Sokan nagyon vártuk már ezt a napot – 2018. szeptember elsejét, mert ekkor került megrendezésre a CA Factory Open Budapesten.

Miért?

  • Kócsó Lászlót, a leggyorsabb DXN Crown Ambassadort hallgathattuk 4 előadás során is.
  • Bemutatta a CA Factory elemeit – nagyon szép dizájnnal, és megosztotta az ezzel kapcsolatos terveit, céljait.
  • A szünetekben lehetőség volt dedikáltatni vele a legújabb könyvét, 10 tény az MLM-ről. Amiről itt írtam korábban könyvajánlót. >>>
  • További nagyon értékes előadásokat hallgathattunk magas szintű vezetőktől, akik már 9-10 éve építik az üzletet.
  • Minden előadás után volt egy 15 perces szünet, és egy hosszabb ebédszünet is, amik legalább olyan értékesek, hiszen ilyenkor tudunk beszélgetni, ismerkedni, fotózkodni és természetesen kávézni – amiket meg is örökítettem a napi kávés videókban.
Előző bejegyzésemben részletesen írtam a CA Factory rendszeréről és a rendezvény programjáról.
Itt tudsz utána olvasni >>>
Már az első előadás teljesen magával ragadott.

Kócsó László a CA Factory koncepciójáról beszélt, hogy mi indította el azon az úton, hogy ezt a rendszert mielőbb megvalósítsa, és milyen szempontokat kell figyelembe venni ahhoz, hogy igazán hatékony eszközöket és módszereket tudjunk mindannyian, jól másolhatóan használni.

Közben elérhető lett az első előadás hangfelvétele és a prezentáció együtt, amit ebben a videóban meg tudtok nézni:

Ebben az általam rögzített és szerkesztett napi kávés videóban bemutatom, hogy milyen volt a CA Factory Open Budapesten ebéd előtti programja. Épp úgy az előadásokat, mint a szünetek kávézós, beszélgetős jó hangulatát.

Online üzletépítőként is érzem, hogy milyen sokat jelentenek a személyes találkozások: egy ölelés, egy mosoly, egy kézszorítás.

Az is sokat jelentett, hogy sok olyan csapattársam is megjelent, akikkel már régen beszéltünk, de ebből is látszik, hogy  a DXN, és hogy ennek a segítségével tudjon egy szabadabb életet felépíteni, igenis ott van a fejében és a szívében.

Ez valóban egy olyan fordulópont, aminek a hullámát meg kell most lovagolni.

Volt olyan csapattársunk is, akivel még személyesen soha nem találkoztunk, bár Skypeon és e-mailben rendszeresen kommunikálunk. Ő 2,5 órát utazott, hogy itt lehessen ezen a rendezvényen.

Készíttettünk is jó sok képet, hogy megörökítsük a CA Factory Open Budapesten emlékezetes pillanatait:

Ebéd után folytatódott a CA Factory Open Budapesten, és még többet megtudhattunk Kócsó Lászlótól a rendkívül vonzó, modern és igényes grafikával készülő CA Factory webirodáról és CA Factory online – a jövő üzletépítési – eszközeiről.
Majd Bussy Sándor mutatta be részletesen és profi módon a DXN marketingtervét.
A szünetekben természetesen folytatódott a kávézás, a dedikálás és a sok-sok nevetés.

Végül pedig a Specht és a Czérna házaspár mesélt arról saját példákon keresztül, sokszor egészen megható módon, hogy “Miért a DXN?”.

Ezeket megnézhetitek az alábbi kávés videóban:

Végül még néhány személyes gondolat:

Nekünk minden csapattárs számít, függetlenül attól, hogy közvetlenül hozzánk csatlakozott vagy bármelyik csapattársunkhoz. Mégis, most különösen megérintett, hogy mennyi direktünk ott volt. Vannak, akik már Star Agentek, vannak, akik még nem érték el ezt a szintet, de látom, hogy nagyon akarják. Tenni akarnak azért, hogy sikerüljön. Először a gyémánt szint, azután még sokkal több.
Tudatosan át fogom nézni a hálózatunkat, kik azok, akik a következő gyémántjaink lesznek, és kik azok, akik a 20 közül az egyik. Mert természetesen számunkra is cél a Crown Ambassador szint, és az, hogy minél több csapattársunk legyen gyémánt – nem csak ő maguk, hanem a csapattársaik is.

Mi lehet annál jobb, mint hogy Crown Ambassador, azaz Koronás Követ legyél?
Természetesen az, ha a csapattársaid válnak azzá.

Ebben is fog segíteni a Crown Ambassador Gyár, a támogató rendszerével.

Természetesen mi sem állunk meg itt, és nem várjuk ölbe tett kézzel, hogy központilag megkapjunk mindent.

A csapatunk számára online tanfolyamokat és online eszközöket készítünk, hogy minél hatékonyabban ki tudják használni az új lehetőségeket, és tudjanak valami pluszt is, ami által még több embert tudnak elérni és megszólítani a megfelelő módokon.

Válassz közvetlenül bennünket vagy bármelyik csapattársunkat és számíthatsz a segítségünkre!
Ha szeretnél jobban megismerni bennünket és ezt a lehetőséget,
ha vannak konkrét kérdéseid, akkor keress meg bátran az elérhetőségeinken, és segítünk neked jó döntést hozni:
error: A tartalom jogvédett. Ne másold!