DXN Jutalomutazás a Costa Diadema luxushajóval 2016. tavaszán

Nagy izgalommal töltött el bennünket, hogy a következő DXN jutalomút ismét egy hajóutazás lesz, ezúttal más városokban.
Útvonal:
Civitavecchia (Olaszország),
La Spezia (Olaszország),
Savona (Olaszország),
Marseille (Franciaország),
Barcelona (Spanyolország),
Palma De Mallorca (Spanyolország), Civitavecchia (Olaszország)
Íme a hivatalos videó és versenykiírás a következő DXN jutalomútra:
Ez tényleg valóság lesz számunkra? Tényleg ott lehetünk ismét a gyerekekkel? Az indulás előtti hetekben már ezzel a videóval töltekeztem.

Indulás helyszíne: Civitaveccha kikötő, Róma, Olaszország
Indulás dátuma:  
2016. március 31.

Időtartam: 7 éjszaka

DXN Jutalomutazás a Costa Diadema tengerjáró luxushajón

Köszönjük ezt a fantasztikus hetet és a sok-sok élményet, amit Európa legnagyobb DXN vezetőivel, a csapattársainkkal, a barátainkkal és a családunkkal együtt élhettünk át.

Az év további részében azon is dolgozunk, hogy legközelebb Dubaiban még több csapattársunk lehessen ott velünk.

Kezdődjön a beszámoló:

Fantasztikus érzés volt, amikor a római repülőtérről érkeztünk a kikötőbe és egyszer csak felbukkant a víz mellett ez az óriási hajó, ami egy hétig lesz az otthonunk.

Milyen lehet az élet egy 132,500 tonnás, 5000 vendéget befogadó 300 m hosszú hajón  7 éjszakán át?

1. nap – Indulás Rómából, Civitavecchia kikötőjéből

Igazán szeles nap volt, de igazi boldog pillanat az, amikor találkozunk újra mi európai DXN-esek, és ismét együtt tudunk tölteni néhány közös napot.

Felemelő érzés a viszontlátás öröme.

 

 

Nagy öröm volt, hogy nem csak Magyarországról tartottak velünk kedves csapattársaink hanem végül az olasz gyémántjuk is felbukkant a hajón. Ez igazi meglepetés volt nekünk is!

A gyerekek egy emeletes ágyon osztoztak – minden estére beosztva ki alhat fenn, majd izgatottan vártuk az első közös ünnepélyes vacsorát és másnap az első kikötést.

2. nap – La Spezia – Pisa – Vernazza
La Spezia kikötője is csodás, de innen 2 nagyon szuper úticél is elérhető. Többen elmentek Pisába, mi pedig Cinque Terre egyik gyöngyszemét, Vernazzát választottuk, ami vonattal könnyen elérhető volt.
Csodás, színes, igazi olaszos falu, aminek hangulatát magunkba szívtuk.

Vernazza a Cinque Terre gyöngyszeme

3. nap – Savona 
Közösen elsétáltunk a Priamar erődbe, a helyi Sixtus kápolnába, megnéztük a piacon a helyi olasz finomságokat és sétáltunk a tengerparton.

Óriási szél volt, nem túl hűvös idő, de fürdésre még alkalmatlan, azért néhány bátor jelentkező „belegázolt” a vízbe.

Ezt a napot, az egyik kedves barátunk, Nagy Gergő videójából is megmutatom, egy kicsit más szemszögből.
Azért is jelent nekem sokat, mert együtt voltunk ezen a napon több család is, közösen sétáltunk, nevettünk… és ahogy a gyerekeim nevetve szaladtak a kamera után az ott is, és a felvételeket nézve is sokat jelent nekem.

Ők nem biztos, hogy emlékezni fognak ezekre a pillantokra, de a videókban és a fényképekben örök emlék marad.

4. nap – Marseille
Marseille a legnagyobb kikötő város Franciaországban. Sok szép nevezeteséggel, mint pl. Basilique Notre Dame de la Garde vagy az óriás kerék, de nem a legjobb közbiztonsággal, így turistaként is nagyon oda kell figyelni sok mindenre. Szerencsére azért mindenben rendben volt.
5. nap – Barcelona
Mivel előző nyáron Barcelona sok szép nevezetességét megnéztük, nekünk most csak egy könnyed városnézés volt, de legközelebb biztos veszünk jegyet, hogy belülről is megnézhessük a Sagrada Familiát.

Illetve olvasd el a vallomásom lentebb.

Be kell vallanom, hogy ekkor én itt féltem. Európában igen nagy fokú volt a terror veszély, mikor végigsétáltunk a La Ramblán (Barcelona híres turista utcája), és hömpölygött az ember tömeg (ez nyáron még durvább), ott is láttunk fegyveres katonákat. Ezért most viszonylag korán visszatértünk a hajó biztonságába és a Sangriánkat már ott fogyasztottuk el, majd medencéztünk és jacuzziztunk.

Update: 2017. augusztusában sajnos valóban megtörtént, hogy egy furgonnal behajtottak a La Ramba sétálóutcába és többen meghaltak. Ilyenkor tényleg nehéz megtalálni a helyes irányt, mert a világ felfedezéséről a negatív történtek miatt sem szabad lemondanunk, mert akkor bezárnánk magunkat. Észre kell vennünk a világban a rengeteg örömet és jót, bízni és hinni abban, hogy épségben hazaérünk.

6. nap – Palma de Mallorca
Taxival elmentünk a Katedrálishoz. Maga a templom lenyűgöző méretű, háromhajós gótikus épület. 124 m hosszú, oszlopsorai 21 m magasak.
A világon legnagyobbként számon tartott rózsaablak 13,3 m átmérőjű, 1250 üvegdarab alkotja.
Gaudí munkáját felfedezhetjük több helyen is.
A megannyi csodás élményen túl, azért hozzátartozik a teljes képhez az is, hogy nem volt mindig minden olyan rózsás. Sajnos a csapatból többeket elkapott egy hányós-hasmenős időszak, amit nem tudunk, hogy valamelyik ételtől történt, vagy egy vírust adtak át egymásnak. A kisfiam pedig tengeri beteg lett. Bár nem volt túl intenzív a hajómozgás, de ő még sem bírta, ezért bizony volt egy este, amikor nem vacsorzátott, és éjszaka is többszöer fel kellett kelni, mert hányt. De az a szerencse, hogy másnap délutánra mintha „elvágták” volna és jobban lett.
7. nap – Egész nap a tengeren. A délelőtt folyamán volt egy megbeszélés országonként, ahol fontos kérdéseket beszéltünk át, majd utána következett a DXN szeminárium, ahol a magyar csapat nevében én tarhattam egy előadást kb. 10 percben. Ez is fantasztikus élmény volt, sokat készültem rá és jól sikerült.
Hogy átérzed mit jelentet ez nekem: képzelj el egy Anyukát, otthon 2 kisgyerekkel, aki tanulási és munka lehetőségeket keres az interneten alapszintű online tudással, és 0 MLM-es tapasztalattal.

Majd képzelj el egy Anyukát, ahogy ott áll a Costa Diadema luxushajó színpadán, a legsikeresebb európai DXN vezetők körében, és a saját sikertörténetét és sikertippjeit osztja meg a közönséggel, úgy hogy közben a férje, a gyerekei és nagyon sok barátja ott van a közönség között.

Ez nem álom, hanem valóság. A világ kinyílik a DXN-nel.

Elképesztő érzés, hogy a 6 év alatt micsoda fejlődésen mentem át, és egy bizonytalan, online Anyukából, egy sikeres DXN vezető lettem.

A videón angolul beszélek, de van hozzá angol és magyar felirat is.

 
 

Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy 2016. tavaszán, a DXN jutalomúton, a Costa Diadema luxushajón én beszélhetek a magyar csapat nevében.

Ebbe az előadásba beleadtam szívem-lelkem, és sok-sok értéket, ami fontos nekem. Az érzelmek mellett hasznos, tanulságos gondolatok is vannak benne.

A beszámolómat a velünk utazó csapattársam gondolataival zárom: „Egy ilyen útról rengeteg élménnyel lehet hazatérni, ha megkóstoljuk a helyi ízeket, belélegezzük a helyi levegőt, a tenger illatát, megnézzük a sok száz éves múlttal rendelkező épületeket, barangolunk a szűk utcácskákban, és igyekszünk magunkba szívni minden hely egyedi hangulatát. Arra fogunk visszaemlékezni itthon, amit ott éreztünk: a hangokra, az illatokra, az ízekre, az érzésekre. Csak rajtunk múlik, hogy hogyan élünk meg egy ilyen utat, és, hogy élünk-e a lehetőségekkel.

Keresel egy új lehetőséget? Szeretnél valami változást az életedben? Szívesen lennél egy jó csapat tagja?
De vannak még kérdéseid? Bizonytalan vagy, hogy tényleg ez-e az, amit szeretnél?

Keress meg bátran e-mailben vagy telefonon, szívesen válaszolok a kérdéseidre és osztom meg veled az eddigi tapasztalataim >>>

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!