Milyen volt DXN Magyarország 10. születésnapi rendezvénye?
Olvasd el fényképes élménybeszámolónkat!

Számunkra nagy izgalommal telt már a készülődés is, hiszen mi voltunk ezen a napon a házigazdák.
Így több előadóról készítettünk bemutatkozó szöveget, vagy kiegészítettük, amiket küldtek.

A megkapott műsortükör alapján pedig kidolgoztam az egész napot, a promóciókat és a programokat.

Már megérkezéskor csodás látvány fogadott. Szépen feldíszített terem, lufik (kirakva DXN 10), különleges óriási torta a fotózkodáshoz. Minden résztvevő kapott egy üveg finom pezsgőt (ez még nem DXN-es, de egyedileg fel lett cimkézve a 10. születésnapra.)
A rendezvényszervező hölggyel átbeszéltük a részleteket, és izgatottan vártuk a 11 órát.

Sok szeretettel köszöntünk benneteket DXN Magyarország 10. születésnapján!

10 év egy ember és egy vállalkozás életében is nagy idő.

A DXN nemzetközi szinten is elképesztő nagy mértékben fejlődött ez idő alatt. Ennek egyik bizonyítéka a néhány napja közzétett Direct Selling News Global 100-as listája. A DXN a 2010-es 40. helyről  9 év alatt a 15. helyre jutott fel 1,25 milliárd dolláros éves forgalommal.
Gratulálunk, ez valóban csodás eredmény, és ebben mindannyiunknak része van.

Mi minden történt itt a DXN magyarországi és európai történetében is ez idő alatt.
Nagyon sok emlékezetes pillanatot, rendezvényeket és közös sikereket éltünk át együtt, de sok kihívással is kellett szembenéznünk.

Jó most egy kicsit visszatekinteni az elmúlt 10 évre, megvizsgálni hol tartunk most, milyen szilárd alapokat építettünk, és hogyan tudunk tovább haladni a még nagyobb sikerek felé vezető úton.

A mai előadóknak is jelentősen megváltozott az élete a DXN segítségével, és megosztották velünk a történetüket, a tapasztalataikat, és azokat a módszereket, elveket, amik segítették őket ebben.

DXN Magyarország 10. születésnap program:

 • Katona József európai koordinátor, magyar country manager megnyitó beszéde
 • Jane Yau maláj ganoterapeuta, DXN Európa “Anyukája” is visszaemlékezett az elmúlt 10 év szívmelengető történeteire és emlékeztetett a küldetésünkre
 • Szünet után következtek a Star Agent és Star Ruby elismerések. Csapatunkból 8 Star Agent és 5 Star Ruby minősült állt a színpadon. Nagy öröm volt velük átélni ezt az új szintlépést.
  Büszkék vagyunk rájuk.
 • A legtöbb regisztráló promóció és a legtöbb személyes pont promóció egy éves munka eredményeit jutalmazta. A teljesítők között 7 db Samsung S9 mobiltelefon került kisorsolásra.
  Óriási volt a nyertesek öröme. A befektetett munkájuk sokszorosan jutalmazásra került.

Kedves gyémántjaink, a Bojtos házaspár ilyen szívmelengető elismeréssel köszöntötte az új minősült csapattársait a szünetben:

Én is készültem a csapatunk 3 új Star Rubyjának egy-egy könyvvel és benne néhány kedves gondolattal, amit aláírattam a többi szponzorral is.

A következő előadássorozatban azok a vezetők mesélték el történetüket, akik a kezdetek óta részesei a magyar és európai piac megszületésének és fejlődésének – 10 év 10 percben.
Előadók: Szövetes Évi – Bussy Sanyi, Specht Vali és Józsi, Czérna Tündi és Szabolcs, Böczkös-Borsay Andrea – Böczkös István, Kócsó-Fodor Anikó és Kócsó László.
Megannyi vicces, emlékezetes, megható történetet hallgathattunk meg, sok képpel és videókkal fűszerezve. Jó volt látni a vezetők sokszínűségét, és hogy mi mindent adott nekik ez a 10 év. 

Geszti Péter és az inspirációs trambulin

Rendezvényünk kiemelt vendégelőadója Geszti Péter volt, akit férjemmel együtt konferáltunk fel, de ami utána következett, arra senki nem számított.

Életem legjobb előadását hallhattam – minden részletében zseniális volt, és olyan gondolatokat adott át, amikkel nagyon tudtam azonosulni, és még most is beleborzongok, sőt elképesztő tettvágyat ébreszt bennem. Nagyon sajnálom, hogy nem készült róla felvétel, mert legszívesebben minden reggel meghallgatnám, hogy ráhangolódjak az “élet játékára” minden nap.

Az előadás után már csak egy dologra vágytunk – egy közös fotóra, amit a következő szünetben mindannyiunknak volt lehetősége elkészíteni.

Majd következtek az elismerések gyémánt szinttől.
2 új gyémánt házaspár:

 • Dávid Attila és Elek Ildikó
 • Dergez Tímea és Börtsök András,
  majd szponzoraik
 • Diviák Mihály és
 • Börtsök Zoltán 
  mesélték el az idáig vezető útról szóló érzéseiket, amivel ismét sok értéket adták át.
  Sok szeretettel gratulálunk nekik!
 • Egy születésnapon mindig van ajándékozás is, de most az ünnepelt ajándékozott meg 3 szerencsést egy-egy ajándékcsomaggal.
  Itt is nagyon boldogok voltak a nyertesek.

 • Ezután a vezetői csapat tagjait, köztük magunkat is, felszólítottuk a színpadra és minden hölgy kapott egy-egy csodás virágcsokrot.

 • Majd következett az ünnepi, születésnapi torta felvágása a konfetti ágyúk között.

 • A többieknek pedig különleges, DXN 10 feliratú mignokat osztottak szét.
 • Én azért megosztottam a tortaszeletem egyik kedves csapattársunkkal, mert szerette volna megkóstolni. Így még jobban ízlett nekem is. Nagyon finom csokis volt.

Ez a rendezvény méltó megünneplése volt DXN Magyarország 10. születésnapjának.

Nagyon sokat adott tudásban, érzelmi töltetben, megerősítésben.

Mi házigazdaként is nagy örömmel vettünk részt az eseményekben, bár igaz, hogy emiatt több feladatunk lett, így most nem volt időm fotózni, és a szünetekben annyit beszélgetni a csapattársakkal.

De jó volt látni, hogy ők is hogy összetartanak és erősítik egymást.

 

Köszönöm, hogy részesei vagyunk a DXN-nek, és ebből a 10 évből, csaknem 9-et már mi is együtt töltöttünk.
A következő 10 évre még nagyobb terveink vannak, ideje megvalósítani.

Rendezvény utáni After Party

A vezetői csapat és az irodai munkatársak – akik aktívan részt vettek a 10. születésnap eseményeiben is, a rendezvény után a DXN irodához közeli étteremben gyűltünk össze.

Jókat beszélgettünk, sokat nevettünk, finomakat ettünk, de már éreztük a fáradtságot. Minket pedig még vártak a gyerekek, akikre Anyukám vigyázott.
23 óra körül értünk oda értük, és én még hazaszaladtam a kislányommal és a kutyuskánkkal magassarkúban. Nagyon jó érzés volt egy ilyen csodás nap után ismét együtt otthon lenni.

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeinken!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!