Milyen ez a nyár?

Itthon vagyunk. Március óta folyamatosan. Igaz már legalább nem kell tanulni, de akkor is itthon vannak a gyerekek, itt a házunk, van mit tenni bőven.

Happy problems.

Milyen jó, hogy legalább ezt megtehetem. Ez volt az álmom, hogy szeretnék így dolgozni, de attól még nem könnyű az egyensúlyt megteremteni.

Hálás vagyok az életünkért, és örülök, hogy a gyerekekkel lehetek. Mindig.

De azért persze ha kéznél a laptop és a telefon, akkor van lehetőség tanulni (mert ez számomra minden napnak a része), konzultálni, ZOOM-olni, fontos és hasznos információkat megosztani…

Ez a kép is olyan szívmelengető megerősítés, hogy mennyire jó velük lenni, és milyen jó nyári élmény önmagában az is, hogy a kertben, a hinta ágyon, Harry Potter olvasása után, a frissen kutyakozmetikából elhozott kutyus kivételesen (hajjaj, remélem ezt ő is tudni fogja) engedélyt kap, hogy a hintaágyon ejtőzzön a gyerekekkel.

Most is vannak különleges nyári DXN élmények

Nem csak virtuálisan, hanem személyesen is.

Június végén meghívást kaptunk az első, és eddig egyetlen európai Crown Ambassador házaspárhoz, és egy egész napot együtt töltöttünk.

A nyár egyik eddigi legfelhőtlenebb és legszívmelengetőbb napja volt. 

Anikó mindig különleges ételekkel-italokkal vár bennünket, különleges gyümölcsös limonádéval, a világ legfinomabb somlói galuskájával és jeges kávéjával…
A jó időben a gyerekek is vidáman medencéztek és játszottak együtt, amit mi is megkívántunk tőlük…

Így egy közös Morinzhi ivás után, mi is belevetettük magunkat. 😂

A videó végén még lassítva is megnézheted.

Július elején pedig a Balatonon töltöttük el pár napot.

Ahogy már az előző években is, most is meglátogattuk a Crown Diamond Czérna házaspárt és elmentünk közösen vitorlázni és ebédelni.

Elég szélcsendes idő volt, ezért lassan haladtunk, de tudtuk élvezni a Balaton szépségét, a nyugalmat, a napsütést, és visszafelé a Balatonban úszkálást és a „szörfözést”.

A videó még nem készült el erről, addig is berakom ide a tavalyit.

Már egy éve minden szerdán este van Dobbantó Zoomináriumunk Bojtos Zoli és Csilla gyémántházaspár (ESD) szervezésében.
dolgozz bárhonnan olnine

Épp a nyaralásunk alatt ünnepeltük az 50. alkalmat, így egy kicsit én is bejelentkeztem akkor az apartmanunk teraszáról.

Aznap a napi kirándulás után visszatérve a szállásunkra a gyerekek még lementek medencézni, én pedig a teraszról pont ráláttam, hogy mit csinálnak, hogyan úszkálnak, hogyan játszanak.

Amikor a Dobbantó kezdődött, akkor már fent voltak.

1 héttel később ünnepeltük az 1 éves születésnapját a Dobbantóknak, amire Csilla és Zoi fantasztikus videó válogatásokat készített.

Itt tudjátok megnézni a vidám, vicces összeállítást, amitott potyogó könnyekkel néztünk végig, annyit nevettünk. Csak hogy lássátok, milyen okos dolgokról beszélgetünk szerdánként. 😂

A nyári DXN élmények sorát színesítik a webkonferenciák is.

2020. július 17-én a DXN alapító elnökét, Datuk Dr. Lim Siow Jint kérdezte ez első európai Crown Ambassador, Kócsó László az aktualitásokról és néhány különleges projektről:

  • Spirulinával az alultápláltság ellen
  • Új DXN termékek és élelmiszerek
  • DXN resortok és DXN életstílus – élj és dolgozz a világ csodás helyein.
  • Sunya – ürítsd ki elméd, hogy meghalld a szíved hangját.

Előtte én is mondtam néhány inspiráló gondolatot, a végén pedig Bussy Sándor EGD.

DXN webkonferencia Dr. Limmel
DXN webinár - Interjú az elnökkel

A felvételt itt tudjátok megnézni:

Ez a látvány fogadott, amíg írtam ezt a blogbejegyzést. A kutya könnyen hozzászokott a jóhoz, de legalább a saját kutyatakaróján tette ezt. Kutya egy élete van az biztos. 😂

Lehet ennél többre vágyni?
Jó érzés a hétköznapok csodáit megélni, de nem zárhatjuk be magunkat a semmittevős biztonságba.

Érdemes hinni abban, hogy ennél még többre vagyunk hivatottak, és tenni azért hogy saját fejlődésünkkel mások javát is szolgáljuk. A második félévben fókuszáltan dolgozok a céljaim megvalósításán.

Update: ki gondolta volna, hogy alig több, mint 1 hónappal ezen bejegyzés megírása után elveszítjük szeretett kiskutyánkat. Gyors lefolyású, súlyos betegség miatt búcsúznunk kellett tőle. Hiánya nagyon fájó, de vigasztal az a sok szeretet, amit egymásnak adtunk azalatt a 3 év alatt, amíg az életünk része volt. 😢

Faragóné Keserű Judit DXN
Szeretnél ennek te is részese lenni?
Legyél Te is DXN csapatunk tagja!
Itt tudod megtenni az első lépést:

Vannak kérdéseid?
Keress meg bátran az elérhetőségeimen!

error: A tartalom jogvédett. Ne másold!