84-re kúszott. (Még soha nem mért ilyen magasat.)

Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker

Előtte azonban még kiosztották a DXN Pro Bono díjat. Az kaphatja meg, aki önzetlenül sokat tesz a közösségért és a közös jóért. Most is a legjobb helyre került, Specht József kapta meg.

Józsi nagyon sokat tett azért, hogy ezen a rendezvényen végül így „összeálljon a kép”. Sokan nem is tudják micsoda munkát végez a háttérben. Nagyon örült a díjnak, az elismerésnek, és a kedves gratulációknak.

Majd ezután megnéztünk egy kis videót, ami a Crown Diamond útról szólt, és Stubner Gábor a színpadra szólított bennünket. Megkaptuk a kitűzőnket, az üvegplakketet, a virágcsokrot, és pezsgővel ünnepeltük ezt a különleges pillanatot.

Azt gondoltam, hogy amíg megírom ezt a blogbejegyzést sikerül feldolgoznom, azt a rengeteg szeretetet, gondoskodást, érzelmi túlcsordulást, amit ezekben a pillanatokban átéltem. Szinte az egész terem felállva köszöntött bennünket. Személyesen is ott volt több gyémántunk, és mindenki olyan kedvesen, szeretettel, elismeréssel osztozott örömünkben. Megható, csodás, örömteli pillanat volt.  

Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker
Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker

Ezután pedig elmondtuk a Crown Diamond beszédünket. Azaz elsősorban én, hiszen a DXN üzletünk felépítése az én szívvel-lélekkel végzett munkám eredménye, de István végig mellettem állt, hozzátette, amit tudott és sok mindenben támogatott, és az egész családunk életét meghatározza, hogy a DXN az életünk részévé vált. 

Előadásomban erről is beszéltem, majd mind a 10 gyémántunkról összeállított diasor alapján megosztottam a közös élményeket, és végül megköszöntem a szponzoraimnak és a magyar háttérirodának is a támogatást, és a közös élményeket.

Előadásunk kezdődiája:

Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker
Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker
Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker
Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker

A beszédünk után egy igazi meglepetésben volt részünk.

Kedves csapattársunk Bojtos-Sváb Csilla, egy különleges, általa készített „tortát” adott át nekünk, amiben meglepetés ajándék volt, egy különleges Pandora karkötő a 10 gyémántunkat jelképező Charms-szal. Erről készítettem egy videót is. Specht Vali is szívvel-lélekkel segített megszervezni, és minden ott lévő gyémántunk feljött hozzánk a színpadra, a többieknek pedig a videóval köszöntem meg az ajándékot.
Nagyon sokat jelent nekem, nagy szeretetet, kötődést, törődést jelent számomra, és nagyon hálás vagyok érte.

Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker
A sok izgalom után jöhetett a finom vacsora, a beszélgetések, közös fotózások és a tánc.

​Sok csodás kép készült ezen az eseményen melyekből készítettem egy videót, így 1,5 perc alatt te is megnézheted milyen hangulatban telt ez az ünnepség.

Továbbá lehetőségünk volt arra, hogy azonnal különleges képeket készítsünk, akár kinyomtatva is egy selfiecamerával, és a selfie spinerrel ilyen „forgó” videókat is lehetett készítetni. Néhány kellékkel pedig egészen viccess felvételek is készültek, de mi most csak ilyen visszafogottak voltunk.

A legjobb szó erre a rendezvényre az, hogy pazar volt. Hatalmas érzelmi töltetet adott számomra, és nagyon köszönöm, hogy így tudtuk együtt megünnepelni a Crown Diamond szintünket.
Nagyon hálás vagyok érte.

Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker

Remélem még sokszor lesz lehetőségünk arra, sőt egyre többször, hogy új gyémántokat köszönthessünk a csapatunkban, és nagyon vágyok arra, hogy Crown Diamondokat is, sőt…! Mi minden lehetséges még?!

Csúcsra törő álmok - Utunk a koronás gyémántig - DXN Siker

Legyél te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeinken!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!