DXN Magyarország 14. Születésnap megünneplése 2023. április 15-én lesz Budapesten, amire sok szeretettel várjuk a résztvevőket, akik együtt szeretnének ünnepelni velünk.

Időpont: 2023. április 15. szombat 15 órától

Helyszín: Mercure Budapest Korona Hotel https://mercurekorona.hu-
budapest.com/hu/


Cím:
1053 Budapest, Kecskeméti utca 14.

Program:

  • 14 órától érkezés
  • 15 órától előadások
  • 17 órától humorista előadása –
    Dr. Neszmélyi Emil – ügyvéd, hegymászó és humorista, a Dumaszínház rendszeres fellépője https://dumaszinhaz.hu/fellepok/neszmelyi-emil/
  • Utána elismerések SA, SR, SD, ESD és a Crown Diamond elismerésünk
  • Gálavacsora (svédasztalos vacsora: előételek + levesek + húsos és vegetáriánus főételek + desszertek + salátabár + sajttál)
  • Majd élőzene a Random zenekarral https://youtu.be/keXBaIuwjRM
  • Tánc, beszélgetés kb. hajnali 1-ig

Az este dresszkódja: formal (csinos, elegáns öltözet)
A hölgyeknek biztosítanak átöltözésre lehetőséget az előadások után egy külön erre a célra bérelt teremben, amennyiben át kívánnak öltözni. A hangsúly a gálavacsora során az elegáns megjelenésen van.

Parkolás: a környező utcákban és a hotel saját mélygarázsában ingyenes, vagy a közelben őrzött parkolók is vannak (feláras).

DXN Magyarország 14. Születésnap - Együtt a csúcsra
DXN Magyarország 14. Születésnap - Együtt a csúcsra
DXN Magyarország 14. Születésnap - Együtt a csúcsra

Ízelítő videó, hogy milyen élményekre számíthatsz:

Honnan jött az ötlet, hogy a DXN Magyarország 14. Születésnap egy ilyen gálaest legyen?

A DXN PRO 6 fős csapata meghívást kapott DXN Szlovákia 11. születésnapjára, ami egy hasonló, elegáns, igazán jó hangulatú rendezvény volt. Tőlük jött az ötlet, hogy legyen a magyar születésnap is ilyen. Ebben az összefoglaló videóban, te is megnézheted milyen élmény volt.

Bevallom, én először nehezen álltam át arra, hogy ilyen is lehet. Különösen, mert éjszakába nyúló, sokan nehezebben oldanák meg így az utazást, a szállást, és azért a belépőjegy is sokkal magasabb árú a korábban megszokottaknál.

De aztán nézőpontot váltottam, és arra fókuszáltam hogyan lehetne ebből kihozni a legjobbat. Közben februárban világos lett, és 27-én realizálódott is, hogy elértük a Crown Diamond szintet, így az új szintet ezen a rendezvényen fogjuk megünnepelni.

Azt a döntést hoztuk a férjemmel, hogy meghívjuk a magyar gyémántjainkat, köszönetünk és hálánk jeleként a közös útért, felajánlunk nekik egy páros belépőt ajándékba. Ehhez mindenkinek személyre szóló meghívót írtam, és legnagyobb örömömre sokan pozitív visszajelzést adtak. Így nagyon várom, hogy újra találkozzunk és együtt ünnepeljünk.

Külön öröm, hogy négy gyémánt elismerés is lesz a csapatunkból a rendezvényen,

 

Faragóné Keserű Judit és Faragó István EGD Kapcsolat

Faragóné Keserű Judit és Faragó István
DXN Crown Diamonds

Legyél te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeinken!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!