2022 izgalmasan indult. Készítek egy összefoglalót, hogy mi minden történt már eddig is, milyen DXN rendezvények és kihívások segítik a megfelelő célok felállítását és a helyes fókuszt.

Január 13-án hirdették ki hivatalosan, hogy kik minősültek a DXN jutalomútjára az előző évi teljesítmény alapján.
A cégtől egy különleges utazást kapunk ajándékba teljes ellátással, programokkal, az útiköltséggel együtt.
Az európai DXN tagoknak a kiírás ezúttal Mexikóba, Cancúnba szólt.
Nekünk sikerült ismét 2 főre teljesíteni – Európában a 3. legtöbb utazási ponttal, de aminek még jobban örülünk, hogy kedves csapattársaink – Csilla és Zoli – a kitartó, eredményes munkájuknak köszönhetően szintén elérték, és több spanyol csapattársunk is.
Köszönjük minden csapattársunknak, aki hozzájárult ehhez. Gratulálunk minden minősültnek!
Igaz, még nem ért véget ez a megszorításos időszak, nem is tudom, hogy lehet-e egyáltalán már utazásban gondolkodni, és hogy valóban megvalósulhat-e. De addig is jó ábrándozni rajta kicsit…

Kijelölték a következő évi úticélt is, ami ismét Malajzia.

Kvalifikációs pontszám: 210.000 TSI pont

Eddig már kétszer voltunk Malajziában, az egyik beszámolót itt tudod megnézni: https://dxnsiker.hu/dxn-jutalomutazas/dxn-jutalomutazas-itsi-2018
Korábban pedig a DXN farmon Alor Setarban és Langkawin is jártunk már.

Dr. Lim egyik álma, hogy sok-sok DXN tagnak Malajzia legyen a második otthona.
Ezért különböző helyeken vesznek, építenek, felújítanak apartman rendszereket, resortokat:
Pl. tengerparton, dzsungelben, hegyekben, természeti és/vagy luxus körülmények között, és saját szigeteket is vásároltak már.
Ezekből fogunk most is ízelítőt kapni.
Az biztos, hogy ismét meglesz 2 főre a minősülésünk, a kérdés az, hogy hány csapattársunk tart velünk, és ezúttal végre megvalósulhat-e ez az utazás.

Egy bizonyos forgalom és megfelelő csapat esetén ezt már viszonylag könnyű elérni, de nekünk is évek kellettek ahhoz mire elsőre sikerült. Ezért rendeznek olyan kisebb utazásokat, amit pár hónapos aktív tevékenységgel el lehet érni. Korábbi 2 példa erre az erdélyi és a krakkói utazás, és hasonlót út lesz hamarosan, amit megelőz egy „alapozás”.

Kattints a képre a nagyobb méretért.

Szponzorálási verseny – alapozás a tavaszi nagy versenyre

A januári Évindító online rendezvényen és február 2-án kihirdetésre került a két hónapig tartó „alapozási”  kihívás.

Miről is szól ez?

A hálózatépítés olyan, mint a sportolás. Ha nincs meg az alap, nem tudsz eredményeket elérni. Fontos az alapozási időszak és a fokozatos terhelés.
Sportolók között ismert fogalmak az „alapozás” és a „versenyidőszak” kifejezések.

A lényege egyszerű: az alapozás időszakában erőnléti és állóképességi edzéseket végzünk. A hálózatépítés nyelvére lefordítva, egyszerű, alapfeladatokat végzünk, rendszeresen. Ezzel fejlesztjük magunkat azért, hogy a versenyidőszakban, ami már a megmérettetésről szól, minden hálózatépítő a legjobbat tudja kihozni magából.

Verseny időszaka: 2022. február 01. – március 31.
Résztvevő: bárki a magyarországi hálózatból

Feltételek:

  • érj el február és március hónapokban minimum 100-100 személyes pontértéket
  • regisztrálj, a két hónap alatt, 3 új közvetlen tagot, akik minimum 50 pontos vásárlással lépnek be
  • segítsd a 3 új közvetlen üzlettársadat, hogy március 31-ig összesen 600 pontjuk legyen

Fontos! A belépőidnek és az ő forgalmuknak összesen és halmozottan, azaz március 31-ig kell teljesülnie. A 600 csoportpontba nem számít bele a Te személyes 100-100 pontos forgalmad.

Amennyiben duplán teljesíted a feltételeket (200-200 személyes pontérték, 6 közvetlen tag, minimum 50 pontos regisztrációval és március 31-ig a 6 új közvetlen 1200 pontot teljesít) úgy lehetőséged lesz a párodat, vagy 1 családtagodat is a kirándulásra elhozni. Így a jutalom is dupla.

Amennyiben csak az eredeti versenykiírást teljesíted, úgy is érkezhetsz a családtagoddal. Ez esetben az étkezést a helyszínen tudod rendezni.

Jutalom:

  • 1. Egy kirándulással, ebéddel egybekötött nap, a teljesítőkkel és a vezetőiddel.
    Helyszín: Visegrád. A kirándulásra az utazás egyénileg történik.
    Tervezett időpont: május.
  • 2. Egy DXN logóval hímzett strandtörölköző.
  • +1: Ne feledkezz el arról, hogy lesznek új, aktív tagjaid, akikkel folytathatod a megkezdett munkát a közös sikereitek érdekében!

Kapcsolat Nap Nyíri Zoltánnal

A DXN PRO oktatási és rendezvény sorozata folytatódik, ismét egy online rendezvénnyel a megszokott magas minőségen tálalva.
Előadó: Nyíri Zoltán kommunikációs és MLM tréner
Téma: Kapcsolatépítés
Időpont: 2022. február 19., szombat 10:00 – 17:00

További előadók és témák is felkerültek az oldalra: https://dxnpro.com/kapcsolatepites/

DXN Kapcsolat Nap Nyíri Zoltánnal
DXN Kapcsolat Nap Nyíri Zoltánnal

Szintlépés Gyorsító Program DXN Sikercsapat tagoknak

2022. január 3-án indult mentorom, Bob Heilig, intenzív 2 hetes képzése oktatással, napi bejelentkezésekkel és cselekvési tervvel.
Eldöntöttem, hogy nem csak én csinálom végig, hanem lefordítom, és átadom az aktív csapattársaim részére.

Így született meg a Szintlépés Gyorsító Program Facebook csoport, ahol a jelentkezők lépésről-lépésre végighaladva hasznos videókból tudják megtanulni a tervezést, kitűzni a célokat, és végrehajtani az általuk kiválaszott napi tevékenységeket.
Tehát a tanulás és iránymutatás mellett nagy szerepe van, az aktív cselekvésnek.
A résztvevők nagyon sok új tapasztalatról, eredményről, cselekvésről számolnak be nap, mint nap, és időnként ZOOMon is átbeszéljük ezeket.

Január 19-én elindítottam a TikTok csatornámat is.

Hú, nem volt egyszerű rávenni magam, mert sokszor elborzasztott, hogy micsoda videókat találok rajta. De némi beállítás, és rendszeres látogatás után a TikTok megjegyezte, hogy mit szeretek, és nagyon ötletes, vidám, érdekes videókat hoz fel, amikből tanulni és inspirálódni tudok, vagy egyszerűen csak jól szórakozok.

Azért nem volt könnyű megalkotni az első videókat, ráment több óra is, de kezdek belejönni, és elkezdtem élvezni. Ez is az önkifejezés egy módja. A számok még nem szöktek az egekbe, de kitartóan és rendszeresen kell tartalmat gyártani ide is, és akkor majd egyszer jönnek az eredmények.

Persze nem én lennék, ha nem végeztem volna el tanfolyamot hozzá. Rövid, lényegre törő angol nyelvű (felirat is van hozzá, ami az előadó érdekes akcentusa miatt igazán jól jött) előadást találtam a Domestikán: https://www.domestika.org/en/courses/2039-introduction-to-tiktok-for-creatives

A tanfolyam mellett a TikTok oldala is tele van jobbnál jobb videókkal és ötletekkel.

Január 22-23-án tartották a Sunya 2. szintű – Orange Belt (narancs öv) képzését, aminek során egy új légzés technikát tanultunk.

Majd a következő napon végigcsináltuk az első szinten tanult gyakorlatokat és utána levizsgáztunk az Orange Belt feladatából is. Meg kellett csinálunk a gyakorlatot teljes nyugalomban.

Utána tettek fel pár kérdést a Sunyáról, alapelvekről, amiket előtte nap is elmondtak, így könnyen fel lehetett készülni.

Nagy hatással volt rám ez a 2 reggel, és külön öröm, hogy a kb. 40 jelentkezőből 11-en voltunk a csapatunkból. Mindenkinek sok szeretettel gratulálok! Jó gyakorlást a mindennapokban!

Még csak február elején járunk. Örülök, hogy visz tovább a lendület. Vajon mennyi jót hoz még ez a hónap és ez az év számunkra?

Faragóné Keserű Judit DXN

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!