A DXN Marketing tervébe be van építve egy utazás ösztönző program.
Minden évben január 1. és december 31. között utazási pontokat kell gyűjteni, amit a havi forgalmak után írnak jóvá. Ezek összeadódnak, és ha elérjük az arra évre kihirdetett pontszámot, akkor elmehetünk arra az utazásra.
Ha a dupláját is elérjük, akkor a párunk is ingyen részt vehet rajta.

Tudjátok nekünk hogyan alakult eddig?

  • 2012-ben a dubai úthoz 90.000 pont kellett, nekünk 60.000 pontunk volt.
  • 2013-ban a malajziai úthoz 180.000 pont kellett, nekünk 120.000 pontunk volt. Tehát egyikre sem kvalifikáltuk magunkat.
    De eljött végre a mi időnk!
  • 2014-ben a földközi tengeri luxus hajóúthoz 110.000 pont kellett és nekünk meglett a duplája, így mindketten ingyen mehettünk és vittük a gyerekeket is!
  • És ami ennél is jobb, hogy több csapattársunknak is sikerült és együtt utaztunk.

DXN Jutalomutazás az MSC Preziosa luxushajóval 2014. őszén

 

Útvonal:
1. nap – Velence (Olaszország)
2. nap – Bari (Olaszország)
3. nap – Katakolon (Görögország)
4. nap – Izmir (Törökország)
5. nap – Isztambul (Törökország)
6. nap – tengeren
7. nap – Dubrovnik (Horvátország)
8. nap – Velence (Olaszország)

Íme a hivatalos videó és versenykiírás a következő DXN jutalomútra:
Korábban nem jártunk még Olaszországban, Törökországban, és ekkora hajón még soha nem utaztunk.

Az, hogy a barátainkkal, vezetőinkkel, a legnagyobb DXN vezetőkkel élhetjük ezt át az még csodásoabbá tette az élményeket.

Indulás helyszíne: Velencei kikötő,  Olaszország

Indulás dátuma:  2014. november 1.

Időtartam: 7 éjszaka

DXN Jutalomutazás az MSC Preziosa tengerjáró luxushajón

Csodálatos, életreszóló élményben volt részünk az elmúlt 10 napban. Nagyon boldog vagyok, hogy a családunknak ez megadatott.

Nagyon hálás vagyok érte!

Köszönöm szépen minden csapattársunknak, hogy „A sajád álmaiért dolgozva segíti a mi álmaink valóra válását is”.

Kívánom, hogy a következő alkalommal 2016. tavaszán minél többen együtt utazhassunk egy hasonló álomhajón, és együtt fedezzük fel a világot, és igazán élvezzük a munkánk gyümölcsét.

 

1. nap – Indulás Velencéből

Míg a többiek busszal érkeztek, mi egy nappal korábban indultunk autóval a Kócsó családdal, és 1 napot Velence mellett aludtunk.

Délelőtt elképesztő érzés volt bekanyarodni a kikötőbe, felmenni a hajó lépcsőjén, megkeresni a kabinunkat.

Már az első étkezés is elvarázsolt, rengeteg finomság közül válogathattunk, és csodás volt találkozni a többiekkel, mennyi ismerős arc volt a hajón!

Csodás, napsütéses őszi idő volt, de már alkonyodni kezdett mikor elhagytuk Velence kikötőjét, és a partről rengetegen figyelték a csodás nagy hajót, ami nagy útra indul.

Nagyon izgalmas volt a balkonról letekintetni az óriási vízre, és minden nap más városban, sőt néha más országban ébredni. 

2. nap – Bari
Az első megállónk Bari volt, ahol csoportosan indultunk el felfedezni a várost.
Csodás, színes, igazi olaszos hanulatát hangulatát magunkba szívtuk.

Este a vacsoránál olasz vacsora volt, ennek megfelelően öltöztünk fel, és annyira hangulatos volt mikor mindannyian pörgettük a ruha szalvétát a fejünk felett.

3. napKatakolon és Olimpia

Szép, meleg őszi napra ébredtünk Görögország partjainál. Kiszállás után elmentünk taxival Olimpiához, és megnéztük az ókori olimpiák helyszínét, majd visszatérve a tengerparti faluba sétáltunk, fagyiztunk és élveztük a napfényt.

4. nap – Izmir
Életünkbe először jártunk török földrészen. Csoportosan sétáltunk el a város központi szimbóluma az oszmán stílusban épült Saat Kulesi óratoronyhoz, majd utána mindenki szétnézett a helyi piacon. Mi is beszereztük egy selfie botot.

5. nap – Isztambul
A török fővárosban rengeteg sétáltunk, a lépésszámlálómnál sokáig ez a nap vezette a rekordot.

Jártunk a Kék mecsetben, a Topkapi palotánál, és a Grand Bazárnál.

Amikor a lemenő nap fényében távolodott a hajónk a várostól, rendkívüli látványt nyújtott.

6. nap – Egész nap a tengeren
Jól esett egy kis pihenés a mai napon. Egész nap utaztunk a tengeren, és délelőtt volt még a DXN szemináiurm is, több európai előadóval, és mindannyian átvehettünk egy oklevelet és emléktárgyat, bár a szívünkben gyűjtött emlékek, még többet jelentenek.

7. nap – Dubrovnik

Az egyetlen nap, amikor esett az eső, de esernyővel, esőkabátokkal felszerelkezve, így is csodás volt Dubrovnik. Elképesztő hangulata van ennek a horvát városnak. Amikor este elhagytuk a kikötőt  a Time to say goodbye szólt… és következett az utolsó éjszaka a hajón.

Másnap reggel is esős időben szálltunk ki Velencében, majd folytattuk utunkat Veronában, mert az olasz piac egy éves születésnapján mi is részt vettünk, és előadó is voltam. Itt is még számos csodás élmény várt ránk, remélem majd ezt is lesz lehetőségem elmesélni.

Így utólag visszagondolva álomszerű ez az egész, hogy mindez velünk történt, hogy ennyi csodás élményben volt részünk, és hogy megismerhettük a világ egy újabb csodás oldalát. Ki gondolta volna, hogy ez az online munka egyszer majd ilyen helyekre is elvisz bennünket.

Keresel egy új lehetőséget? Szeretnél valami változást az életedben? Szívesen lennél egy jó csapat tagja?
De vannak még kérdéseid? Bizonytalan vagy, hogy tényleg ez-e az, amit szeretnél?

Keress meg bátran e-mailben vagy telefonon, szívesen válaszolok a kérdéseidre és osztom meg veled az eddigi tapasztalataim >>>

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!