Álmodoztál már arról, hogy megismerd a világ számos különleges országát?

Utazz velünk Malajziába és vegyél részt a DXN 30. születésnapján több ezer DXN taggal a világ minden részéről.
Látogass el a DXN farmra és gyárba, és más különleges helyszínekre!

Jól hangzik? 
Nézd meg mit kell érte tenned, hogy ezt ingyen, a munkád gyümölcseként megkaphasd.

Malajziai DXN Utazás Promóció 2023

Malajziai DXN utazás promóció

Mit kapsz, ha teljesíted?

 • 5 nap/4 éjszaka utazás
 • Nemzetközi repülőjegy
 • Részvétel a DXN 30. születésnapján Kuala Lumpurban
 • DXN Farm és gyár látogatása Alor Setarban
 • További helyszínek meglátogatása
 • Belföldi utazás költségei

Promóció időtartama: 2023. február 1 – 2023. július 31.

Mit kell tenned ezen időszak alatt?

Feltételek:

 1. 300 PPV (személyes pontérték) mind a 6 hónapban vagy 2100 PPV összesen a 6 hónap alatt.
 2. Három új direkt Star Agent vonal felépítése, azaz 2023. február 1. után 3 közvetlenül hozzád csatlakozott munkatársadat segítsd ahhoz, hogy Star Agent legyen.
  De a 4500 pontnál ne álljatok meg, hanem tovább fejlődve dolgozzatok azon, hogy mindegyikük minimum 6000 csoportpontot összegyűjtsön a 6 hónap alatt (július 31-ig).

Ehhez egy nagyszerű online dokumentumot raktam össze, amiben nyomonkövetheted a fejlődést.

Fontos tudnivalók:

 1. Egy tag sikeres kvalifikációjának pontértéke (személyes és csoport) nem számítható be a felső vonalainak pontértékébe.
 2. TSIP minősültek nem jogosultak a promócióban való részvételre.
A Malajziai DXN Utazás Promóció részletes szabályai - ÁSZF

1. Ez a Promóció csak az európai DXN tagok számára érhető el.

2. Ez a Promóció 2023. február 1. és 2023 július 31. között hatályos (6 hónapon át) (továbbiakban Promóciós Időszak). A cég fenntartja a jogát a Promóciós Időszak módosítására, kiegészítésére, meghosszabbítására, lerövidítésére vagy akár törlésére is.

3. Csak az Európában regisztrált új tagok és az ott vásárolt pontértékek számítanak a Promócióba.

4. A Promóció során minősülők jutalma, egy ingyenes 5 napos 4 éjszakás út Malajziába, a DXN 30. születésnapjának ünneplésével egybekötve. A nyeremény magába foglalja a retúr repülőjegyek árát és a helyszíni költségeket.

5. A Promóción szerzett minősülés nem átruházható, és nem váltható át készpénzre vagy más termékre.

6. Bármely más promóció keretében vásárolt Pont érték (PV), vagy bármely csomag, amely kedvezményes vásárlásra (csökkentett DP érték) jogosít fel, beleértve de nem kizárólagosan a ODOC csomagot, figyelmen kívül lesz hagyva ezen Promóció során.

7. A DSP kedvezménnyel vásárolt termékek nem számítanak bele a teljesülési feltételek 1. pontjába (havi 300 személyes pont), de az ilyen vásárlások beszámítanak a teljesülési feltételek 2. pontjába (6000 csoportpont), a tag alsóvonalainak pontszámításába.

8. Egy tag sikeres kvalifikációjának pontértéke (személyes és csoport), a felső vonalának minősülésekor nem kerülnek figyelembe vételre.

9. Ez a Promóció nem vonatkozik az ITSI és/vagy az NTSI kvalifikáltjaira.

10. A vállalat fenntartja az abszolút jogot és szabadságot a Promóció  meghosszabbítására, lerövidítésére vagy törlésére. Ideértve, de nem kizárólagosan a Promóciós csomag és / vagy a promóciós termék cseréjét, módosítását, újragondolását bármikor, amennyiben szükségesnek ítéli, bármilyen előzetes indoklás nélkül, azonnali hatállyal.

11. A vállalat fenntartja az abszolút jogot, hogy saját szabadsága és belátása szerint bármikor felülvizsgálja, variálja, cserélje, módosítsa, kiegészítse vagy törölje az ÁSZF bármely vagy akár az összes pontját bármikor, előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül.

12. A vállalat határozata végleges és jogerős. Az ezekkel kapcsolatos fellebbezéseket, kérdéseket, panaszokat, tiltakozásokat, vitákat és vagy levelezéseket nem fogadunk el.

13. Az ÁSZF az irányadó bármely a Promóciót hirdető vagy egyéb a Promóciót hirdető promóciós anyag tartalmával és nyilatkozataival szemben.

14. A Promócióban való részvétellel a disztribútorok, minősültek és/vagy résztvevők magukra nézve kötelezőnek tekintik és elfogadják az ÁSZF feltételeit, beleértve a módosításait és a vállalat döntését a Promóció minden vonatkozásával kapcsolatban.

15. A Promócióban való részvétellel a disztribútorok, minősültek és résztvevők magukra nézve kötelezően elfogadják az eseményekre és programokra meghatározott egyéb feltételeket, ideértve annak módosításait, valamint a társaság döntését a Promóció rendezvényeivel, programjaival kapcsolatban.

16. Minden olyan költség és díj, amelyet a Promóció  rendezvényei / programjai nem fedeznek, továbbá minden személyes kiadás a minősülőt vagy résztvevőt teljes mértékben és saját felelősséggel terheli.

17. A Promócióban és annak rendezvényein / programjain való részvétellel, minden a résztvevő által megadott adattal a vállalat rendelkezhet és a résztvevők ill. minősültek visszavonhatatlanul hozzájárulnak ahhoz, hogy a vállalat fenntartsa a jogot, hogy a minősültek és résztvevők nevét, személyes adatait, fényképeit, róluk készült felvételeket, videókat, ill. minden további részletet felhasználhasson, nyilvánosságra hozhasson, bármikor felhasználhasson marketing céllal.

18. A minősültek és résztvevők teljes mértékben saját maguk felelősek a Promócióban ill. annak rendezvényein vagy programjain való részvételéből fakadó károkozásért, felmerült anyagi követelésekért ill. az ezen alkalmak során bekövetkező sérülésért ill. halál esetén.

19. A vállalat semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget vagy nem számoltatható el bármilyen kárért, sérülésért, halálesetért vagy bármilyen értéktárgy, poggyász vagy egyéb tulajdon  elvesztéséért, eltulajdonításáért, megrongálódásáért vagy meghibásodásáért, amely az a Promócióban ill. annak rendezvényein vagy programjain való részvételből fakad. A Promócióban és annak rendezvényein és programjain minden minősült és résztvevő saját akaratukból és saját kockázatukra vesznek részt, függetlenül a részvételi döntéshez vezető körülményektől vagy okoktól.

20. Jelen ÁSZF angol nyelven készült és bármely más nyelvre lefordítható. Bármilyen vitás kérdés vagy ellentmondás esetén az angol nyelvű ÁSZF az irányadó, beleértve annak módosításait

2015-ben jártunk először Malajziában.

Ebben a videóban megnézheted az ott átélt élményeket. 
Igaz a videó a végén, az én gondolataimmal indul, de ha szeretnéd megnézni a többiek beszámolóját is, bátran kezdd előlről.

 

Malajziában azóta már többször is jártunk, de a DXN Farmon ez volt az első és egyetlen alkalom, a történelmi pillanat.

 

Hogyan lehet ezt a legkönnyebben megvalósítani?

Új, üzletépítő csapattársakkal, mert csapatmunkában az erő.

Ha minél többen elvégzik ugyanazokat az egyszerű lépéseket, akkor a duplikáció erejével szép eredményeket lehet elérni.

További útmutatóért keress meg!

Faragóné Keserű Judit és Faragó István EGD Kapcsolat

Legyél te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeinken!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!