Annyira különleges érzés megosztani veletek az örömünk, a sikerünk:

a mai napon Petrányi Lajos csapattársunk elérte a Star Diamond – Gyémánt szintet.
Ő lett a 8. gyémánt vonalunk, így mi is eggyel feljebb léptünk, a DXN Gold Diamond szintre.

Ilyenkor jó átgondolni, hogy hogyan indult a történetünk, és milyen út vezetett idáig.

Lajost először online ismertem meg Vida Ági, Gazdagmami csapatából. Ő is kecskeméti, ahogy mi, de évekig nem is találkoztunk. Aztán egyszer közösen mentünk fel egy Google képzésre Budapestre. Ekkor kapta meg Lajos az első kávékóstolót, de akkor még nem jött be neki annyira.

Majd végül egy BNI rendezvényen a rövid és ütős bemutatkozásom hozta meg benne az elhatározást, hogy elindul a DXN újtán.

Nagy lendülettel vágott bele és gyorsan lettek fogyasztói, regisztrálói, ráadásul azt vette észre néhány héttel azután, hogy a hagyományos kávéját lecserélte ganodermásra, hogy térd problémái is megszűntek. A Ganoderma bizonyított számára is.

A kecskeméti kávéklubok rendszeres résztvevője, sőt előadója is volt.

Szép számmal hívott meg mindig résztvevőket. Az ilyen kávéklubokon volt előadás a termékekről, az üzleti lehetőségről, és volt közös kávézás, kötetlen beszélgetés is.

Sokszor kihasználtuk azt is, hogy egy városban lakunk, ezért rendszeresen voltak személyes konzultációk is.

Több csapattárssal eljött hozzánk, hogy átbeszéljük a DXN üzletből mennyi mindent ki lehet hozni.

Sok DXN rendezvényen vettünk részt közösen

Ide is legtöbbször csapattársakkal együtt érkezett, sokszor öten is ültek is egy autóban, és közösen vettek részt a  szemináriumokon, képzéseken.

Az ilyen rendezvényeken nem csak tanulni és inspirálódni tudunk, hanem jó érzés ilyen pozitív közegben együtt lenni, és a személyes kapcsolatokat is megerősíteni.

 

A DXN családi napokon is rendszeresen részt vett családjával.

Aktívan ki vette a részét a focizásban, élő csocsóban vagy épp a csapatversenyeken is.

Az egyik évben ő volt a csapatkapitány, amikor nyertek a Pusztaolimpián.

Az egész család sportos életet él a hétköznapokban is.

DXN Siker Pontverseny egyik győztese

Az egyik évben egy versenyt indítottunk a csapattársaink részére, amiben különböző – üzlettel kapcsolatos feladatot kellett teljesíteni.

Lajos maximális pontszámot ért el (még négy másik csapattárssal együtt), és jutalomként egy közös sétarepülésben volt része a Férjemmel, aki pilóta.

Ez is egy nagyon szép, közös emlék.

 

Az évek alatt több ígéretes csapattársa is volt, és nagy terveink voltak az amerikai és a holland piac meghódításával kapcsolatban is. Ezzel kapcsolatban is volt több konzultációnk közösen, de volt, hogy ő találkozott a csapattársakkal, és látta el őket jó tanácsokkal.

Napi kávés videók lelkes támogatója

A 2018-as év nagy projektje volt a napi kávés videók. Minden egyes nap került fel egy videó, amiben valaki egy DXN kávét iszik.
Lajosnak is, több, mint 10 videót köszönhetünk, ami megtalálható a Facebook oldal videói között: https://www.facebook.com/OurDailyDXNCoffee

Az új gyémánt szint terve

2019-re terveztük az új szint lépést, de végül 2020. januárjában lett meg.
Így is elégedettek vagyunk és nagyon örülünk neki.

Ebben a hónapban nagyon tudatosan készültünk rá, hogy minden pont a helyén legyen, és az elhatározás után sok pozitív energia és aktivitás is segítette ezen célunk elérését.

Mit jelent nekünk a DXN Gold Diamond?

8 gyémántunk van és már csak 12 kell a Crown Ambassadorig.
Ahogy látszik elképesztő évek és élmények vannak minden egyes gyémánt mögött. Nem csak az elért eredmények számítanak, hanem hogy milyen emberekkel dolgozhatunk együtt, kikkel töltjük az időnket, és mennyire tudnak bennünket inspirálni ezen a közös úton.

Mi egy új barátot is kaptunk ezzel a közös munkával, és nagyon inspiráló, ahogy feleségével milyen szép gondoskodnak a lányaikról, mennyi szép helyre eljutnak közösen, és mennyire támogatják őket minden területen. Mert egy dolog a szakmai sikerek, és ez is fontos, de mint emberre is fel tudunk rájuk nézni.

Végül pedig sok szeretettel gratulálok Lajos Star Agent csapattársainak – és akik hozzájárultak ehhez, nélkülük ez nem valósulhatott volna meg. Köszönöm, hogy ők is a csapatunk részei, hogy bizalmat szavaztak nekünk, a DXN termékeknek, és hogy számos közös élmény köt össze bennünket. Csak velük együtt tudtuk elérni ezt az újabb sikert.

Közben elkészültek a hivatalos gratuláló képek is, amit a Facebookon is megosztottunk és sok kedves gratulációt kaptunk.

Hálás vagyok, hogy elértük egy újabb célunkat, de még inkább azért, ahogy ezt az utat végigjártuk, és azért az emberért, akivé váltunk ezen idő alatt.

Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!